Ben de Acharad gibi meeee'lemek isterdim ama ME'nin kaprisleri karşısında meee'lemeden direk makinaya tekme tokat dalıyorum (geyik değil ha).98se daha kullanışlı ama daha yavaş açılıyor ve mouse hareketi daha yavaş.Fps türü oyunlarda ME daha akıcı grafikler sunuyor...
98se oyunlarda olsun bircok prog. sorun cikartmiyor, win2k gercekten saglam bir isletim sistemi tek sorun biraz gec aciliyor. Hizli sistemi olan arkadaslarda nasil aciliyor bilmiyorum. Service Pack 3 ile gercekten onemli bir performans artisi var, artik oyunlarda sorun cikartmiyor:) winXP tam (service pack ve yazilim olarak) oturmadigini dusunuyorum.
Pagan win2k'yı service pack3'süz kullanan var mı ki? Bende SVP3'lü win2k'dan bahsediyorum, oyunların önemli bir kısmını çalıştırmadığı gibi çalıştırdıkları da XP'deki kadar performanslı ve problemsiz değil. Saygılar...
2000 pro +SP3 fat32 ...sorun yok henüz ..açılış biraz geç o kadar .
O okadar çok varki benim etrafımda malum dial-up. Ama inanıp inanmamak sana kalmış ben dediğim gibi 2 sene kullandım ve bir tane bile oyunda sorun çıkarmadı az oyun oynayan bi adamda değilim yeni ve güncel oyunların hepsını takıp etmeye çalışırım. Win2k kadar stabili yok.
xp pro kullanıyorum yaklaşık 2 yıl olacak heralde veya 1.5 neyse hala yeni bişeyler öğreniyorum.. bence çok iyi bir sistem
win2k
slm
bence w98 se ne oyunda nede başka bişide sorun yaşamadım yıllardır kullanıyorum artık sıkıldım da xp ye geçtim xp ye artık xp derim alışınca vazgeçemiyor çabuk açılıyor destek fazla ayrıca oyunlarla uyumlu daa napsın :)
bende anlamadım valla win2k nasıl oyun icin uygun degil winxp nasıl uygun oluyoda win2k uygun omuo bence hem performans hem stablite acısından en iyi OS win2k_eng+sp3
Win Xp pro service pack1a + Win98se yeter de artar bile.Win2000 ister sp3 lü ister sp3 süz bi işe yaramaz geç açılıyo saçma sapan durduk yere hata veriyo aman uzak dursun. Gerçi bu anket biraz zayıf çünkü kişiler amaçlarına yönelik değişik işletim sistemlerini tercih edebilirler.Mesala ben fazla oyun oynamam bu yüzden işletim sistemlerini oyun performansı olarak değerlendirmem.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by storm_of_oceans</i> <br />Win Xp pro service pack1a + Win98se yeter de artar bile.Win2000 ister sp3 lü ister sp3 süz bi işe yaramaz geç açılıyo saçma sapan durduk yere hata veriyo aman uzak dursun. Gerçi bu anket biraz zayıf çünkü kişiler amaçlarına yönelik değişik işletim sistemlerini tercih edebilirler.Mesala ben fazla oyun oynamam bu yüzden işletim sistemlerini oyun performansı olarak değerlendirmem. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
2000e yavaş diyrosun sonra da XP kurmaktan bahsediyrosun. Ben p3-500le 1 yıldır 2000 kullanıyorum hiç hata almadım... ama evdeki xpli sistem durmadan bilmemne hatanın eşiğinden döndük falan diye sinir ediyor...
bende meeeee diyorum. 1.5 senedir kullaniyorum, hem hizli aciliyor, hem toplasan 2 veya 3 kere sistem kilitlenmistir. gerci makina kaldirsa w2k kurucam ama, cok yavas calisiyor benim makinada
Win2k gerçekten daha iyi...WinXP benide uzun süre fıtık etti..Atrık 3 haftadır win2k ve memnunum...
winxp+sp1 bence cok iyi
xp home ve winme den uzak durmalı. hatta bence xp den küllü uzak durmalı beni fıtık ediyo. ben sige 2k+sp3 tavsiye ederim.
amiga os + workbench +dopus
w2k+sp3 hem en dayanıklısı hemde en güvenilir olanı!!! fat32 yerine NTFS i deneyin...