Şimdi Ara

Hangi İşlemciyi Tercih etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba İki Ekran Kartı Arasında kararsız kaldım

GTX 550 Ti ZOTAC veya XFX hd6790

Şimdi Ben bu iki ekran kartından birini seçtiğimde şurdaki işlemyiciyi alabilirmiyimhttp://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-i3-550-core-i3-550-soket-1156-32ghz-4mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=47369 bir sorun olur mu?

not:ekran kartlarının performansları hakkında bilgim sadece işlemci konusunda bilgi danışmak istiyorum.

• Linkteki işlemci eski,performansı düşük vede çift çekirdekli eğer bütçeniz yetiyorsa sandy bridge tabanlı işlemcilere bakın.Eğer anakart flan daha alınmadıysa 250 tl civarına amd'den 4 çekirdekli bir işlemci alabilrsinizAyrıca ekran kartına gelince şuan vatandaki indirimle asus 5770 200 tl civarına 550ti veya 6790 dan fiyat olarak daha ucuza ve performans olarak çok yakın ayrıca yazdığınız kartlar 300 tl civarında olduğu için o kadar paranın hakkını veremez edeckleri değer maks. 250 tl
  • o Kartlar yerine 6850 almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

Linkteki işlemci eski,performansı düşük vede çift çekirdekli eğer bütçeniz yetiyorsa sandy bridge tabanlı işlemcilere bakın.Eğer anakart flan daha alınmadıysa 250 tl civarına amd'den 4 çekirdekli bir işlemci alabilrsinizAyrıca ekran kartına gelince şuan vatandaki indirimle asus 5770 200 tl civarına 550ti veya 6790 dan fiyat olarak daha ucuza ve performans olarak çok yakın ayrıca yazdığınız kartlar 300 tl civarında olduğu için o kadar paranın hakkını veremez edeckleri değer maks. 250 tl

şuanda ekran kartlarınında fiyatı düştü biri 256 diğeri 229 tl oldu işlemci konusunda amd pheonom x4 955 3.2 ghz 8 mb cache nasıl olur?

• phenom II 955 iyi bir seçim olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.