Şimdi Ara

En Fazla Giden Dizel Yakıt Hangisidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımız Ford Transit Connect günlük 100km yol yapıyoruz bize en fazla kar ettirecek uzun gidecek yakıtı hangi firmadan almalıyız ?

• sanırsam fuelsave fakat performans bekleme ...

veya şu markaları tam belli olmayan istasyonlar var orasıda ucuzdur ... gerçi motorada zarar verebilir
  • Shell
  • shell fuelsave diye biliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacox -- 19 Eylül 2013; 14:32:21 >
  • Kesinlikle shell değil.
    Gerçi ben shellden ya gtl ya nitro+ alıyorum. Diğer katkısız olanını bilmiyorum. Ancak bu dediklerim kesinlikle çok gitmiyor.
    Sanırım BP en uzun gideni.
  • shell fuelsave, ama fiyat olarak baktınız mı yeni açılan ve kampanya olarak ucuza mazot satan yerler.
  • PO uzun gidiyor , performans düşük ama menzil uzun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN AZ YAKAN OTOMOBİLLER
    13 yıl önce açıldı
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fuelsave , nitro güzel.Fakat bp ultimate berbat almayın.Burda bp var diye arada alıyorum.
  • en ucuz nerdeyse ordan al bişey olmaz
  • Opet uzun gidiyordu ama ne oldu bilmiyorum. Artık uzun gitmiyor gibi. Son bir kaç uzun yol seyahatimde denedim bunu. Pompa tık ettikten sonra dolumu bıraktırıyorum ben. Yakıt göstergesi 9 çubuklu Dacia Logan'larda. İlk çubuk 444 km sonra düşüyordu. Sonra bu rakam 350 km'ye düştü. Son 3 seyahatimde ilk çubukla 250 km'yi zor görmeye başladım. Sürekli aynı istasyondan fulluyorum. İstasyon mu bozuldu. Yakıt kalitesi mi düştü, anlamadım.

Geçen sene Shell'in en pahalı yakıtından koydum yola çıkmadan önce. Uzun götürdüğüne bizzat şahit oldum.
  • çok yol yaptırıyoruz denilen yakıtlarında litresi fazla ve vaad edilen tasarrufu yapacağı muamma

Bunun için yakıtı ucuza almaya bakın
  • Sürekli uzun yol yapıyorum.

Yakıtı genelde Shell'den alırım. Bu güne kadar gördüğüm kadarı ile bu farklı yakıtların (Vpower, GTL/Nitro, FuelSave vs.) menzile önemsenecek bir katkıları yok, en azından benim araçta belirgin bir fark görmedim. Hepsi aşağı yukarı aynı gidiyor.
  • 2.0 TDCİ S-MAX, yakıtı genellikle evimin dibinde olduğu için Shell'den alırım, diğerleri ile tecrübem pek olmadı, Shell için en fazla yol yaptıranı fuelsave orasına eminim ne zaman fuelsave bulamayıp Wpower alsam araç kesinlikle daha çok yakıyor, yeni çıkan nitroyu hiç denemedim, GTL yi ise brikaç kez denemiştim ve kesnlikle daha az km yaptığı için son 1 yıldır hiç almadım
  • 1.6 dizel araç ile yapılan uzun yol tecrübeleri ışığında:

Total Excellium

bitim kadar fransızları sevmesemde
  • Valla hocam geçen 3000 Km'lik yol yaptım. İlk yola çıkarken Milli akaryakıt olarak lanse edilen Türkiye Petrollerini kullandım. 4.10'dan kartıyla indirimli aldım ve hakikaten çok gitti. Yolda Kırklareli Merkez'den. Ispartada gezmeli tozmalı Anltalyaydı. Antalya - Alanya yolunda benden bu kadar dedi. BP vardı yolda oradan aldık. Memnun kalmadım. Sonra yine BP'den fulledik yine memnun kalmadık. Yolda bir kere daha TP gördük ve yine uygun fiyata doldurduk Maşallahı vardı. Bu nedenle TP'ye sarmış durumdayım. Ancak şehir içinde çok km yapmıyorum bu yüzden Shell Nitroyu denemek istiyorum.
  • Az önce depoyu fulledim 230TL ye Shell Fuelsave aldım. Araç bilgisayarın 710Km gidebileceğim yazıyor. 55 Litre depo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizem

Az önce depoyu fulledim 230TL ye Shell Fuelsave aldım. Araç bilgisayarın 710Km gidebileceğim yazıyor. 55 Litre depo

Motorinin fiyatı gece 00:00 dan sonra 9 kuruş iniyor. Tüh.
  • Demage kullanıcısına yanıt
    bp ultimate piyasadaki en kaliteli motorinlerden birisidir , hatta v power la esdeger diyebilirm size
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.