< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
ikisi de bana bakmaz bu hayatta hiçbir konuda benim seçim şansım olmaz.anca onlar beni secerlerse.ki şuana ksdsr kimse beni secmedi
|
İstisnasız 2 kesinlikle
|
Kalçası ve göğüsleri büyük olanı seçerim.
![]() |
Ne şansı kızların %99 unun yakışıklı erkek kovalaması mi şans
Yada etrafımda benden yakışıklı erkeklere tüm kızların bakıp şimdiye kadar benimle muhabbet kurmak istememelerimi şans Bilader anladık yakışıklısın |
Kime göre tatlı ve pozitif
![]() |
Büşra hanım sanırım siz 2. sıradaki oluyorsunuz, bir kız olarak yoksa neden böyle bir konu açasınız hem de donanımhaberde...
Soruya gelecek olursak tipi, boyu ve kilosuna göre hoşuma giderse 2. sıradakini seçerim gitmezse seçmem zaten 1 e bakmam bile çünkü ben zengin değilim kızın zengin olması biraz fazla sıkıntı üzerimde otorite kurmak isteyecek ben böyle bir şey kabul etmem ailede erkeğin durumu daima daha iyi olmalı bence çalışırken de zaten erkek kadından yüksek maaş almalı bence mesela. Ha bunu geçtim karaktersiz ve suratsızsa gene olmuyor her yerden elinde kalıyor ama insanları bu şekilde 2 şıkka indirgeyemezsin dünyada 8 milyar insan var milyarlarca kadın var her biri farklı bir birey bunu 2 tane örnekle genelleyemeyiz. |
Farketmez kardeşim. 2side beni isterse ben her türlü severim. Yeter ki onlar sevsin
|
Ben çölde yaşamıyorum, İstanbul'da yaşıyorum. Herkes kendi tercihini yapar. Konuyu açan arkadaş hangisini seçersin diye sormuş. Ben ahlaklısını seçmek istiyorum. Siz istediğinizi seçebilirsiniz. Seçiminizin size mutluluk getirmesini dilerim. Gerçekten samimi olarak söylüyorum. İnşallah herkes evlilik için seçtiği kişi ile mutlu olsun.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmozun delisi -- 26 Eylül 2019; 12:2:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|