Şimdi Ara

Hangi Kariyer Sitesinden İş Aramalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Maul*

Umarım bulursun dostum o süreci ileri safalarda bende yaşayacağım allah yardımcımız olsun

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sadece internetten başvuru yapmıyorum tabi. Çevremdeki herkese vaziyetimi bildirdim. Bazen biraz ısrarcı olup dört bir yandan saldırmak gerekiyor.
  • İnternetten ilan verdiğini gördüğünüz firmaya gidip mağazasından cv bırakmak daha mantıklı ve daha etkili oluyor. Mağazalarda çalışan arkadaşlarım söylüyor bunu. Bir de giderken de bakımlı görülmek lazım çünkü mağaza müdürü ya da yetkili kişilerden biri cv doldurmaya gelenlerden hareketini, giyimini, kuşamını beğenmediklerinin cv'sini yırtıp atıyor haberiniz olsun kesin bilgidir bu.
  • Çoğu reklam amaçlı o ilanların.Geri dönenler ise çok işe yarar iş değil maalesef ama zamanında benim işime yaramıştı iş iyi değildi ama iyi kötü çalıştım.
    Çevren varsa çok iyi işler bulursun bu her şey için geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

quote:

Umarım bulursun dostum o süreci ileri safalarda bende yaşayacağım allah yardımcımız olsun

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sadece internetten başvuru yapmıyorum tabi. Çevremdeki herkese vaziyetimi bildirdim. Bazen biraz ısrarcı olup dört bir yandan saldırmak gerekiyor.

ne tür bir iş arıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

quote:

ne tür bir iş arıyorsun?

Havacilik ve turizm sektorunde is ariyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anasayfa'da yer alan "İş başvurusu yaptım. 5 saat sonra mülakata çağırdılar. Teşekkürler Kariyer" vs. gibi yazıları görünce iyi gülüyorum.
  • quote:

Olumlu veya olumsuz herhangi bir sonuç alabileceğime pek inanmasam da ilgimi çeken birkaç yere başvurdum. Kariyer.net üzerinden İK mesaj gönderdi ama sanırım her başvuru yapana otomatik gönderiliyor. Bu arada CV'mi sıfır kişi görüntülemiş.

aynen o mesaj otomatik geliyor galiba benimde görüntüleme 2 herhalde bakıp kapadılar hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

İnternetten ilan verdiğini gördüğünüz firmaya gidip mağazasından cv bırakmak daha mantıklı ve daha etkili oluyor. Mağazalarda çalışan arkadaşlarım söylüyor bunu. Bir de giderken de bakımlı görülmek lazım çünkü mağaza müdürü ya da yetkili kişilerden biri cv doldurmaya gelenlerden hareketini, giyimini, kuşamını beğenmediklerinin cv'sini yırtıp atıyor haberiniz olsun kesin bilgidir bu.

bundan sonra bende bu yolu denicem siteden bişey çıkmıyor :))
  • Ben genellikle kariyer.net ve yenibiris.com'u tercih ediyorum. Bunun yanında secretcv.com' da çok köklü bir sitedir. Tavsiye ederim.

Not = Bu tarz sitelerde CV'nizi oluştururken karşınıza Anahtar Kelimeler diye bir seçenek çıkar. Siz bu kelimeleri doldurduğunuz zaman firmalar uygun kelimeleri araştırıp CV'nize ulaşır. Yani şöyle izah edeyim, siz CV'nize anahtar kelime olarak Satış kelimesini belirttiğinizde çoğu firma satış elemanı aradığında anahtar kelimesini Satış olarak seçen adayları seçer, diğer adaylar firma adayını sistemde arattığında sistemde çıkmadıklarından dolayı otomatik olarak elenir.
  • İş başvurusu yaptığım firmalardan ikisi 6 kez, bir diğeri de 10 kez özgeçmişimi görüntülemiş. Ama arayan soran yok.
  • Askerlik en büyük engel ama aynı zamanda tecrübe de önemli. Staj mtaj demeden büyük firmalarda görev alın. Belki 5 kuruş para kazanmazsınız ama askerlikten sonra bu zamanlarda geçirdiğiniz parasız dönemlerde kazanacağınız paranın fazlasını kazanırsınızç
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.