Şimdi Ara

Hangi ISP ve Hangi Paket ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

halen (sülük) ttnetin 1 mbit sınırsız paketini kullanıyorum. Aylık sörf download alıskanlıklarımı ile dreambox Cccam share ile aylık download 35-40 gb ı buluyor.

Cccam olayını bilenler anlayacaktır, peer sayınız arttıkca bağlantı sorunları oluyor ve verimli paylaşım yapamayınca bazı peerler paylaşımı sonlandırmaktadır. Benim halen 64 adet peer-server bağlantım varve bu limit sanırım üstüne cıkarsam dediğim sorun başlıyor.

Bu nedenle bağlantı hızımı yükseltmek şart oldu. 8 mbit hızın bi hayal olduğunu herkes anladı, yazılanlardan. Bana 2 mbit, mümkün olursa 4 mbit yeterli

Sizlere sorum; bu bilgiler ışığında hangi isp den hangi paketi alayım? Önerilerini bekliyorum.
    Lütfen aylık kotamın ne oldugunu ve hizmet kalitesini düsünerek önerilerinizi bekliyorum

Simdiden Teşekkürler.

Not: ttnetin adil kullanım zırvasını protesto için mail atmayan varsa hemen atsın. info@ttnet.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanall -- 3 Haziran 2009; 17:28:31 >

• Forumda değişik firmalardan hizmet alan onlarca arkadaş var.
    Cccam kafa karıştırmasın. Toplamda 40 gb download ihtiyacım var, diyelim. 1 mbit üstü paket ihtiyacım var.
    Hic önerisi olan yokmu?
  • 2mbit sınırsız smile adsl.http://www.internetinitasi.com/ üzerinden yapılan kampanya ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.