Bildirim
HANGİ KREDİYİ ÇEKMELİYİM???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
5 yasından buyuk araclara her banka kredı vermıyor ıhtıyac kredısınınde faız oranları yuksek 5 yasından kucuk otomobıl kredısı kullanacağın bır arac bul once -
ihtiyaç kredisi alırsanız araca rehin koydurmazsınız. sıkışırsanız falan arabayı satarsanız krediyi de bir şekilde telafi edersiniz. artı bir de rehin kaldırma işini sorun soruşturun belgeydi, noterdi biraz paranız gidebilir. tecrübe edinmiş arkadaşlar daha net açıklamalarda bulunabilir
saygılar :D -
5 yaşından büyük almayı düşünmüyorum. ablam için bakıyorum memur zihniyeti o aldımmı min 5 yıl kullanır o yüzden temiz bişeyler bulmam lazım
ihityaç kredisi de bana mantıklı geliyo. kampanyalar vs. ama işin iç yüzünü bilmiyorum üstadlardan yardım bekliyoruz -
bende garantinin taşıt kredisi ile kredi kullanmıştım.o zaman garantinin eureko sigorta ile ortaklaşa çalışması vardı.Şimdi ödüyoruz tabi -
-
Finansbank sorgusuz sualsiz 10.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. Ben kullandım. 24 ay vade ile 12.670 TL ödetiyor. Hala ödüyorum. Aldığım arabaya otomobil kredi veriyordu ama şartları zordu. Önce arabayı bulmamı istediler. Sonra arabanın sahibi ile birlikte bankaya gitmem istendi. Parayı adam alacaktı ama aldığım arabaya da haciz konacaktı. Pek işime gelmedi diyebilirim. Biraz yüksek faiz ile ihtiyaç kredisi aldım. Arabayı da istediğim an satabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Performance.
http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2031
bu çok güzel oldu. hemen bankaya gidip araştırıcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X