Bildirim
Hangi kalemi kullanıyorsunuz ? [SSli] (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rotring Rapid 0.7 -
Benim rotring 500 0.5 -
Çakması var bende de 5 liraya almıştım, çok güzel kalem -
http://www.dr.com.tr/kirtasiye/lamy-safari-mat-siyah-0-5-mm-v60-safari-serisi-versatil-kalem-117//kalemler/kalemler/versatil-kalemler/urunno=0000000412231
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pentel Smash ve ilk seri ince kasa Rotring Tikky. Smash cok iyi bir kalem ama rotring tikky nin yeri ayri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasil guzel yazi yazabilirim? Hem kalemi farkli tutuyorum hem de berbat yaziyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray
1 ay önce bunu almıştım
Memnunum güzel kalem görüntü olsun ucun hem sivri hem de içe girmesi olsun iyi kalem kimileri beğenmesede.
Beğendim fiyatı ne kadar birde model ismi felan vsr mı?
Pentel graph 600 metal yerine bi tane grip takınca çok rahat yazıyor tavsiye ederim geçen sene 22 tlye almıştım
Hocam fiyat 15 tl scrikss graph-x modeli bu. -
Faber castell grib galiba hani şu 2.5 olanlardan
quote:
Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray
Hocam fiyat 15 tl scrikss graph-x modeli bu.
15 TL civarına alınabilecek en iyi kalemlerdendir,tavsiye ederim -
-
Silgisini yedim asilmasina yarayan seyi bicakla kestim maddi durumumuzdan dolayi bu kalemi kullaniyorum 2 senedir. -
Pentel Smash -
Su pentel smash şuanda satiliyor mu , bulabilirmiyiz . fiyati ne kadar ?
Bu rotring rapid, 800 veya penteli d&r da falan bulabilir miyim kırtasıyelerde pek olacaga benzemiyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Beyaz Kobra
Silgisini yedim asilmasina yarayan seyi bicakla kestim maddi durumumuzdan dolayi bu kalemi kullaniyorum 2 senedir.
Her ay internete para ödüyorsun da 3-5 tl bi kaleme mi veremiyorsun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gustavo Fring
quote:
Orijinalden alıntı: Beyaz Kobra
Silgisini yedim asilmasina yarayan seyi bicakla kestim maddi durumumuzdan dolayi bu kalemi kullaniyorum 2 senedir.
Her ay internete para ödüyorsun da 3-5 tl bi kaleme mi veremiyorsun?
Interneti borc olmadan once actirmictik sozlesme geregi 2 yil falan internet kullanmak zorundayiz birde internet+tv oldugu icin tv 2018 de bitiyor mecbur kestirmiyoruz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X