Şimdi Ara

Hangi Karakter ? Kararsızım Yardım Lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni Char Açacam Full İnt Ama Bu 2 Karakterden Hangisini Seçeceğim Konusunda Kararsızım Sizce Hangi Karakteri Açayım ?

• O SENİN ZEVKİN KANKA BİRDE TAVSİYE FUL İNT AÇMA
  • 5/1 Hybird Ac
  • 2. sini ac bide full str ol
  • bence bıyıklı var bitane onu aç çinli bunları acma giysilerin hepsinde karizma duruyor bunlar tüysüz giysilerde o..lan gibi duruyolar
  • bu konular gayet sıkıcı oldu..bilgi vermemnin ve paylaşım yapmanın insanları eğlendirmenin dışındaki bütün amaçlara hizmet etmekte...istediğin karakteri açarsın soracaksan çevrendeki insanlara (annene babana kardeşine) sorarsın çok istiyorsan...olmadı silk alıp yüzünü gözünü değiştirirsin.....Bir de konu yanlış yerde..karakterin yüzünü seçmek istemen konu dışına buildindeki veya skill dağılımındaki herhangi bir sorun karakter yapılandırmasına girer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

bu konular gayet sıkıcı oldu..bilgi vermemnin ve paylaşım yapmanın insanları eğlendirmenin dışındaki bütün amaçlara hizmet etmekte...istediğin karakteri açarsın soracaksan çevrendeki insanlara (annene babana kardeşine) sorarsın çok istiyorsan...olmadı silk alıp yüzünü gözünü değiştirirsin.....Bir de konu yanlış yerde..karakterin yüzünü seçmek istemen konu dışına buildindeki veya skill dağılımındaki herhangi bir sorun karakter yapılandırmasına girer...

Ne Anne Babası Yav
    Baba Hangi Karakteri Açıyım Mı Diyecem
    güldürdün beni vallaha karakteri seçtim :)
    1. deki adamı ^^

• bence en iyisi suratı dövmeli olan adam.hani dişleri hafif çıkık var ya
  • EVET KESİNLİKLE FULL İNT AÇMA HELE GÜNÜMÜZDE LAG BAŞROLDE İSE....
    quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

O SENİN ZEVKİN KANKA BİRDE TAVSİYE FUL İNT AÇMA
  • quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

O SENİN ZEVKİN KANKA BİRDE TAVSİYE FUL İNT AÇMA

evet bencede
  • arkadaşlar 1. yi seçtim tmm yorumlarınız için teşekkürler konu kapanabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CuTe_BoY

bence bıyıklı var bitane onu aç çinli bunları acma giysilerin hepsinde karizma duruyor bunlar tüysüz giysilerde o..lan gibi duruyolar

bence de bıyıklıya herşey yakışıo...Konuyu aaçan size bu iki tipten hangisini seçiyim die soruyo siz int açma dionz

• lag cok intci acma
    full str ol lag girince yatmazsın
  • bencede str aç
    ve ikiside güzel değil
  • istedigini ac ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.