Şimdi Ara

Hangi kızı tercih edersiniz? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
210
Cevap
2
Favori
15.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Ne yazık ki böyle kızlar serserilere aşık oluyor. Gönül bu ota da konar bka da.
    doğrudur.sonrada haftada veya ayda birkez sağlam dayak yiyorlar.sonra bir bakmışız cinayete kurban gitmiş.bunları secenler sonra ağlamasınlar bana böyle yapıyorlar şöyle yapıyorlar diye.
  • 1.tabiki.
    Parasız olan için gece gündüz çalışağıma zengin olanın kölesi olurum daha iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merak etme gece gündüz çalışmana gerek yok. 2 numaralı kız da okuyup is guc sahibi olacak. Üstelik çalışkan ve yurt dışı hayalleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kimse isteyerek kimseye aşık olmaz. Aşk istemdişi bir şey. Sevdigim çocuk tam bi serseriydi. Bana umut verip başka kızla çıktı. Arkadaşları da beni suçladılar. Böyle birine aşık olmayı hiç istemezdim ama gönül bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Hocam kimse isteyerek kimseye aşık olmaz. Aşk istemdişi bir şey. Sevdigim çocuk tam bi serseriydi. Bana umut verip başka kızla çıktı. Arkadaşları da beni suçladılar. Böyle birine aşık olmayı hiç istemezdim ama gönül bu.
    tabi gönül bu nereye konacağı belli değil.ama sonuçta 1 km uzaktan ne olacağı belli olan biriyle evlenince olacağı budur bunu görmemek imkansız.tabi pembe hayallerde olunca kafa tabiki böyle yanlış kişileri tercih ediyorlar.sonrada ağlayıp sızlıyorlar.belki o yanlış tercihi yanlış diye uyaranlar olmuştur.uyaranlarıda dinlememiştir.böyle cok bayan gördüm.herşeyi ben bilirim ben kimi istersem onunla evlenirim diyip yanlış kişilerle evlenince sonuç hüsran oluyor bayanların büyük coğunluğu.madem bu yanlış kararı verdin sonuçlarına katlanacak bayanlar yapacak birşey yok.kendi kararları.

• Hangisi verecekse o

• internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Olması gereken o zaten hocam günümüz kızları değer vermeyi haketmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kızım
    Ve sevdigim çocuk şımarık kızlara vereceği değerin %10'unu bana verseydi suan ben de mutlu olabilirdim
    12.siniftayken başka kızla çıktı sonra geçen de ayrildilar o kızdan. Instagram hesabını stalkladim galiba aşk acısı çekiyor. Resimlerinin altina sözler yazmış. Tanı çektiği acı benim çektiğim acının yanında bir hiç. Ben panik atak oldum hastanelik oldum ilaç kullanıyorum suan.
    Böyle birine aşık olmayı hiç istemezdim ama gönül bu
    Ha aşırı derece yakışıklı değil. Zayıf celimsiz biri. Eskiden gözümde çok yakışıklıydi ama şimdi bir hiç...

• internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Donanimhaberde kız üye gorecegime hiç ihtimal vermiyordum
    Mesajına cevap ithafen şunu söylemek istiyorum kimse için acı çekmeye değmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.