Şimdi Ara

Hangi Kasa? Asus Helios Kuruldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    örgü diye aratınca buldum.sleeve diyince yabancı yerlere gidiyor.
    www.qp.com.tr
    Phanteks Extension Güç Kaynağı Örgü Kablo Seti
    https://www.qp.com.tr/phanteks-extension-guc-kaynagi-orgu-kablo-seti

iyi güzel ama bana iki tane 8 pin cpu kablosu lazım iki tane veren marka da bulamadım cm ve tt'nin de var.bir kablo için de iki tane almam zaten benim istediğim bu değil.yabancı sitelerde var asus ve seasonic uyumlu diye komple kablo psuya takılan.bunlar uzatma.varsa bildiğin satan yer bir bakayım.

www.amazon.com
    Amazon.com: CableMod SE-Series ModFlex Cable Kit for Seasonic and ASUS - Black/Green [CM-SS3-FKIT-KKG-R]: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/CableMod-ModFlex-Cable-Seasonic-CM-SS3-FKIT-KKG-R/dp/B073276Y39

şunu getirtsem psudan pahalıya geliyor 43 dolar ne vergi kargosuymuş ya kablo altı üstü.

• Bakarım bulursam yazarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • helios güzel kasa zaten ama benim o kadar yerim yok olsa bu da güzel alternatif
    bilisimport.com.tr
    Be Quiet! Dark Base 700 Siyah Oyuncu Kasası BGW23
    https://www.bilisimport.com.tr/urun/be-quiet-dark-base-700-siyah-oyuncu-kasasi-bgw23

bu arada phanteks'in seti,nde 2 tane gpu kablosu var bende ondan kullanıyorum
    www.qp.com.tr
    Phanteks Extension Güç Kaynağı Örgü Kablo Seti
    https://www.qp.com.tr/phanteks-extension-guc-kaynagi-orgu-kablo-seti

• benim de yok masanın halini görsen gülersin 97'de kardeşime aldığımız masa küçücük kasa koyma yeri yapmışlar kasanın yarısı dışarıda duruyor.en başta masa aradım zaten şöyle geniş ferah bir şey olsun diye yoksa 59 cm kasayı nereye koyacam?ölçüyle yaptıralım dedik nette de pahalı konya'da da pahalı 2200 2800 ben de 250 liraya düz bir masa aldım kasayı da 360 sığan diye aldım benim şimdiki corsair obsidian kasa 280mm destekliyor bulsam aslında ondan alıp geçecektim kasa masa yerine.

bu kasayı bir arkadaş daha göstermişti sanki.üç kağıtçılar fanlar değerli olunca iki tane veriyorlar ver 4 tane di mi?

bu uzatmadan alacaz mecbur da çünkü şüpheye düştüm ben psunun cpu kablosu yetişecek mi diye?komple kablo olanını getirtsek bile yine uzatma lazım.iki tane 8 pin cpu kablosu gerektiği için iki tane sipariş verecez gerisi yedek kalacak yapacak bir şey yok.

• hdmaniac H kullanıcısına yanıt
    Özgür'ün gösterdiği ki zaten malum benim de gösterdiğim uzatmadan aldım iki tane. boşver uğraşma çünkü bulsak bile yine uzatma lazım.o videoyu bulursam buldum sardır bi izle cpu kablosu ne kadar kötü oldu.ayrıca dik görüntü alamadı corsair riserle.

KitGuruTechyoutube
    BRIONY BUILDS into ASUS ROG HELIOS - The £270 PC Case!
    https://www.youtube.com/watch?v=LZjQBFD9YGg

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

benim de yok masanın halini görsen gülersin 97'de kardeşime aldığımız masa küçücük kasa koyma yeri yapmışlar kasanın yarısı dışarıda duruyor.en başta masa aradım zaten şöyle geniş ferah bir şey olsun diye yoksa 59 cm kasayı nereye koyacam?ölçüyle yaptıralım dedik nette de pahalı konya'da da pahalı 2200 2800 ben de 250 liraya düz bir masa aldım kasayı da 360 sığan diye aldım benim şimdiki corsair obsidian kasa 280mm destekliyor bulsam aslında ondan alıp geçecektim kasa masa yerine.

bu kasayı bir arkadaş daha göstermişti sanki.üç kağıtçılar fanlar değerli olunca iki tane veriyorlar ver 4 tane di mi?

bu uzatmadan alacaz mecbur da çünkü şüpheye düştüm ben psunun cpu kablosu yetişecek mi diye?komple kablo olanını getirtsek bile yine uzatma lazım.iki tane 8 pin cpu kablosu gerektiği için iki tane sipariş verecez gerisi yedek kalacak yapacak bir şey yok.
    Yeni ev alsan bilgisayar kadar masraf çkartmaz dı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 6 Temmuz 2020; 22:20:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sakiri kullanıcısına yanıt
    95'te biraderle pc işine hiç girmeseydim kaç ev alırdık acaba?eskiden paraya da acımıyorduk 200 dolara dvd oynatıcısı 120 dolara 28.8 modem aldığımı bilirim.bi o güncelliyordu bi ben güncelliyordum iki makine olayı oradan geliyor 25 yıllık gelenek yani kendim kullanacam benim ulen değil.gelen giden çok olur birader buradaydı geçen ay komple artı iki tane olunca güzel oluyor birine bir şey olursa devam ki olacak ilkini kurarken.biriktirdiğim param vardı üni için dedim ki sıfır lada alayım 95'te.annem izin vermedi sen epilepsi hastasısın küçükken kazana düştün diye ben de pc işine bulaştım.iki sene önce topuğumda problem oluşunca bisiklet aldım dedi bisiklet olmaz rocky araba al.41 yaşında araba aldım 18 yaşında almak varken.insan kısmetinde ne varsa onu yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

95'te biraderle pc işine hiç girmeseydim kaç ev alırdık acaba?eskiden paraya da acımıyorduk 200 dolara dvd oynatıcısı 120 dolara 28.8 modem aldığımı bilirim.bi o güncelliyordu bi ben güncelliyordum iki makine olayı oradan geliyor 25 yıllık gelenek yani kendim kullanacam benim ulen değil.gelen giden çok olur birader buradaydı geçen ay komple artı iki tane olunca güzel oluyor birine bir şey olursa devam ki olacak ilkini kurarken.biriktirdiğim param vardı üni için dedim ki sıfır lada alayım 95'te.annem izin vermedi sen epilepsi hastasısın küçükken kazana düştün diye ben de pc işine bulaştım.iki sene önce topuğumda problem oluşunca bisiklet aldım dedi bisiklet olmaz rocky araba al.41 yaşında araba aldım 18 yaşında almak varken.insan kısmetinde ne varsa onu yiyor.
    Herşeyin hayirlisi olsun. Bu dünyada yedigin ictigin senin gerisi kimseye kalmiyor

• Bu konuya dikkat etmeden bende neredeyse aynı şeyi sormuşum yukarıda acemiliğime verin lütfen:) Ben Cooler Master H500p mesh almayı düşünüyordum ama bu konuyu ve yorumları görüncede aklım heliosa doğru kaydı sormak istedim şey şu ki aynı kasayı hepsiburada sitesinden bakınca Depopark 2738 TL gibi bir fiyata satıyor gözüküyor, kendi sitesinde ise 2000 tl bu durum biraz benim kafamı karıştı arada 700 tl fark var. Kasayıda 2000 tlden almak istiyorum. Yukarıda yazdığınızıda okudum ama yinede sormak istedim bir sorun yaşama ihtimalimiz var mı direk kendi sitesinden alırsak?
  • Geomatic G kullanıcısına yanıt
    özet geçeyim bana alıntı yapsan daha hızlı cevap verirdim forum haber vermiyor konuna cevap geldi diye.depopark diye bişi yok aslında o internet sitesinin ismi.teknobiyotik var mesela bilirsin bilmezsin ama bu site esasında akortek bilişim dağıtıcısının son kullanıcıya sattığı bir site.depopark da aslında biosis isminde çok eski bir dağıtıcı 90'lardan.kendi sitesinde ucuz satar komisyonla çalışan n11 hb gibi sitelerde pahalı satar bunu teknobiyotik de yapıyor bazen tersi de oluyor.bana geldi kasa sorun yaşamazsın.devasa boyutta yalnız içine bile girebilirsin hani yaşarsan bu sorunu yaşarsın evin içinde geniş alan ister çıkarmak kurmak için.sitesinde hala 2 binse yapıştır geç.
  • Hayırlı olsun yine aldın yani :)

• Hayırlı olsun yeni kasa.
  • Benim p600'de geldi bugün daha sen kurmadan ben kurdum, siyah beyaz baya şekil oldu gören beşiktaşlı sanacak Ramler de gelsin pavyon müziği basıp RGB şov yapıcam evde. sadece ekran kartını dik taksam mı ondan emin olamadım. 35 kilo filan olduğu için PCI girişini bozmaktan korkuyorum

Hangi Kasa? Asus Helios Kuruldu

• şunun 7.40 - 10.04 arasına bi bak.
    Xtian Cyoutube
    Php150k Asus ROG Ryzen Gaming PC Time Lapse Build ft. Strix Helios
    https://www.youtube.com/watch?v=CTAoemq3iXM

zannımca sende böyle olmaz o yüzden boşver dik takma kartı.

benim kafama şu takılıyor ekran kartı deli gibi ısınıyor kasayı hamam ediyor ve ısınan hava yükselir.su soğutma yukarıda fanları da dışarı olacak şekilde yapmışsın ama içerideki ekran kartının sıcağını da veriyorsun radyatöre sorun olmuyor mu?fanlar içeriye doğru olsa bu sefer 6 fan içeri alacak tek egzos atabilecek mi o kadar havayı benim kafama tek takılan bu ne yön yapacaz su soğutmayı çünkü berbat ısıtıyor benim kart videodaki gibi 2080.kart sıcağı yukarı doğru verirken egzos hop dedik diye çeker mi ya da egzos çekerken su soğutmanın dibinde negatif etkisi olmuyor mu?madem su soğutmayı dışarı verecez egzosu içeri verelim bütün hava radyatörden çıksın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Mentor

Benim p600'de geldi bugün daha sen kurmadan ben kurdum, siyah beyaz baya şekil oldu gören beşiktaşlı sanacak Ramler de gelsin pavyon müziği basıp RGB şov yapıcam evde. sadece ekran kartını dik taksam mı ondan emin olamadım. 35 kilo filan olduğu için PCI girişini bozmaktan korkuyorum

Rgb şov mu

• ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Sıvı soğutma ön tarafta radyatör gözükmüyor ama beyaz fanların arkasında kalıyor. 6 tane corsair fan var bende. Sıvı soğutmanın fanları ön taraftan hava alıp radyatöre üflüyor, corsair fanlarda o havayı alıp kasa içine üflüyor ama çift taraflı fan olduğu için hızlı bir sirkülasyon oluyor, arkadaki ve tepedeki fanlar da kasa içinde egzoz görevi görüyor.

şimdi bir tane ekran kartı destek aparatı bakıyorum dengeleyecek bir şey bulursam dikey kullanmam.

@ugrpkr şimdi yeni ram sipariş ettim xpg spectrix. onlar gelsin o zaman paylaşayım bir daha ortamı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Mentor

Sıvı soğutma ön tarafta radyatör gözükmüyor ama beyaz fanların arkasında kalıyor. 6 tane corsair fan var bende. Sıvı soğutmanın fanları ön taraftan hava alıp radyatöre üflüyor, corsair fanlarda o havayı alıp kasa içine üflüyor ama çift taraflı fan olduğu için hızlı bir sirkülasyon oluyor, arkadaki ve tepedeki fanlar da kasa içinde egzoz görevi görüyor.

şimdi bir tane ekran kartı destek aparatı bakıyorum dengeleyecek bir şey bulursam dikey kullanmam.

@ugrpkr şimdi yeni ram sipariş ettim xpg spectrix. onlar gelsin o zaman paylaşayım bir daha ortamı

O da var o da var

• ilk mesaj güncel
  • O kadar para verip aldığı kasaya bak ya

Kıskanmadım ki
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    kıskanacak bir şey yok zaten herkesin ihtiyacı zevki tecrübesi farklı.herkesin beğeneceği bir ürün yapamazsın beğenen beğenmeyen olacaktır.shelby cobra araba bile olsa.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.