Şimdi Ara

hangi kartı almak avantajlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sizce hangi bankanın kartını kullanmak avantajlı
    bende enpara garanti denizbank var

garanti aidat yansıtmıştı iade edin dedim etmediler kapatma talimatı verdim kapanıcak limitimide düşürmüşlerdi 5850 den 1400 tl'ye 2 gün sonra kapanıyor
    bunun flexi cardınızı önerirmisiniz yoksa direkt kapansınmı

enparayı kapatıcam 3000 tl limitli hiçbir avantajı yok taksit olayından başka

denizbankta 25.000 tl limitli aynı şekilde kampanya vs yok onuda kapatayım diyorum

sizce hangi bankadan kart almak mantıklı

axess vs düşünüyorum sizce nasıl olur

• Garanti neden 5850'den limit düşürdü? Enpara dediğiniz gibi taksit hariç bi esprisi yok boşa limitinizi tutmanıza gerek yok, Denizbank'ın kendisine ait bonus kampanyaları sizi tatmin etmiyorsa direk Axess yada World düşünebilirsiniz , Axess'i almak biraz daha kolay olacaktır ve kampanyaları doyurucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berat256

Garanti neden 5850'den limit düşürdü? Enpara dediğiniz gibi taksit hariç bi esprisi yok boşa limitinizi tutmanıza gerek yok, Denizbank'ın kendisine ait bonus kampanyaları sizi tatmin etmiyorsa direk Axess yada World düşünebilirsiniz , Axess'i almak biraz daha kolay olacaktır ve kampanyaları doyurucu.
    hocam aidat yansıttılar aradım iade etmiyor sinirlendim kartı kapatın dedim direkt kapattılar 7 günde sonradan dedim madem silmiyorlar iadatı yansıttılar mecbur ödücem tekrar açtırdım aynı kartı kart açıldı baktım limit 1406 tl olmuş bu sefer dellendim kapattım
  • quote:

Garanti neden 5850'den limit düşürdü? Enpara dediğiniz gibi taksit hariç bi esprisi yok boşa limitinizi tutmanıza gerek yok, Denizbank'ın kendisine ait bonus kampanyaları sizi tatmin etmiyorsa direk Axess yada World düşünebilirsiniz , Axess'i almak biraz daha kolay olacaktır ve kampanyaları doyurucu.
    hocam aidat yansıttılar aradım iade etmiyor sinirlendim kartı kapatın dedim direkt kapattılar 7 günde sonradan dedim madem silmiyorlar iadatı yansıttılar mecbur ödücem tekrar açtırdım aynı kartı kart açıldı baktım limit 1406 tl olmuş bu sefer dellendim kapattım hocam denizin sanki hiç kampanyası yok gibi
    axess güzel gibi gittigidiyor üzerinden n11 üzerindne chip para vermesi vs

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Hepsini paketleyip kapatın Axess alın fakat benim tavsiyem Denizbank'ıda bir 3 bin tlye düşürüp kenarda tutun en azından taksit için kullanırsınız baktınız Axess istediğiniz limiti verdi kafanızdaki şeyleri karşılıyor toptan Denizbank'ıda kapatırsınız, Axess ilk başta limiti 5 bin tl ile başlatırsa Denizbank yedeğiniz olur ama baktınız 10 bin ve üstü limit verdi şu devirde 10 bin ve üzeri limiti zaten tamamen kullansanız bile standart maaş ile ödemeniz zor o yüzden Denizbank'a ihtiyaç kalmaz.
  • quote:

Hepsini paketleyip kapatın Axess alın fakat benim tavsiyem Denizbank'ıda bir 3 bin tlye düşürüp kenarda tutun en azından taksit için kullanırsınız baktınız Axess istediğiniz limiti verdi kafanızdaki şeyleri karşılıyor toptan Denizbank'ıda kapatırsınız, Axess ilk başta limiti 5 bin tl ile başlatırsa Denizbank yedeğiniz olur ama baktınız 10 bin ve üstü limit verdi şu devirde 10 bin ve üzeri limiti zaten tamamen kullansanız bile standart maaş ile ödemeniz zor o yüzden Denizbank'a ihtiyaç kalmaz.
    Çok teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En Avantajlı Kredi Kartı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.