Şimdi Ara

Hangi kafaüstü kulaklığı almalıyım ? (Fiyat Ortalaması:50 TL, Konuda Öneriler Var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortalama 50 lira olan kafaüstü kulaklıklardan hangisini almalıyım ? Öyle profesyonel işi bir şey olması şart değil. Hemen her türden müzik dinlemek için (Rap, Rock vb.) , çok kaba olmayan , telefonda kullanabileceğim kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum. Ben bir kaç tane örnek buldum. Bunları değerlendirirseniz sevinirim. Sizin önerebileceğiniz varsa da tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Sony MDR ZX100B : 44 TL
     Hangi kafaüstü kulaklığı almalıyım ? (Fiyat Ortalaması:50 TL, Konuda Öneriler Var)

Philips SHL 1700BL : 51 TL

Philips SHL 3000 : 43 TL

Snopy SN 008 : 79 TL
    Bu da çok güzel görünüyor. Fm radyo ve sd karttan müzik dinleme özellikleri çok iyi görünüyor. Fakat şarjlıymış ve şarjı ne kadar gider, diğer özelliklerinden ne kadar verim alırız bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurTrlmz -- 26 Eylül 2012; 18:12:25 >

• görünüş olarak şu hoşuma gitti.

• Teşekkürler yorum için. O çok hoş duruyor evet yalnız biraz kaba gibi.
  • Yorum için teşekkürler. Evet görünüş olarak çok güzel duruyor o fakat biraz kaba gibi diğerlerine göre.
  • Teknik özellikleri tam bilmemekle beraber dışarı çıktığımda en çok gördüğüm kulaklıklardan biri arkadaşında görüntüsünü beğendiği kulaklık. Çok fazla var ortalıkta bu kadar kişi alıyorsa kötü değildir diye düşünüyorum kendimce :D
  • Malesef Türkiye de bir kulaklığı sık görüyorsan performansı kötüdür. Ha tipi güzeldir orası ayrı. Ama güzel de olsa herkeste olan bir kulaklık güzel olsa ne yazar ki? İpini koparan 300 tl ederi olan beats studioya bütün maaşını 1000 lirasını veriyor. Ama ne anlamı kaldı ki herkeste olunca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin içine beats'i sokunca ben zaten muhalif oluyorum :D baktığın açı doğru 300liralık şeye yüzliralar verip aldıktan sonrada bunun ederi 300lira geriside gösteriş diyen kişi dolu etrafım ama 43liralık birşeyin bu kadar çok satılması en azından kendi fiyat aralığında biraz daha iyidir diye düşündürttürüyor beni. Zaten bu fiyat aralığında uçurumlar gibi bir fark asla olmaz fiyatı fazlaysa görüntüsü yüzündendir veya markası yüzündendir. Bu fiyat aralığı diye bahsettiğim bölüm 100-200tl altı tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.