Şimdi Ara

Hangi işlemci soğutucusu tercih edilmeli 2500k*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Cooler Master kullanıcısı olarak Hyper 212 s kullanıyorum. Çok memnunum.
    Tavsiye ederim.
  • tamam teşekkürler sıcaklık değerleri hakkında bilgi verirmisin
  • evo 212 ile aynı fiyat 612 s mi evo 212 mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibab123

evo 212 ile aynı fiyat 612 s mi evo 212 mi ?

bence 612s burada incelemesi var sonralara doğruda test var 212 evo da var.http://www.youtube.com/watch?v=fP46RcgcLOU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiye
    12 yıl önce açıldı
    Hangi İşlemci Soğutucu?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen 612s daha iyi sogutuyomuş zaten testlerde yazıyo fiyat farkıda yok burda evo 212 almak çok mantıksız
  • şu an kullanmaktayım 2. fan takılı şekilde kutu içeriği eksiksiz içinden fan hızını düşürmeye yarayan bir kablo çıkıyor ve kullanmaya gerek duymadım zaten fanı çok sessiz.
    ürün araştırması yaparken fanın 4 pinli olmaması biraz kafama takılmıştı. ama fanın bu derece sessiz olduğunu görünce gereksiz olduğunu bende anladım
    abartılı overclock yapmayı şimdilik düşünmediğim için kendi fanlarını kullanıyorum daha iyi fanlarla performansında ciddi artış olacağını düşünüyorum.
    nh d14 e kafa tutar iyi fanla işte kanıtı cm 612 vs nh-d14 ve diğerleri

• kullanıyorum diyen çokta derecelerden bahseden hiç yok
  • Thermalright Silver Arrow Sb-E
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibab123

kullanıyorum diyen çokta derecelerden bahseden hiç yok

test+inceleme+karşılaştırma bulunan link vermiştim
    işlemci soğutucusu değerleri kullanılan kasaya ortam sıcaklığına işlemciye ve hatta anakarta(ve hatta aynı anakart farklı biosta bile değişebiliyor) göre değişiyo bende şu derece sıcaklık bu derece demek alacak olan kişiye çokta sağlıklı bir fikir vereceğini sanmıyorum.
    en iyi değerlendirme aynı sistem ve ortam şartlarında yapılacak testler olacağı için kıyaslamalara inceleme sitelerinde bulunan incelemeleri baz almak daha mantıklı gelmiştir bana hep. soğutucu alırken hep böyle yapmışımdır.
    %20 o.c. ile birlikte yükte cpu 51c core0-63c core1-58c core2-61c core3-56c boşta cpu 30c core max38 işlemci q8300 .
    o.c. yapmadan yükte cpu 44c core0-54c core1-49c core2-51c core3-50c
    prime 95 64bit ile test ısı takip aida64
    o.c. u soğutucuyu denemek için yaptım bana göre performansı yeterli. o.c. li kullanmıyorum pek işlemci hızından memnunum sıkıntı yok
    ürünü vatandan 95 tl ye aldım bi güzellik yaptılar
    sanırım bu fiyat civarında ki en makul soğutucu bu gibi

düzeltme: üşenmedim resimde ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecs_elite_group -- 3 Ağustos 2012; 2:48:24 >

• 212 evo nun fan ı vs daha iyiymiş yorumlarda falan yazıyor
  • vatandan alıcam.
  • akvaryuma fan takmak zorunda kaldım 2 adet 8cm fansız 35 dereceye kadar çıkıyor fanlarla anca 29c ye düşürebildim akvaryuma radyatör taksak ? radyatör kanalları tıkanırmı balıkların durumu kötü suyu 25 c civarına düşürmem lazım .
    izmirdeym hava gölgede 35c üstünde 40 a kadar çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.