Şimdi Ara

Hangi kızı tercih edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
2
Favori
15.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1) Kız çok guzel ve zengin. Ayni zamanda popüler. Ama suratsizin biri. Karaktersiz.
    2) Kız çok guzel değil ama tatlı ve pozitif. Zengin değil. Birkaç arkadaşı var. Hiç sevgilisı olmamis

Siz hangisini seçerdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büşra hanım sanırım siz 2. sıradaki oluyorsunuz, bir kız olarak yoksa neden böyle bir konu açasınız hem de donanımhaberde...

Soruya gelecek olursak tipi, boyu ve kilosuna göre hoşuma giderse 2. sıradakini seçerim gitmezse seçmem zaten 1 e bakmam bile çünkü ben zengin değilim kızın zengin olması biraz fazla sıkıntı üzerimde otorite kurmak isteyecek ben böyle bir şey kabul etmem ailede erkeğin durumu daima daha iyi olmalı bence çalışırken de zaten erkek kadından yüksek maaş almalı bence mesela.

Ha bunu geçtim karaktersiz ve suratsızsa gene olmuyor her yerden elinde kalıyor ama insanları bu şekilde 2 şıkka indirgeyemezsin dünyada 8 milyar insan var milyarlarca kadın var her biri farklı bir birey bunu 2 tane örnekle genelleyemeyiz.
    Ben çölde yaşamıyorum, İstanbul'da yaşıyorum. Herkes kendi tercihini yapar. Konuyu açan arkadaş hangisini seçersin diye sormuş. Ben ahlaklısını seçmek istiyorum. Siz istediğinizi seçebilirsiniz. Seçiminizin size mutluluk getirmesini dilerim. Gerçekten samimi olarak söylüyorum. İnşallah herkes evlilik için seçtiği kişi ile mutlu olsun.
  • ikisi de bana bakmaz bu hayatta hiçbir konuda benim seçim şansım olmaz.anca onlar beni secerlerse.ki şuana ksdsr kimse beni secmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmozun delisi -- 26 Eylül 2019; 12:2:40 >
  • İstisnasız 2 kesinlikle

• Büşra hanım sanırım siz 2. sıradaki oluyorsunuz, bir kız olarak yoksa neden böyle bir konu açasınız hem de donanımhaberde...

Soruya gelecek olursak tipi, boyu ve kilosuna göre hoşuma giderse 2. sıradakini seçerim gitmezse seçmem zaten 1 e bakmam bile çünkü ben zengin değilim kızın zengin olması biraz fazla sıkıntı üzerimde otorite kurmak isteyecek ben böyle bir şey kabul etmem ailede erkeğin durumu daima daha iyi olmalı bence çalışırken de zaten erkek kadından yüksek maaş almalı bence mesela.

Ha bunu geçtim karaktersiz ve suratsızsa gene olmuyor her yerden elinde kalıyor ama insanları bu şekilde 2 şıkka indirgeyemezsin dünyada 8 milyar insan var milyarlarca kadın var her biri farklı bir birey bunu 2 tane örnekle genelleyemeyiz.
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Şans işi. Zira 2.sıradaki kızlar aşık olunca uzuluyorlar

• Erkeklerin görüşlerini merak ettim
    Tabiki öyle ama 2.sıradaki bir kız olarak söylüyorum. Bu tarz kızlar üzülüyor genellikle. Çünkü çoğu erkek ne yazık ki guzellige bakıyor. Kızlar da erkeğin tipine. Guzellik veya yakışıklılık görecelidir mesela benim sevdiğim çocuğun tipini arkadaşlarım beğenmiyorlardı. Ben onu dış gorunusu için sevmedim halbuki. Asktan nefret ediyor gibi bir şeyim. Nefret etme sebebim su: bu dünya o kadar zalim ki, ben gerçekten sevsem bile karşımdaki erkek gidip onu sevmeyen haketmeyen kızla çıkıyor. Hep platonigim.

• Güzel kizlardan hoslanmiyorum tatlilik benim icin daha ön planda sahsen.

Tatli kizlar eklesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi aracı tercih etmeliyim?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Farketmez kardeşim. 2side beni isterse ben her türlü severim. Yeter ki onlar sevsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kime göre tatlı ve pozitif
  • Dalganin istedigi yere git hocam

• coobain kullanıcısına yanıt
    Esprili neşeli. Dış görünüş olarak da gideri var diye dusun

• Tabiki 1 istedigi kadar yüzsüz olsun benden baska kimseye vermeyecegine söz versin kabulum.

• internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Ne şansı kızların %99 unun yakışıklı erkek kovalaması mi şans

Yada etrafımda benden yakışıklı erkeklere tüm kızların bakıp şimdiye kadar benimle muhabbet kurmak istememelerimi şans

Bilader anladık yakışıklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Erkeklerin görüşlerini merak ettim
    Tabiki öyle ama 2.sıradaki bir kız olarak söylüyorum. Bu tarz kızlar üzülüyor genellikle. Çünkü çoğu erkek ne yazık ki guzellige bakıyor. Kızlar da erkeğin tipine. Guzellik veya yakışıklılık görecelidir mesela benim sevdiğim çocuğun tipini arkadaşlarım beğenmiyorlardı. Ben onu dış gorunusu için sevmedim halbuki. Asktan nefret ediyor gibi bir şeyim. Nefret etme sebebim su: bu dünya o kadar zalim ki, ben gerçekten sevsem bile karşımdaki erkek gidip onu sevmeyen haketmeyen kızla çıkıyor. Hep platonigim.
    Tanışalım o zaman.

• 2. şık.

• hiç biri kızlardan nefret ediyorum.
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Benim yakışıklı olmam imkansız çünkü ben erkek değilim
    Ayrica yakışıklılık görecelidir güzellik de öyle
    Tipsiz erkek yoktur, bakımsız erkek vardir

• Kalçası ve göğüsleri büyük olanı seçerim.
  • Birinciyi eledim.

İkinciyi görmek, tanımak lazım. Ha dedim mi hoşlanılmıyor ne yazık ki.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.