|
Hangi Kasa? Asus Helios Kuruldu (3. sayfa)
-
-
sonunda kurdun kasayı baya ugraştırdı seni. yanlız kasayı altta yakıştırımadım üstte olmalı idi bence onun dışında güzel olmuş begendim. Daha birşey almazsın herhaldequote:
Orijinalden alıntı: Jake Lockley
kıskanacak bir şey yok zaten herkesin ihtiyacı zevki tecrübesi farklı.herkesin beğeneceği bir ürün yapamazsın beğenen beğenmeyen olacaktır.shelby cobra araba bile olsa. -
güzel olmus sıvı sogutma da yakışmış ama gözüm rog rgb deydi oda olsaydı set tamamlanırdı :) ama olsun güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 16 Temmuz 2020; 12:19:25 > -
gtx295
masanın kasayı yandan taşıyabileceğini zannetmiyorum.boş ağırlığı 18 kg ama şu anda bi 30 kg olmuştur yerinden kalkmıyor.yok artık baya süre bir şey almam bir tek ryzen 4000 alabilirim.
asko56
asusun su soğutmaları hoşuma gitmedi doğrusu.birinde pompa üzeri 60mm fan var baya gürültü yapıyormuş.diğerinin de fanları güzel değilmiş.eskiden para etmiyordu ama şimdi 3 iyi fan 600 lira. -
oda dogru hayırlısı güzel olmus seni baya bir götürür :D -
Savaş gemisi gibi olmuş. Kasanin ici bayada genismis. Gerci senin fazla sicaklik gibi bir sorunun olmaz.
Hayirli olsun tekrar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Şu vertical holder muhabbeti oldukça içimde kalan bi' durum. Hatta bu iş için en uygun kartlardan birisi olan AORUS var elimde. Ama 1660 S macerası falan derken, vertical olayını göremeden satacağım gibi kartı. -
oda doğru masa 20 kg kasa 30 kg. bence sistem tam olmuş senin ryzen 4000 e geçsende 3080ti felan olmadıgı sürece fark zaten hissedemiyeceksin oyunlar için konuşur isek. ama ram overclock ve cpu overclock bekliyorum -
asko56
eyvallah kardeşim.friends dizinde adam sayıyor bu notebookun şu şu özellikleri var diye.kız soruyor ne yapıyorsun bununla diye.adam diyor gaming and stuff.ben de rdr2'de poker oynarım artık.
sakiri
eyvallah hocam.kasanın adı midatx yoksa alakası yok yani masanın altına zor bela sığdı.şu aylarda sıcaklık sorunu olmazsa -ki yok- zaten gerisinde olmaz konya'nın yazı 2.5 ay.
REDSTONE
o holder işini olabilecek en acemi şekilde yaptım ama güzel ayarlamışlar asus ekran kartı olunca mı artık yani o holder olmasaydı bile zaten pcie riser tam oturuyor.ayarlaması çok gıcık göz kararı yapmak lazım vidalayıp sıkıyorsun nerede olması gerektiğini kartı takmadan anlamak güç.1660s güzel kart da sizinki de güzel.fazla oyun oynamıyorsanız işinizi görür.
gtx295
yok ya masa tüy gibi.1400'e özel ölçü ağır metal ve ceviz yapıyorlardı tek parça geliyormuş geçmez hiçbir yerden diye vazgeçtim.bu 250 lira suntalam.ağaç değil öyle görünüyor çok hafif ondan dedim kaldırmaz diye.yalandan 8 vida tutuyor.
işlemciye oc yapabilirim artık ama stok hali bile 2k kullandığım için her oyunu kaldırıyor yani harbi harbi bir oyunun perişan etmesi lazım işlemciyi anca o zaman geçerim. 3000 serisindeki gibi çıkar çıkmaz almam sonra bios sorunu cart curt başlık açıyoruz masaüstünde 60 derece diye.işlemci mi alıyoruz beta tester mi oluyoruz belli değil.bu sefer kesinlikle almayacam daha sonra indirime falan girsin anca öyle.millet gülüyor ama gerçekten çok memnunum işlemciden.
-
Doğrudur. İyi oturmuş gibi görünüyor dediğiniz gibi.
1660 S'in amacı belli zaten ve artık başka planlarım var. Piyasanın da içinde olduğum için ister istemez sıkıldım da denebilir. Eminim benden daha çok haşır neşir olan birisine gidecektir kart. Belli bir doygunluk noktasına ulaştığımdan dolayı da kaynaklanıyor. Eski heyecanlar kalmadı çoktandır. -
Rdr de poker keyfi ayrı teksas poker en sevdigim
REDSTONE
bal yiyen baldan usanır demişler o bakımdan anlıyorum sizi.ben de aynı durumdayım da işte ne zaman bıksam parayı gömüyorum bir heves gelir mi diye ama bu da son zaten.
asko56
centle oynuyorsun ya o çok iyi zararsız. -
quote:
REDSTONE
bal yiyen baldan usanır demişler o bakımdan anlıyorum sizi.ben de aynı durumdayım da işte ne zaman bıksam parayı gömüyorum bir heves gelir mi diye ama bu da son zaten.
asko56
centle oynuyorsun ya o çok iyi zararsız. -
-
Bu kasaya lc 360 beyaz olan sıvı soğutma çok yakışırdı aslında
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arada domino da güzel oluyor ama rdr2 deki domino mantığını bi türlü çözemedim neye göre sayı alıyorsun 😁😁quote:
asko56
eyvallah kardeşim.friends dizinde adam sayıyor bu notebookun şu şu özellikleri var diye.kız soruyor ne yapıyorsun bununla diye.adam diyor gaming and stuff.ben de rdr2'de poker oynarım artık.
sakiri
eyvallah hocam.kasanın adı midatx yoksa alakası yok yani masanın altına zor bela sığdı.şu aylarda sıcaklık sorunu olmazsa -ki yok- zaten gerisinde olmaz konya'nın yazı 2.5 ay.
REDSTONE
o holder işini olabilecek en acemi şekilde yaptım ama güzel ayarlamışlar asus ekran kartı olunca mı artık yani o holder olmasaydı bile zaten pcie riser tam oturuyor.ayarlaması çok gıcık göz kararı yapmak lazım vidalayıp sıkıyorsun nerede olması gerektiğini kartı takmadan anlamak güç.1660s güzel kart da sizinki de güzel.fazla oyun oynamıyorsanız işinizi görür.
gtx295
yok ya masa tüy gibi.1400'e özel ölçü ağır metal ve ceviz yapıyorlardı tek parça geliyormuş geçmez hiçbir yerden diye vazgeçtim.bu 250 lira suntalam.ağaç değil öyle görünüyor çok hafif ondan dedim kaldırmaz diye.yalandan 8 vida tutuyor.
işlemciye oc yapabilirim artık ama stok hali bile 2k kullandığım için her oyunu kaldırıyor yani harbi harbi bir oyunun perişan etmesi lazım işlemciyi anca o zaman geçerim. 3000 serisindeki gibi çıkar çıkmaz almam sonra bios sorunu cart curt başlık açıyoruz masaüstünde 60 derece diye.işlemci mi alıyoruz beta tester mi oluyoruz belli değil.bu sefer kesinlikle almayacam daha sonra indirime falan girsin anca öyle.millet gülüyor ama gerçekten çok memnunum işlemciden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Saint denise uğra birde cent kabul etmiyor medeniyet 😁😂quote:
REDSTONE
asko56
centle oynuyorsun ya o çok iyi zararsız.
herkese merhaba .Ben de bu kasa dan aldım. Fakat bir sorunum var. Önde panel de 4 adet usb portu var.2 port 1 kabloya bağlı.anakarta kabloyu bağlayınca 2 port çalışıyor.2 port boş da kalıyor.4 port u birden kullanma imkanı yok herhalde.
-
bende de dediğin gibi.sağ taraf çalışmıyor bende ama sorundan emin değilim kablo işi çorba gibi gelmişti elime ne geçtiyse takmıştım tek günde kurunca.belki sağ tarafın kablosu farklıydı anakartta takacak yer bulamadım yani emin değilim ne kablosu vardı hangisini taktık hangisini takamadım diye ama sen şimdi söyleyince evet bende de böyle.
-
Saçma olan konu şu.2 adet usb bağlantı kablosu var.Pin sayısı aynı. Kıvrık olan kabloyu takınca sağdakiler.Düz olanı takınca soldaki ler çalışıyor.Asus un sitesinden baktım en pahallı anakartlarda bile o girişten 1 adet var.Benim anakart ım ROG Strix X570-E Gaming. 1 adet bağlayabildim.2 sini birden bağlayabilmenin bir yolu olması lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X