Merhabalar. Fiat Albea 2010 1.3 aracım için 4 adet sıfır 175-65-r14 ebatlarında kışlık lastik araştırıyorum. 3 lastik arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bütçem 4 lastik için azami 2.500 tldir. Konum - Zonguldak - Bartın - Karabük Goodyear UltraGrip 8 - 553 tl Lassa Snoways 4 - 546 tl Falken EuroWinter HS01 - 553 tl Esnaflarda en az 2800 - 3000 tl arası. |
Hangi Kış Lastiğini Tercih Etmeliyim?
-
-
Seçenekleriniz arasındaki tek premium marka olan Goodyear tercih edilmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim gönlüm de Goodyear. Başka önerebileceğiniz lastik var mı acaba?
-
Listeye Nokian WR D4' i ekleyebilirim belki ama fiyat gereksiz yükseliyor. Continental zaten pahalı. Goodyear Ug 8 en uygun tercih olur gibi gözüküyor bu ebatta.
195/65/15 ebatında Goodyear Ug 9+ kullandım. Çok memnundum. Arabayı değiştirince yine aynısından almak istedim ama Ultragrip 9+ 225/45/17 için yoktu, ben de 8 aldım. Henüz karda test etme fırsatım olmadı ama pişman olacağımı sanmıyorum.
-
Kışların epey çetin olduğu bı yerde yaşıyorum son 3 arabamda Good year ug8 kullandım ve kullanmaya devam ediyorum şu ana kadar bı sıkıntı çıkarmadı tek kötü yanı benim için biraz sesli lastik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
goodyear neden ug9 üretip satmıyor anlaşılabilir değil daha kötü olan ug8i üretiyor hala
-
Hocam bugün ani bastıran karda yeni aldığım petlas glacier kış lastiklerini Zonguldak'ın yüksek köylerinde sulu karda deneme fırsatım oldu. Kar yeteri katılıkta olmadığı için tutunmakta zorluk çekse de plakaya kadar yüksek bir karda yokuş yukarı, 1. viteste, 4000-6000 devir aralığında, 2km civarında yokuş yukarı bir yolu başarıyla çıktım. Bence ekonomik ve oldukça başarılı bir lastik. Zonguldak yokuşlarını da bilirsiniz. Tavsiye ederim. Ancak mümkünse internet sitelerindeki fiyatlara bakmadan almayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sürattrage -- 21 Aralık 2021; 21:32:9 > -
Goodyear kullanmadım. Kış lastiği olarak Continental Ts860,Nokian D4, Kumho KW22, Toyo Gsi 5 kullandım. Karda hepsi iyiydi. Asıl fark kuru ve sıcak havada oluyor. Nokian ve Continental hava sıcaklığı 15-18 derece iken bile iyi yol tutuyor. Diğerleri ağır kış koşulları lastiği,sıcak havada kötü yol tutuyorlar. Seçenekleriniz arasında çok fiyat farkı yoksa Goodyear en iyisi muhtemelen. Goodyear ile Nokian yakın fiyatsa bence Nokian olabilir.
Geçen hafta Goodyear Ultragrip Performance+'larla Kartepeye çıktım. Dedim karlı ve buzlu asfaltta 60la giderken ani fren deneyeyim. Performansı beni ciddi etkiledi. Çok çok memnunum. Sıcak asfaltta da diğer kış lastikleri gibi uğultu yapmıyor. Çok başarılı tercih ama sizin ebatta yoktur, UG8 de olur bence. O olmazsa Snoways4.
lassa snowvays her türlü işini fazlasıyla görür ve kış lastikleri arasında asla yabana atılmamalı.
-
Kış lastiği olarak 4 adet Goodyear almıştım. Çok da iyi iş çıkardı bu kış. Kara gömülü olmama rağmen patinaj atmadan rahat rahat çıkabildim.
Yazlık lastik olarak da 2 adet Lassa alıp önlere taktırdım. Tercih edersem Goodyear ve Lassa markaları olacak bundan sonra.
Tavsiye ederim.
-
4 ay önce Bridgestone Blizzak LM005 aldım çok beğendim. Yol tutuş ve sessizlik gayet iyi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X