Arkadaşlar linkte de belirttiğim gibi, bu ürünü almayı düşünüyorum. Fakat kafamda birkaç soru işareti bulunmakta.
Ürün Sennheiser marka kulaklıklara nazaran daha düşük fiyatta ama Harman Kardon firmasının himayesinde bir ürün. Yani ürünün kaliteli olduğuna düşünüyorum. Fakat ürünün frekans aralıklarının ve db sinin Sennheiser'dan daha iyi olduğu ortada. Özellikle Sennheiser Cx-200 ve Cx-300 vs. ürünlerinden üstün. Burada aklımı karıştıran Sennheiser daha pahalı fiyatta. Sizce sadece marka olarak mı, yoksa başka özelliklerden ötürü mü fiyatta Sennheiser öne çıkıyor ??? (Sennheiser Cx-200 kullanmıştım).
Bu konuda ilgili ve bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim... SAYGILAR !
selam bana sorarsan AKG derim.dediğin gibi frekans aralıkları K321 de daha iyi ve fiyatta uygun. sonuçta Harman Kardon kalitesi var. hattawww.multimedyadukkani.com dan da incelemesini yapabilirsin.
Teşekkür ederim. Saygılar...
k321 hakkında neden hiç net yorum yok, cx 200 II ile k321 arasında kaldım k321 in teknik özellikleri çok daha iyi ama düzgün bir yorum bulamadığım için kara veremiyorum.Yardımcı Olursanız Sevinirim.Şimdiden Teşekkürler