Şimdi Ara

HANGİ KREDİYİ ÇEKMELİYİM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20.000 TL civarında 2. el otomatik vites araba almak istiyoru. Çok farklı kredi çeşitleri var. Sizce 20000 tl için en uygun kredi hangisi. 36 ay vade düşünüyorum. İhtiyaç kredisi mi araç kredisi mi. Hangi bankaların kredisi daha uygun?

• 5 yasından buyuk araclara her banka kredı vermıyor ıhtıyac kredısınınde faız oranları yuksek 5 yasından kucuk otomobıl kredısı kullanacağın bır arac bul once
  • ihtiyaç kredisi alırsanız araca rehin koydurmazsınız. sıkışırsanız falan arabayı satarsanız krediyi de bir şekilde telafi edersiniz. artı bir de rehin kaldırma işini sorun soruşturun belgeydi, noterdi biraz paranız gidebilir. tecrübe edinmiş arkadaşlar daha net açıklamalarda bulunabilir

saygılar :D
  • 5 yaşından büyük almayı düşünmüyorum. ablam için bakıyorum memur zihniyeti o aldımmı min 5 yıl kullanır o yüzden temiz bişeyler bulmam lazım

ihityaç kredisi de bana mantıklı geliyo. kampanyalar vs. ama işin iç yüzünü bilmiyorum üstadlardan yardım bekliyoruz
  • bende garantinin taşıt kredisi ile kredi kullanmıştım.o zaman garantinin eureko sigorta ile ortaklaşa çalışması vardı.Şimdi ödüyoruz tabi
  • Finansbank sorgusuz sualsiz 10.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. Ben kullandım. 24 ay vade ile 12.670 TL ödetiyor. Hala ödüyorum. Aldığım arabaya otomobil kredi veriyordu ama şartları zordu. Önce arabayı bulmamı istediler. Sonra arabanın sahibi ile birlikte bankaya gitmem istendi. Parayı adam alacaktı ama aldığım arabaya da haciz konacaktı. Pek işime gelmedi diyebilirim. Biraz yüksek faiz ile ihtiyaç kredisi aldım. Arabayı da istediğim an satabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2031

bu çok güzel oldu. hemen bankaya gidip araştırıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.