Şimdi Ara

Hangi koltuktan ders çalışıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsteyenler resmini atabilir ben pcden açıyorum konuyu ürün resmini ekliyorum kesinlikle rahat değil yılbaşında 900tl vererek aldık ama 5 para etmez bel ağrılarım devam ediyor acaba koltuğu değiştirsem bel ağrılarım azalır mı?

• Salona girip birkaç Klık pahalı bir koltuk isteyeceğim de utanıyorum ya çok masraf yaptım zaten ama bu da ihtiyaç sonuçta bilgisayar okusam hayatım sandalyede geçicek zaten. Üniye de götürürüm imkanım olursa hadi götüremedim diyelim eve geldikçe kullanırım yine parasının hakkını verdiririm bence.

• mutfak sandalyesinde çalışıyodum arkası tahta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynısı var çöp. Yaslansan yaslanilmiyor. Bugün alacak olsam net dik duran deri bir koltuk alirdim

• ismi ne bundan bende vardı sanki 2.el olarak sattım diye hatırlıyorum , sırttaki çıkıntı kısmı bıçak gibi batıyordu valla

işaretlediğim kısım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 21 Nisan 2023; 19:38:48 >
  • İş görüyor.
    Bilgisayar sandalyesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel başkanlık koltuğundan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üniyi evden okursam büyük ihtimalle başımı da yaslayabileceğim bir ofis sandalyesi alırım bir tane var da ilk atılan mesajdaki sandalyenin çıkıntısız hali ama yine de kısa kalıyor

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

İş görüyoru mu var hocam kaç klık koltuktur allah bilir birde YKS parayla kazanılmaz derler al bana matchspel gör sonucu.

Bari rahat mı hocam bel ağrısı falan 5-6 saat oturmayla oluyor mu ona göre alayım 3.7kimiş bu arada.

• ben bilmem bunun inananı kim ama mutfak sandalyesiyle ilk 1000 için elmastan omurga olması gerek.

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

Annem derilere dökülüyor diyor. İyileri de çok pahalı 5-10k da değil.

• Sonrasında ne yaptın ne aldın ve rahat mı ona göre bir şeyler alacağım.

• Hocam maddi rahatlığın YKSde etkisi var ama bunu bahane edince bir şey değişmiyor maalesef :/

• Hangi koltuktan ders çalışıyorsunuz?

• Hocam ben çok yorumlayamam. Sıcak fırsatlarda ofis koltukları konusu var. Oraya kesin bakın.

Bende bir ağrı yapmadı. Sadece oturma yeri yazın-uzun süreli kullanımda rahatsız edebiliyor. Bu yorumunu reddit'te okumuştum zaten.

Bu açıdan Markus daha iyi.

• nurus baya iyi duruyor (zenginler için)

• pandie kullanıcısına yanıt

Fakirler ölsün mü hocam (kamburluktan) Hangi koltuktan ders çalışıyorsunuz? 

• hocam valla öyleydi ya. tam tersi dönen koltukta dönmekten çalışamamıştım xd zaten arkana yaslanmıyosun ki a çalışırken

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.