Şimdi Ara

Hangi lane oynuyorsunuz.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her yerde her türlü oynarım. Ama supportta bir tek Blitz oynuyorum genelde.
  • takımın eksiğine göre oynuyoruz bi premade takım bulamadık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norton_E -- 29 Ekim 2012; 1:08:20 >
  • sırasıyla en çok top - mid - adc - sup - jungle
  • Favori championum Kassadin fakat yerimiz solotop en güzel fightların/tradelerin döndüğü yer.
  • top ve support dışında diğer 3 rol hemen hemen. arada top da oynadığım oluyor istersem fakat az. en çok ilgimi çeken şampiyonlar midde ve jungleda, ama ad carry oynamayı da çok seviyorum. fakat deseler ki sırf bi şampiyonun için o lane'i seçeceksin mid derim çünkü orianna adlı bacım var.
  • Trundle jungle,solo,mid her türlü gitmişliğim vardır bu champ ile.Gayette başarmışımdır.
  • En iyi mid lane de oynuyorum diğer yerlerde de oynayabilirim ama fail olma olasılığım epey yüksek oluyor.Hatta ilk oyuna başladığımda Anivia ile mid lane de oynuyordum
  • şu aralar mid oynamaya çalışıyorum ısrarla
  • support ve mid oynamayı seviyorum , ama supportu yanımda oynayan adama güveniyorsam seçerim Ama midden gerçekten zevk alıyorum , takımada en çok mid oynarken yararlı olduğumu düşünüyorum
  • her lanei kötü olmayan bi şekilde oynarım en kötü laneim solo toptur heralde ama arkadaşlarla girdiysek ve özellikle fist win almak isteyen olursa ad carry pickle diye diretirler. çünkü nerde ne yapmam gerektiğini bilirim şampiyonumun gücünün farkında olarak oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazmannia -- 29 Ekim 2012; 3:49:42 >
  • takımda adc çünkü günümüz metasının adcarrylerini (ez,graves,corki,vayne,kogmaw,mf,ashe,cait) baya iyi oynarım takım harici normal/ranked heryerde oynarım
  • mid,bot girerim,topdan uzak dururum.
    top çok ters geliyor.
  • Solo top.
  • Ne lazımsa takıma onu oynarım.. Ama 5 kişi takım olarak girersek arkadaşlarla ADC veya APC başka oynamam
  • Eğer ilk 3pickten biri isem solotop,mid,jungle oluyorum,son2 içinde isem adc,supp kısaca pick sırama göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Support çok iyi oynarım. Bazen Evelynn,Diana,Shyvana jungle,bazen de Ahri,Diana,LeBlanc mid.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top bot farketmez
  • AD carry çünkü adı üstünde carry takımı taşıması en kolay job
  • adc - mid oynuyorum.
  • Her lane'de her türlü champion'la oynarım np.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.