Bildirim
Hangi kızı tercih edersiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bana göre ustteki de yakışıklı değil. Ben Tan Sağtürk Kıvanç Tatlıtuğ gibi erkekleri ve kivircik saclilari beğeniyorum. Herkesin zevki vs farklidir.
Ayrıca ucuncu resimdeki şahıs bir keko. Normal, bakimli bi erkek koysaydın yorumlardım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internationalrelations -- 26 Eylül 2019; 20:8:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj neden artık bu kadar seyrek atılıyor çok nadir görüyorum
Yeni nesil zevkini bilmiyorquote:
Orijinalden alıntı: bako39
Bu mesaj neden artık bu kadar seyrek atılıyor çok nadir görüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesin öyledir kesin. Clint eastwood yakışıklı değilmiş Yolda görsen üstüne atlarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6E81CC51C -- 26 Eylül 2019; 20:44:43 > -
3) seçerim oda benim hatunum :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Soru yanlış sorulmuş. Siz hangisini seçerdiniz değil. Bu kızlar sizi neden seçsin? diye sorulsaydı daha iyi olurdu. -
Başkalarına göre olabilir ama benim tipim değil. Herkes herkesi yakışıklı/güzel bulmak zorunda degil
Vaay mutluluklar dilerim
Ben bi kız olarak sormak istedim bu soruyu. Çünkü etrafımdaki insanlar tatlı olduğumu söylerler ama kimi sevsem sevdigim kisi güzel, suratsiz, yapmacık kızları seviyor.
Anlıyorum fakat buradan mantıklı bir cevap beklemeyin. Neden derseniz bu forum yıkıkların forumu. Yüzde ile hesaplasak %95 seçen değil seçilen taraf olur -
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 11 Mart 2021; 2:21:1 >
Bazı erkekler icin yetmiyor Evet etrafimdakiler güzel ve tatlı olduğumu söylerler ama kimi sevsem reddediliyorum.
Selam aşkım, ben seni tercih ederim.
Aferin sana
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 11 Mart 2021; 2:20:49 >
Benim sevdiklerim çapkındı yani sevgili vs yapmadan yasayamazlar onlar. O yüzden büyük bi ihtimalle 1.şıktakı kızları bana tercih ediyorlar.
Tabı seçici olmamak lazim. Ama sevemeyince sevemiyor insan :( Hani sevdiklerim de öyle Kıvanç Tatlıtuğ vs ünlüler gibi yakışıklı falan da değiller
farketmez -
Bence 1. şıktaki kız güzel ve zengin ama bir eksiği var karakter.İşte tamda burada paranın gücü devreye giriyor hemen karakterli ve güzel ama fakir bir metres yapıyor ayrı ev tutuyorsun.Sonuçta herkes kazanıyor.Kazan kazan stratejisi yani.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X