Şimdi Ara

Hangi Köpek Maması? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
5
Favori
228.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

benim köpek e hills alıyorum çok kaliteli ve besleyici tavsiye ederim

Ben de ilk 2 ay hill's puppy kullandım ama 3kg'si 50 TL.Ama kemik gelişimi ve görsel gelişim açısından en kaliteli mamadır.Dar bütçeli ve büyük köpek besliyorsanız tavsiye etmem.Benim cockerıma 3kg 1 ay gidiyodu ama Eğer AÇK rotweiler gibi büyük ırk köpek besliyorsanız 10 gün anca dayanır.

şu an pedigree kullanıyorum ve veterinerimiz de onayladı.Fiyat olarak 3kg 24 TL
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

www.temizmama.com

bu reklam olarak algılamayın dışarda cok pahalı ürünler burası üreticisi cok ucuza geliyor .. ben kennel alıyorum hep köpeğim çok seviyor istersen dene bi...

Biraz geç oluyor ama okuyan arkadaslara faydam olur inş..

sibirya kurdum var eğer gerçekten kennel lar faydalıysa 30 kiloluk alabilirim fiyatı çok ucuz
  • proplan kuzulu kullanıyorum memnunum.gösterdiği değerler de çok az besleyiciliği yüksek olduğu için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atakan.

quote:

www.temizmama.com

bu reklam olarak algılamayın dışarda cok pahalı ürünler burası üreticisi cok ucuza geliyor .. ben kennel alıyorum hep köpeğim çok seviyor istersen dene bi...

sibirya kurdum var eğer gerçekten kennel lar faydalıysa 30 kiloluk alabilirim fiyatı çok ucuz

Bende de alman çoban köpeği var valla ben hep bunla besliyorum ve de suan olması gereken kilosunda ,ayrıca yorulmakta bilmiyor sanırım yeterince enerji alıyor.3 yasında hiç durmuo yerinde ..

Zaten balıklı bir mama, mutlaka begenir olmadı mama satan yerler kilo hesabı satıyorlar.Denemek için bir kilo alabilirsin..Birde fiyatı dışarıda daha pahalı, bu site üreticisi mamaların ondan böyle fiyatları valla ii keşfettim yoksa kilosu 5 liradan satılıyor burada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 14 Temmuz 2009; 1:17:28 >

• hill's iyidir, kan yapar
  • Arkadaşlar 2,5 aylık Golden köpeğime mama markası tavsiye edermisiniz? Köpeği daha yeni aldım.Aldığım aile kullandığı mamanın kalanını verdi fakat köpek sevmiyor gibi.Ayrıca köpeğin kilosu falanda hoşuma gitmiyor.Kolay bulabileceğim aynı zamanda köpeğin sevebileceğini düşündüğünüz mama varsa söylermisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRHaS

Arkadaşlar 2,5 aylık Golden köpeğime mama markası tavsiye edermisiniz? Köpeği daha yeni aldım.Aldığım aile kullandığı mamanın kalanını verdi fakat köpek sevmiyor gibi.Ayrıca köpeğin kilosu falanda hoşuma gitmiyor.Kolay bulabileceğim aynı zamanda köpeğin sevebileceğini düşündüğünüz mama varsa söylermisiniz?

Eğer gerçekten kaliteli bir mama istiyorsan proplanın yavru köpekler için olanı var ona bak derim Gerçekten kalite

2 Yaşındaki siberian husky köpeğime sportmix high energy veriorm

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Atakan.

quote:

www.temizmama.com

Bende de alman çoban köpeği var valla ben hep bunla besliyorum ve de suan olması gereken kilosunda ,ayrıca yorulmakta bilmiyor sanırım yeterince enerji alıyor.3 yasında hiç durmuo yerinde ..

Zaten balıklı bir mama, mutlaka begenir olmadı mama satan yerler kilo hesabı satıyorlar.Denemek için bir kilo alabilirsin..Birde fiyatı dışarıda daha pahalı, bu site üreticisi mamaların ondan böyle fiyatları valla ii keşfettim yoksa kilosu 5 liradan satılıyor burada...

Sportmix aldım çok beğeniyor tüylerine falan da bakım yapıyomuş bu mamayı yemek için çıldırıyor 20 kilosunu 80 ytl ye aldım

• istanbul istinye park ta darty nin olduu katta kenarda köşede kalan bi petshop var. orda royal canin satılıo ama ne kadara bnmde bilgim yok. isteyenler bakabilirler...
  • Merhabalar bende Golden Retriever sahibiyim 2 aylıktan beri Eukanuba kuzu etli pirinçli mama ile büyüttüm. Şimdi o mamayı bulmakta zorlandığım için galiba eukanuba iflas etmiş. Şu anda Royal Canin Adult maması veriyorum hiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar gayet memnunum. Fiyatı ise 15+3 kg 110 TL ye alıyorum.
  • 1st choice
  • 3 yıldır collie sahibiyim fiyat sorunu yoksa ve köpeğiniz adult ise pro plan kuzu etliden şaşmayın derim
  • Bir yaşını atlattın mı,bulabildiğin en ucuz mamayı koy önüne,sorun olmaz.Bir tek dışkı ve su içme oranları değişiyor.
    Bir yaşından önce de kullanabilirsin ama ufak tefek eklemeler yapman lazım,haftada iki yumurta,yoğurt,et ve kemik suyu,ekmek,kemik,peynir suyu gibi.
  • 35 günlük Rottweiler köpeğim için hangi mamayı kullanmalıyım ve internetten alışveriş yapabileceğim site olursa sevinirim.

Bu nasıl
    http://www.hepsiburada.com/royal-canin-selection-puppy-15kg/productDetails.aspx?categoryid=561635&productid=ptan255000002

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 24 Ağustos 2009; 14:27:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.E.K

35 günlük Rottweiler köpeğim için hangi mamayı kullanmalıyım ve internetten alışveriş yapabileceğim site olursa sevinirim.

Bu nasıl
    http://www.hepsiburada.com/royal-canin-selection-puppy-15kg/productDetails.aspx?categoryid=561635&productid=ptan255000002

35 günlük köpek artık 7 senede bitirir 15 kg mamayı

Daha küçüğünden alsana,belki yemez falan belli olmaz.

• quote:

35 günlük Rottweiler köpeğim için hangi mamayı kullanmalıyım ve internetten alışveriş yapabileceğim site olursa sevinirim.

Bu nasıl

dostum daha 2 aylık olmamış biraz büyüsün.şimdi verceksen bile sütle karıştır da ver.

• Şu an sütle ekmek az bişe de su ile karıştırıp veriyorum. Başka bişe ne verebilirim mama alana kadar.

@nickimi değiştirdim

Ekonomik olsun diye fazla bilmiyorum :D
  • quote:

Şu an sütle ekmek az bişe de su ile karıştırıp veriyorum. Başka bişe ne verebilirim mama alana kadar.

@nickimi değiştirdim

Ekonomik olsun diye fazla bilmiyorum :D

Haklısın ama ilk önce daha pahalıda olsa alıcağın mamanın küçüğünden al eğer severse 15 kg,30kg 50kg ne bulursan al
  • 10 aylık dişi golden'ım için "BonaCibo Yavru Köpek Maması - Dog Puppy" uygun mudur?
  • beagle 2 aylık dişi köpek aldım.forumları okudum birsürü marka var herkes birşey öneriyor kafam karıştı.anladığım kadarıyla mamalar üş aşağı 5 yukarı birbirinini aynı. royal canin junior almayı düşünüyorum.sizce nasıl
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.