2 sinden birini almayı düşünüyorum aynı fiyatda daha iyisi varsa tavsiye edebilrisiniz 500 ile 600 w li kasa olursa farketmez bunlardan hangisi daha iyidir 1 önünde fan yok tepede 2 tane diğerinin once ve yanda fan var üstte yok
sharkon u beğendim ama fanları biz alıcaz galiba bayağı maliyetli olucak üstte fan varmı ayrıca renkli güzel bir fan kaç para kaç adet fan alıcam
Fanları siz almalısınız, hatta bu daha iyi bir seçenek çünkü renk seçeneğini siz belirleyebileceğiniz gibi sessiz bir ürün alabilirsiniz. Benim önerim alttaki ürünler.
Şu fiyatlandırmada Sharkoon Rebel 9 modelinden daha iyi bir kasa yok o yüzden örnekleyerek yorulmayın boşuna.
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
Şu fiyatlandırmada Sharkoon Rebel 9 modelinden daha iyi bir kasa yok o yüzden örnekleyerek yorulmayın boşuna.
kaç adet fan alıcam aga ?
quote:
Orijinalden alıntı: HeyecanlıYumurta
Bütceniz kısıtlı ise şu an iki adet almanız yeterli, birisi ön panelden içeriye üfleyecek, diğeride arka bölümden sıcak havayı dışarıya atacak şekilde montaj yapılması yeterli.
quote:
quote:
Bütceniz kısıtlı ise şu an iki adet almanız yeterli, birisi ön panelden içeriye üfleyecek, diğeride arka bölümden sıcak havayı dışarıya atacak şekilde montaj yapılması yeterli.
10 15 tl arası güzel ledli fanlar bundum pc de fanların hepsini takınca amd 965 anakart 8 gb ram HD5670 1 gb gddr 5 128 bit 500 wat yeterlimidir.
quote:
10 15 tl arası güzel ledli fanlar bundum pc de fanların hepsini takınca amd 965 anakart 8 gb ram HD5670 1 gb gddr 5 128 bit 500 wat yeterlimidir.
Sisteminiz dengesiz, bazı şeylerden kısayım demişsiniz bütce düşük diye ama phenom işlemciye gereksiz para veriyor oluyorsunuz bu durumda, hatta o sisteme HD5670 çok gereksiz olmuş.
Maksimum bütcenizi söylerseniz uygun fiyatlı bir siteden sistem önerisi yapabiliriz.
quote:
quote:
Sisteminiz dengesiz, bazı şeylerden kısayım demişsiniz bütce düşük diye ama phenom işlemciye gereksiz para veriyor oluyorsunuz bu durumda, hatta o sisteme HD5670 çok gereksiz olmuş.
Maksimum bütcenizi söylerseniz uygun fiyatlı bir siteden sistem önerisi yapabiliriz.
ya ben yazın 2 ay çalısabilirim alacağım max para 800 tl + 200 tl birikimim var 250 tl ye düştü amd 965
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme