Selam arkadaşlar. 2019 model Peugeot 3008 aracım için 225/55/r18 yaz lastiği bakıyordum. Test sonuçlarını araştırayım dedim. 2023 Autobild test sonuçları çıkmış. Linkini de aşağıya bırakıyorum. Michelin Pilot Sport açıkara 1. olurken, 2. Bridgestone Turanza, 3. Falken Ziex, 4. Goodyear Effgrip-2, 5. Hankook Ventus olmuş. Benim gönlüm biraz bu testte 4. olan Goodyear Efficientgrip 2 SUV’dan yana gibi. 2022 yılının da 1.si imiş kendisi. Ama son dönemin favori lastiklerinden Hankook Ventus Prime 4 ile listenin sürpriz ismi bütçe dostu Falken Ziex ZE310’da kafamı karıştırıyor. Dostlar, aşağıdaki fiyatlarıda göz önünde bulundurursak, özelliklere göre siz hangisini önerirsiniz? Bridgestone Turanza 6 (2023) : 2900 TL Falken Ziex ZE310 (2023) : 2400 TL Goodyear Eff.Grip 2 SUV (2023) : 2850 TL Hankook Ventus Prime 4 (2023) : 2750 TL www.tyrereviews.com 2023 Best SUV Tyres Tested - Tyre Reviews and Tests https://www.tyrereviews.com/Article/2023-Best-SUV-Tyres-Tested.htm< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En İyi 2023 SUV Yaz Lastikleri
SUV'nuzun performansını yaz aylarında en üst düzeye çıkarmak için doğru lastikleri seçmek çok önemlidir. İşte 2023 yılının en iyi SUV yaz lastikleri önerilerimiz:
- Michelin Primacy 4: Islak ve kuru zeminlerde olağanüstü yol tutuşu ve frenleme performansı sunan, yüksek performanslı bir lastiktir.
- Continental ContiSportContact 5: Sportif SUV'lar için tasarlanmış, mükemmel yol tutuşu ve hassas direksiyon kontrolü sağlayan bir seçenektir.
- Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5: Islak ve kuru koşullarda üstün tutuş ve viraj alma yeteneği ile öne çıkan, yüksek performanslı bir lastiktir.
- Pirelli P Zero: Lüks SUV'lar için tasarlanmış, yüksek hızlarda bile mükemmel yol tutuşu ve konfor sunan bir seçenektir.
- Bridgestone Alenza 001: Tüm hava koşullarında tutarlı performans ve uzun ömür için optimize edilmiş, konforlu ve sessiz bir sürüş deneyimi sağlayan bir lastiktir.
SUV lastiklerini seçerken dikkate alınması gereken önemli faktörler şunlardır:
- Aracınızın boyutu ve ağırlığı: Daha büyük ve daha ağır SUV'lar daha güçlü lastikler gerektirir.
- Sürüş tarzınız: Agresif sürüş, daha yüksek performanslı lastikler gerektirir.
- İklim koşullarınız: Islak koşullar için ıslak yol tutuşu iyi olan lastikleri tercih edin.
- Fiyat aralığınız: Farklı fiyat noktalarında çok çeşitli SUV yaz lastikleri mevcuttur.
En iyi SUV yaz lastiğini seçmek, aracınızın performansını ve güvenliğini en üst düzeye çıkarmak için çok önemlidir.