İsy çıkacak Bende fotoğraf yok. Gitti uçtu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi Karakteri Açsam Mı Diyorsunuz?Buraya Bir Göz Atın O Zaman (13. sayfa)
-
-
2008 konusunu hortlatmışsınız arkadaşlar. Buyrun benden size 03.10.2008 tarihli bir foto. Önce isy kesip sonra dinleniriz.
Kaldı mı bizim tayfadan kimse
-
80Cap için en iyi build hangisi sizce ? INT bow veya hybrid bow nasıldır ?
-
2010'da 100 Cap zamanı 100LV yapıp bırakmıştım oyunu ne zevkliydi o zamanlar. Bırakalı 14 sene olmuş vay be insan cidden duygulanıyor. Youtube'ta bazı insanlara denk geldim oyun private serverlar çok zevkli duruyor. Şeytan diyor 80 veya 90 cap bi serverda aslında zahmetsizse her şeye sahip olmak gireceksin kervan unique kovalayacaksın fantezisine arada.
-
Vay bee 2008'de açılmış konu. 32 Yaşındayım bu oyun benim lise dönemlerime denk gelmişti ben ve mahalledeki arkadaşlarımın aşkıydı bu oyun. Silkroad Online. Güzel zamanlardı bee özlüyorum o zamanları. 2008 tarihli bu konuyu görünce yazmak istedim. Eskiler çok güzeldi. Herkese Selamlar.
-
Aynı yaştayız. Hiç sorma. Geçenlerde aklıma geldi bir girip tekrar bakayım dedim. 2008 deki zevk kalmamış. İş tamamen paraya dönmüş. Oynayan insanlarda tamamen para kazanmak için oynuyor başka bir amaç yok oyunda.
Gerçekten 2008 dönemlerinde bir neslin katili oldu bu oyun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X