Şimdi Ara

Hangi Kasa Air 540 mı yoksa Corsair 760 T mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar. Daha onceden 760 t kasam vardı fakat bu sefer degisiklik olsun diye Air 540 almak istiyorum sekli filan hosuma gidiyor fakat hic canlısını görmedim.acaba ici kucuk mu gelir diye dusunuyorum sonucunda 760 t ferah bir kasa :) Kullanan arkadasları bu konuya bekliyorum.

Sistemim de

5960 X
    Msi Godlike
    H115
    Evga 1200 Platinum
    Msi 980 ti

bunlar arkadaslar veya yan tarafı pencereli olan baska bir model önerilerinize acığım.

Şimdiden tesekkurler.

• Farklı bişey arıyorsan CaseLabs TX10 verelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 11 Mart 2016; 1:56:43 >
  • buda masallah baya buyukmus :D gerek yok kardesim bu kadarına 540 mı 760 t mi :D
  • 540 tabii bende alacağım parayı denkleştiremedim hala :)
  • Nzxt Türkiye'ye girmiş. Bir bakabilirsiniz hocam modellere.

https://magaza.iptelecom.com.tr/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search-cat-select=0&search_query=Nzxt&submit_search=

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yok mu başka tavsiyesi olan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O seviye sistem topluyorsan zaten alacagin kasalar belli toplasan 8-10 kasa var
    730t 760t 780t 500r obsidan 750d coolermadter hafxm922 hafx 942 aerocool xpedator gt_s zalman h1 thermaltake core v51 v71 x9

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben zaten iki kasa arasında kaldım 760 t ve air 540 bir turlu karar veremedim
  • Ikisi arasinda kesinlikle Air 540

• Bu kasaların artık devri geçti biraz bekleyip corsair 400C al.
  • Kardesim sistem hafta içi geliyor :) ne yapayım uzay mı kullanayım bu arada neden 760 t onu söyler misin kardeşim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar yardımcı olun lutfen yarın alacagım kasayı 760 t kullandım guzeldi ama simdi air 540 alayım mı diye dusunuyorum acaba dar mı ici filan diye korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.