Şimdi Ara

Hangi kulaklığı almam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

fazla müzik dinleyen birisiyim dün kulaklığımı kırdım ve açıkcası beni fazla hoşnut etmiyordu yeni bir kulaklık alacağım fakat hangisi iyi ses verir anlamadım sizlerden isteğim bana 50-60 tl arasında sesi tatmin edebilecek bir kulaklık önermeniz

Philips O'Neill SHO3300ESCAP/00 çok hoşuma gitti ama nasıl ses kalitesi olduğunu bilmiyorum

şimdiden teşekkürler

Keyifli forumlar.

• hitech696 kullanıcısına yanıt
    Hocam seçtiğiniz kulaklık gerçekten güzel ama Sony MDR-ZX310B.AE bu kulaklıkta frekans aralığı daha geniş fiyatıda 55 tl. Çok baslara tizlere takılan birisi değilseniz size fiyatı uygun geleni alın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el (yada yurtdışından sıfır) bir jvc ha-s400 alın
    ofiyata daha iyisini bulamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanamichi -- 22 Şubat 2015; 18:14:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CassiusClay54

Hocam seçtiğiniz kulaklık gerçekten güzel ama Sony MDR-ZX310B.AE bu kulaklıkta frekans aralığı daha geniş fiyatıda 55 tl. Çok baslara tizlere takılan birisi değilseniz size fiyatı uygun geleni alın :)

Merhaba

Kırılan kulaklığımda Sony MDR güzeldi ama pek hoşnut etmedi nedeni ise arkadaşım bir çin sitesinden markası falan belli olmayan bir kulaklık aldı 15-20 gün içinde geldiğinde denedik sesi çok hoşuma gitti fiyatı 10 dolardı sesi tipi falan güzeldi ama tek sıkıntısı bantları kulağı ağırtıyordu 10 dolara gelen kulaklık bile sony mdr den güzel ses verdiği için bu seferlik sony almayacağım yardımın için teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi
    2.el (yada yurtdışından sıfır) bir jvc ha-s400 alın
    ofiyata daha iyisini bulamazsınız

yeni duydum gerekli araştırmayı yaparsam amazonda buldum alabilirim yardımın için teşekkürler

iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.