Şimdi Ara

CLİO BeNZİNLİ KULLANANLAR EN İYİ BENZİN SİZCE HANGİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • clio 1.4 16 valve 98 beygir grandtour aldım. sizce ekonomik ve preformanslı yakıt sizce hangisi.95 oktan mı geliştirilmiş 95 oktan(97) mı? ve en iyi istasyon? cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdemir301 -- 11 Ağustos 2008; 11:10:40 >

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdemir301

güncel
    SHELL çok iyi birde PO
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

SHELL çok iyi birde PO

Alıntıları Göster
    shell iyidir hiç bir sorun yaşamadım şidiye kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: targocid

shell iyidir hiç bir sorun yaşamadım şidiye kadar..

Alıntıları Göster
    benzini shell den aklı kelden alacakmışsın , öyle derler

bencede shell güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: jordan83

benzini shell den aklı kelden alacakmışsın , öyle derler

bencede shell güzel

Alıntıları Göster
    Bende clio kullanıcısı olarak;kişisel deneyimlerime dayanarak Sheel tavsiye ediyorum.
    97 oktan meselesine gelecek olursak bizimki gibi küçük motorlu araçlarda yüksek oktanlı yakıt kullanmanın hiç bir faydası yokken aksine zararı var.Bu nedenle hem fazla para ödeyip hemde aracına gözgöre zarar verme bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremege

Bende clio kullanıcısı olarak;kişisel deneyimlerime dayanarak Sheel tavsiye ediyorum.
    97 oktan meselesine gelecek olursak bizimki gibi küçük motorlu araçlarda yüksek oktanlı yakıt kullanmanın hiç bir faydası yokken aksine zararı var.Bu nedenle hem fazla para ödeyip hemde aracına gözgöre zarar verme bence.

Alıntıları Göster
    Ben de clio kullanıcısı olarak sürekli shell den alırım, neden bilmiyorum ama hep aynı istasyondan alırım bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sathaner -- 13 Ağustos 2008; 14:36:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sathaner

Ben de clio kullanıcısı olarak sürekli shell den alırım, neden bilmiyorum ama hep aynı istasyondan alırım bir de.

Alıntıları Göster
    bencede shell
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

bencede shell

Alıntıları Göster
    Yeni teknoloji benzinli araçlar min.95 oktan benzin kullanıyor. Yani normal kurşunsuz benzin tercih edin. 97 oktan dedikleri 95 oktan benzine katkı koymalarıyla oluşuyor. 95 kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

Yeni teknoloji benzinli araçlar min.95 oktan benzin kullanıyor. Yani normal kurşunsuz benzin tercih edin. 97 oktan dedikleri 95 oktan benzine katkı koymalarıyla oluşuyor. 95 kullanın

Alıntıları Göster
    95 oktan kullanın. Bildiğim kadarıyla bizim araçların sıkıştırma yetenekleri nedeniyle 97 oktan koymanın hiçbir anlamı yok.

Ben PO'dan alıyorum 2 senedir. Bi kaç defa Shell denemem oldu. Deneme yaparken depoyu 3 kere aynı yerden full'ledim. Ama PO'dan aldığım yakıtla yakıt ortalama değerimin daha düşük olduğunu gördüm hep. Ama arada uçurum yoktur. Her zaman aynı koşulları yakalamak zor. PO sahibi olan arkadaşımın dediğine göre PO, Shell ve Opet... bunlardan al diyor. Ben kendi tecrübelerimle PO'yu tercih ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

95 oktan kullanın. Bildiğim kadarıyla bizim araçların sıkıştırma yetenekleri nedeniyle 97 oktan koymanın hiçbir anlamı yok.

Ben PO'dan alıyorum 2 senedir. Bi kaç defa Shell denemem oldu. Deneme yaparken depoyu 3 kere aynı yerden full'ledim. Ama PO'dan aldığım yakıtla yakıt ortalama değerimin daha düşük olduğunu gördüm hep. Ama arada uçurum yoktur. Her zaman aynı koşulları yakalamak zor. PO sahibi olan arkadaşımın dediğine göre PO, Shell ve Opet... bunlardan al diyor. Ben kendi tecrübelerimle PO'yu tercih ediyorum.

Alıntıları Göster
    Çogunlukla Opet'ten bazen Po dan alıyorum.Opet'i tercih ediyorum çünkü çalışanları gayet güleryüzlü buda bana yetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FauFau

Çogunlukla Opet'ten bazen Po dan alıyorum.Opet'i tercih ediyorum çünkü çalışanları gayet güleryüzlü buda bana yetiyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benzini shell den alın diyenlere sözüm olacak. motosiklete shellden benzin aldık. içinde resmen mazot çıktı.motoru tıkadı. pompacı çocuğa durumu söyledim 2 gün sonra çocuk sus pus oldu.aldığımız benzin 95 oktandı. motor çalışmayınca 97 aldık. 97 gayet iyi görünüyordu şişede. ama 95e resmen başka bişey katmışlar. pompacı çocuk yok, olamaz öyle bişey diyemedi. yolunuz samsun termeye düşerse uzak durmakta fayda var. selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: akmanhoca

arkadaşlar benzini shell den alın diyenlere sözüm olacak. motosiklete shellden benzin aldık. içinde resmen mazot çıktı.motoru tıkadı. pompacı çocuğa durumu söyledim 2 gün sonra çocuk sus pus oldu.aldığımız benzin 95 oktandı. motor çalışmayınca 97 aldık. 97 gayet iyi görünüyordu şişede. ama 95e resmen başka bişey katmışlar. pompacı çocuk yok, olamaz öyle bişey diyemedi. yolunuz samsun termeye düşerse uzak durmakta fayda var. selamlar.

Alıntıları Göster
    bence POnun menzili düşük shellden aldığım benzinle aynı yolda daha fazla yol yapıyom

• quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

bence POnun menzili düşük shellden aldığım benzinle aynı yolda daha fazla yol yapıyom

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 20.000 km yapıp 5 ay önce sattığım 2001 model Clio Symbol 1.4 16V arabama hemen hemen aynı istasyondan almak şartıyla BP'den başka benzin almadım. Hiç bir sorun yaşamamıştım. Bence benzinden çok, yakıt alınan istasyonun kalitesi önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKCE

Yaklaşık 20.000 km yapıp 5 ay önce sattığım 2001 model Clio Symbol 1.4 16V arabama hemen hemen aynı istasyondan almak şartıyla BP'den başka benzin almadım. Hiç bir sorun yaşamamıştım. Bence benzinden çok, yakıt alınan istasyonun kalitesi önemli.

Alıntıları Göster
    Shell bulamazsan PO ama asla ve asla BP.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matchbox

Shell bulamazsan PO ama asla ve asla BP.

Alıntıları Göster
    ben clio3 kullanıyorum bence en iyi 95 oktan benzin sırasıyla
    1. shell
    2. opet
    3. total
    4. po
    5. bp
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpersa

ben clio3 kullanıyorum bence en iyi 95 oktan benzin sırasıyla
    1. shell
    2. opet
    3. total
    4. po
    5. bp

Alıntıları Göster
    Total da düşünülebilir ayrıca renault kullanıcıları yakıttan kaynaklı aksi bir durumda fişinizle başvurarak zararlarınızı karşılıyorlar diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Total da düşünülebilir ayrıca renault kullanıcıları yakıttan kaynaklı aksi bir durumda fişinizle başvurarak zararlarınızı karşılıyorlar diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    Opet ve Total'den yakıt tüketimi ve çekiş anlamında çok memnunum.Ayrıca evet bence de 95 oktan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondance

Opet ve Total'den yakıt tüketimi ve çekiş anlamında çok memnunum.Ayrıca evet bence de 95 oktan...

Alıntıları Göster
    tüm markaları kullandım. kötü diyebileceğim bir marka olmadı ancak aralarında bence en iyisi BP. Cliomda bariz bir değişim oluyor diğer markalara göre. Çekiş gücü araç hızlanma süresi vs. artıyor. 95 oktan bence gayet ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozkan83

tüm markaları kullandım. kötü diyebileceğim bir marka olmadı ancak aralarında bence en iyisi BP. Cliomda bariz bir değişim oluyor diğer markalara göre. Çekiş gücü araç hızlanma süresi vs. artıyor. 95 oktan bence gayet ideal.

Alıntıları Göster
    kesinlikle PO....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.