|
Hangi koltuktan ders çalışıyorsunuz? (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benimki de mutfak sandalyesi gibi bir şey ve fıtık, skolyoz cart curt ne varsa olucağım gibi.
hocam eğer uygun bir tane bulursanız link atar mısınız ? bende bu aralar sandalye arıyordum.
-
-
Helal olsun hocam çok çalışkan birisiniz sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
wow,this is your room . its so... cool
bizim oda bundan iki üç tık kötü ya…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
derece kolay yapılmıyor hocam
gayet rahat tavsiye ederim , çalışırken sehpayı önüme çekiyorum ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 22 Nisan 2023; 14:58:45 > -
Şantiye sandalyesine oturuyorum:d
-
-
-
-
ben de ofis sandalyesi alacağım. ama belirleyemedim aga. belimden garip sesler geliyor.
-
alırsan bekleriz yorumlarını ona göre bizde bakıyoruz.
-
Bende de bir tane var ama şu zıkkım hidroliği bozulduğu için yükseklğini ayarlayamıyorum ve bu aralar belim ve boynum aşırı derece de ağrıyor onu fark ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocalarım hala bana layık bir sandalye bulamadım. eski sandalyemi kırmıştım zaten. ağırlığıma dayanamadı.
-
hocam buna benzer bi sandalye kullanıyordum kırıldı. çat diye yere düştüm. sırtımı yamulttu garip sesler geliyor
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X