Şimdi Ara

Hangi kamera acil öneri gerekiyor SONY SAMSUNG CANON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Valla hocam sonuçta ikiside iyi görüntü verecekse nx300 e lens için ayrı 300-500 vermek çok mantıklı gözükmüyor dediğiniz gibi. Wifi zaten pek zannetmiyorum aşırı ihtiyacım olsun. Ekranda artık o bütçeye diyelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerinde lens olsaydı bunların arasında en iyi seçenek nx300'dü ama lens olmadığı için onu eliyorum çünkü lensleri pahalı. Rx100'de ki sensör diğerlerine oranla küçük, bunlar arasında tek seçenek eos m kalıyor, netlemesi diğerlerine oranla yavaş ama eğer uçan kaçan şeyler çekmiyorsanız fazlasıyla memnun eder. İmaj kalitesi oldukça iyi. Pili 400 civarı çekim yapıyor. Gövde olarakta sağlam bir cihaz. Bu arada hem nx300 hem de eos m kullanmış biri olarak yorumluyorum ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer lens işin içine katmasak nx300 diyor musunuz hocam ?
    Ve standart lensli nx300 ile eos m arasında ne karar verirdiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 6 Temmuz 2017; 9:39:39 >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Lensi işin içine katmazsak kesinlikle nx300, her yönden iyi bir cihaz netlemesi hızlı, seri, imaj kalitesi iyi, usbden şarj oluyor, kablosuz özellikleri çok işe yarıyor, 18-55 lensi bile diğer markalardan daha üstün çekimleri çok keskin, zamanında kullandım keşke satmasaydım diyorum, özellikle 45 mm 1.8 veya 30 mm f2 lens bulabilirseniz bu lensler adeta Canon'un 2000 küsür liralık lensleriyle benzer sonuçlar veriyor.
  • Tamam hocam ben nx300 alıyorum o zaman zaten işte çalışıyorum 1 ayda çalışıp lens alırım o zaman çok teşekür ederim.
  • Rica ederim hocam.
    Bunlar 45 mm 1.8 lens ile çektiğim üzerinde hiçbir oynama olmayan fotoğraflar.

Hangi kamera acil öneri gerekiyor SONY SAMSUNG CANONHangi kamera acil öneri gerekiyor SONY SAMSUNG CANONHangi kamera acil öneri gerekiyor SONY SAMSUNG CANONHangi kamera acil öneri gerekiyor SONY SAMSUNG CANON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezfotek -- 6 Temmuz 2017; 10:44:47 >

• baktıkça bakasım geliyor resmen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.