Şimdi Ara

Hangi Laptop????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bi Laptop almak istiyorum... Oyun için değil yani ekran kartı önemli değil... Sadece internete hızlı bağlansın hızlı işlem yapsın yeter... Fazla pahalı olmasın ama kaliteli dayanıklı bişi olsun .... Laptopu olanlar da yorumlasın kendi laptopunun markasını yazsın şu da olsa iyi olurdu , şu mutlaka olmalı bi laptopta , ya da buna benzer soruların cvpları işime yarar. Almışken doğru kararı vermek istiyorum tabi sizin sayenizde.....

İlgilenenlere şimdiden çok tşkkrler!!!

• http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=22633

bu ACER e bakabilirsin özellikler falan iyi olmazsa RAM i de 1 gb yaparsın iyi bir alet ayrıca ACERDE iyi bir markadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAy Ciddi

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=22633

bu ACER e bakabilirsin özellikler falan iyi olmazsa RAM i de 1 gb yaparsın iyi bir alet ayrıca ACERDE iyi bir markadır
    bilgi için tşkkr ederim.Acer e baktım güzel kart okuyucu falan war hız 1,66 yeterli mi bilmiyorum??? kafama takılan bişi war arkadaşlar Cpu teknolojisi ne olmalı Sonomo ve Core Duo Processor war . Arasındaki fark neler??? Geniş kapsamlı bilgiye sahip olanlar yardımcı olabilirler mi acaba? anlicanız Laptop hakkında şu iyi olursa daha iyi olur diyemiyorum.... Kafamda LG , Asus , Toshiba ve de Datron var dı!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: alone48

bilgi için tşkkr ederim.Acer e baktım güzel kart okuyucu falan war hız 1,66 yeterli mi bilmiyorum??? kafama takılan bişi war arkadaşlar Cpu teknolojisi ne olmalı Sonomo ve Core Duo Processor war . Arasındaki fark neler??? Geniş kapsamlı bilgiye sahip olanlar yardımcı olabilirler mi acaba? anlicanız Laptop hakkında şu iyi olursa daha iyi olur diyemiyorum.... Kafamda LG , Asus , Toshiba ve de Datron var dı!!!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alone48

sonoma ile duo arasinda buyuk farklar vardir.
    duo yeni neil işlemcidir ve cift cekirdek tir.
    yani 2 tane işlemci var makinada.
    1.66 duo demek iki tane 1.66 lık 667 mhzlik işlemciye sahip olmasi demektir.
    buda sonoma platformundaki 2.0 dan daha performansli demek oluyor.
    yani bakacaginiz en hizli makina duo işlemci olacaktir.
    ba bakimdan duo t 2300,t 2400,t2500 işlemciler var su anda.
    birde t2050 falan da var ama sahsen tavsiye etmem cunku 6677 diil 533 mhz.
    kullandiim notebook imzamda yazıyor.
    gerci size ekran karti onemli olmayan bir makna lazim ise dell isnp.6400 seriiisini tavsiye edeerim.1.66 duo işlemcili paylaşimli ekran kartli olan makinayi.

arkadain verdii linkteki makinada yeni nesil işlemcili yanii.1.66 dan iki tane var.ancak o makina t 2050 işlemcili.yani biraz once bahsettim gibi 533 mhz.
    ben onun yerine t2300 işlemcili (667mhz) bir makina almanizi tavsiye ederim en azindan.
    uygun gelirse tabiikide t 2400 1.83 duo yada t 2500 2.0 lık bir duo daha da guzel olur.
    kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: gyrmann

quote:

sonoma ile duo arasinda buyuk farklar vardir.
    duo yeni neil işlemcidir ve cift cekirdek tir.
    yani 2 tane işlemci var makinada.
    1.66 duo demek iki tane 1.66 lık 667 mhzlik işlemciye sahip olmasi demektir.
    buda sonoma platformundaki 2.0 dan daha performansli demek oluyor.
    yani bakacaginiz en hizli makina duo işlemci olacaktir.
    ba bakimdan duo t 2300,t 2400,t2500 işlemciler var su anda.
    birde t2050 falan da var ama sahsen tavsiye etmem cunku 6677 diil 533 mhz.
    kullandiim notebook imzamda yazıyor.
    gerci size ekran karti onemli olmayan bir makna lazim ise dell isnp.6400 seriiisini tavsiye edeerim.1.66 duo işlemcili paylaşimli ekran kartli olan makinayi.

arkadain verdii linkteki makinada yeni nesil işlemcili yanii.1.66 dan iki tane var.ancak o makina t 2050 işlemcili.yani biraz once bahsettim gibi 533 mhz.
    ben onun yerine t2300 işlemcili (667mhz) bir makina almanizi tavsiye ederim en azindan.
    uygun gelirse tabiikide t 2400 1.83 duo yada t 2500 2.0 lık bir duo daha da guzel olur.
    kolay gelsin

Alıntıları Göster
    banada bi tane önerirmisiniz.
    -İş tarşı notebook istiyorum.
    -Pili iyi gidecek.
    -Wireless i güçlü olacak.
    -İşlemleri hızlı yapacak ve takılma sorunu olmayacak.
    -RAM ı oldukça güçlü olucak.
    -Çok ağır olmayacak ve taşınması kolay olacak.
    -Oyun oynamayacagım.
    -HDD en az 80gb olmalı.

Yani telden anlayanlar için diyom , k750i gibi birşey olsun bir iş yapsın tam yapsın symbian olmasın hızdan çıldırsın ve cebime kolay girsin işimi görsün, pili uzun dayansın yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: LasTSuRvivoR

-Pili iyi gidecek.
    -Oyun oynamayacagım.
    -HDD en az 80gb olmalı.

Yani telden anlayanlar için diyom , k750i gibi birşey olsun bir iş yapsın tam yapsın symbian olmasın hızdan çıldırsın ve cebime kolay girsin işimi görsün, pili uzun dayansın yani.

Alıntıları Göster
    Karakteristik TOSHIBA M100-165 DUO 1.66 512 80 14.1WXGA DVDR
    CPU Cinsi - HIZI İntel Centrino Duo Mobil Intel Core Duo T2300-166 GHZ 2 MB Ön Bellek
    Ekran Boyu(Inch) 14.1”
    Ekran Tipi WXGA 1280 dpi x 800 dpi
    Ekran Kartı INTEL 945 MAX.128 MB DDR2
    Bellek(MB) 512-MB Max.4096-MB DDR2 (533-MHZ)
    Bellek Tipi DDR2 (533-MHZ) 2 slot
    Floppy YOK
    Sabit Disk 80Gb 5400 SATA
    Optik Sürücü Dvd-Multidrive
    Faks-modem 56k
    Ses Var
    Network 10/100 Mb Onboard, Wireless LAN (802.11b/g)
    Port Dc-in,ext.mon,rj11,rj45,tv-out(s-video),ı-link,5-in 1 card okuyucu,3xusb 2.0
    Pil Ömrü Li-Ion pil 4 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 2.45kg
    Yazılım XP Home İngilizce/Türkçe Secenekli
    Ek Özellikler Aile: Satellite
    Klavye: Q Türkçe
    Mouse:: Touch Pad
    Kızılötesi: Yok
    Bluetooth: Yok
    ozman size 14.1" yada daha kucuk bir ekran size daha uygun olur.daha hafif olur cunku.
    verdiim ozellikteki makinayi assadaki linkten de ınceleyebilirsiniz.bu makinaya yapacagınız ek bir 512 ram ilavesi ile sizin istediinz ozelliklere gelir
    http://www.gold.com.tr/product.asp?CATEGORY=Taşınabilir%20Bilgisayar&MARK=TOSHIBA

bunun dişinda hp de de 14.1 " lik makinalar cikti piyasaya.
    2 yillik bir hp kullanıcısı olarak hp yide tavsiye ederim

• quote:

Alıntıları Göster
    BAK ARKADAŞIM GECENLERDE BİRDE LİNK VERMİSLERDİ DETAYLI OKUDUM CORE DUOLAR 945 CİPSETLİDİR VE CEKİRDEK YAPILARI TAMAMMEN FARKLIDIR. ANCAK CORE DUO VAR BİRDE CORE SOLO VAR CORE DUOLAR ADINDA ANLAŞILDIGI GİBİ CİFT CEKİRDEK VE 945 CİPSETİ VAR BİRDE CORE SOLOLAR VAR BUNLARDA TEK CEKİRDEK AMA 945 CİPSETİ ÜZERİNE KURULMUŞ YENİ PLATFORMDADIR.
    SONOMALAR İSE 915 CİPSETLİ VE DAHA DÜŞÜK FSBLİDİRLER. YANİ 945 CİPSETLER 667 MHZ FSB SUNMAKTARDIR AYRICA ÜZERİNDEKİ PLATFORMUNDA BİR COK DEĞİŞİKLİGE UGRAMASI İLE DAHA DÜŞÜK ENERJİ TÜKETEN BİR YAPI OLUŞTURULMUŞTUR. ESKİYE GÖRE DAHA DÜŞÜK GÜÇ YİYEN YENİ DUO PLATFORMLAR BU YÖNDEN DAHA AVANTAJLIDIR.

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=22633

TESEKKUR EDERIM CVP ICIN.BEN OYUN OYNAMICAM O OZELLIK OLMASINA GEREK YOK .HIZLI BAGLANSIN BENI BEKLETMESIN FIYATIDA DEDIGIM GIBI COK PAHALI OLMASIN.BIDE SERVISI YEDEK PRCASIDA ONEMLI.YA BIDE SUNDA KARARSIZIM BEN SAMSUNDAYIM SIMDI AMA OKULUM BOLUDA ORDA OKUYORUM HANGI SEHIRDEN ALIYIM ONDADA KARASIZIM BOLUDA HANGI MARKALAR VAR ONUDA BILMIYORUM.BEN BUNU DERSLERIM ICIN BIDE ISTIYORUM .SITELERE HIZLI GIRMESI EN ONEMLISI .CVBINIZI BEKLIYORUM IYI GUNLER

• quote:

Orijinalden alıntı: LARA CROFT

TESEKKUR EDERIM CVP ICIN.BEN OYUN OYNAMICAM O OZELLIK OLMASINA GEREK YOK .HIZLI BAGLANSIN BENI BEKLETMESIN FIYATIDA DEDIGIM GIBI COK PAHALI OLMASIN.BIDE SERVISI YEDEK PRCASIDA ONEMLI.YA BIDE SUNDA KARARSIZIM BEN SAMSUNDAYIM SIMDI AMA OKULUM BOLUDA ORDA OKUYORUM HANGI SEHIRDEN ALIYIM ONDADA KARASIZIM BOLUDA HANGI MARKALAR VAR ONUDA BILMIYORUM.BEN BUNU DERSLERIM ICIN BIDE ISTIYORUM .SITELERE HIZLI GIRMESI EN ONEMLISI .CVBINIZI BEKLIYORUM IYI GUNLER

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kafamda iki üç tane laptop oluşmaya başladı sayenizde. Ztn karar verdim core duo alıyorum. İlk araştırmam acer üzerineydi Model; Aspire 5602wlmi Core Duo T2300 1.66 ghz.

Arkadaşlarım Acer alma tanınmış bi marka al dedi. Acer in ne gibi sorunları olur bilen war mı? ya da hep sorun çıkartır mı?

Bundan vazgeersen ya Toshiba ya da HP almayı düşünüyorum..... Lütfen biraz daha yardımcı olabilir misiniz??? dediğim gibi oyun falan istemiyorum sadece laptop çok hızlı ve interneti ve wireless i da çok hızlı bi bağlantı göstermesi tercihim.......

• quote:

Arkadaşlar kafamda iki üç tane laptop oluşmaya başladı sayenizde. Ztn karar verdim core duo alıyorum. İlk araştırmam acer üzerineydi Model; Aspire 5602wlmi Core Duo T2300 1.66 ghz.

Arkadaşlarım Acer alma tanınmış bi marka al dedi. Acer in ne gibi sorunları olur bilen war mı? ya da hep sorun çıkartır mı?

Bundan vazgeersen ya Toshiba ya da HP almayı düşünüyorum..... Lütfen biraz daha yardımcı olabilir misiniz??? dediğim gibi oyun falan istemiyorum sadece laptop çok hızlı ve interneti ve wireless i da çok hızlı bi bağlantı göstermesi tercihim.......

Alıntıları Göster
    quote:

acer taninmis bir markadir.tabii toshiba ,hp ,sony kadar pahali diil.kasa kalitesi bu markalara gore daha dusuk.
    bende pek sevmem acer i ama,yiidi oldur hakkini ver derler,acer kullanicilari son derece memnunlar makinalrindan ve fiyat olarak uygun makinalardir.
    ancak bende hp yada toshiba tavsiye ederim

• quote:

-Pili iyi gidecek.
    -Oyun oynamayacagım.
    -HDD en az 80gb olmalı.

Alıntıları Göster
    Aslında yeni CORE DUO larda NAPA oluyorlar.

SONOMA ile bunlar arasında farklar var.

NAPA larda GHZ aldan ma aslında bundan sonra bilgisayar alınacaksa artık GHZ bakma devri bitti artık işlemci performansın bakmak daha mantıklı.

Sorun çıkarma işi şans açıkçası bende ACER kullnıyorum 2.5 yıl oldu saddece COMBO optik sürücüsü bozuldu ve DUBAİ den geldiği halde faturasına baktılar ve hiç bir ücret taalep etmeden de yaptılar dediğim gib

ACER 2005 de AVRUPADA EN ÇOK SATAN MARKA.

Diğer markalara da kötü demiyorum her türlü sorun çıkarabilirler.

ama ACER kesinlikle çok iyi bir marka bunu aklından çıkartma.

sorun çıkarsa da SERVİSİ de iyidir gittim gördüm bu yazdıklarım da tecrübelerim gönül rahatlığı ile ACER alabilirsin

Ayrıca kasa kalitesi de çok iyi özelliklede yeni modellerde tasarımları çok iyi ve inceler.

CORE DUO ve CORE U DUO işlemcilerle ısınma sorunu pek yaşanmaz hemde oyun falan oynamayacağım diyorsun cihazı fazla kastırmadan işler yapacaksın.

Ayrıca ACER in diğer SONY, HP, DELL gibi markalardan aşşağı kalır yani yoktur kesinlikle fazla yanı vardır.

2. lap top un da kesinlikle ACER olacaktır bunu da sölim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAy Ciddi -- 10 Eylül 2006; 11:38:03 >

• quote:

Aslında yeni CORE DUO larda NAPA oluyorlar.

SONOMA ile bunlar arasında farklar var.

NAPA larda GHZ aldan ma aslında bundan sonra bilgisayar alınacaksa artık GHZ bakma devri bitti artık işlemci performansın bakmak daha mantıklı.

Sorun çıkarma işi şans açıkçası bende ACER kullnıyorum 2.5 yıl oldu saddece COMBO optik sürücüsü bozuldu ve DUBAİ den geldiği halde faturasına baktılar ve hiç bir ücret taalep etmeden de yaptılar dediğim gib

ACER 2005 de AVRUPADA EN ÇOK SATAN MARKA.

Diğer markalara da kötü demiyorum her türlü sorun çıkarabilirler.

ama ACER kesinlikle çok iyi bir marka bunu aklından çıkartma.

sorun çıkarsa da SERVİSİ de iyidir gittim gördüm bu yazdıklarım da tecrübelerim gönül rahatlığı ile ACER alabilirsin

Ayrıca kasa kalitesi de çok iyi özelliklede yeni modellerde tasarımları çok iyi ve inceler.

CORE DUO ve CORE U DUO işlemcilerle ısınma sorunu pek yaşanmaz hemde oyun falan oynamayacağım diyorsun cihazı fazla kastırmadan işler yapacaksın.

Ayrıca ACER in diğer SONY, HP, DELL gibi markalardan aşşağı kalır yani yoktur kesinlikle fazla yanı vardır.

2. lap top un da kesinlikle ACER olacaktır bunu da sölim

Alıntıları Göster
    kafamdaki diğer laptop toshiba satellite m100-164 V a100-233 bu iki laptop da çok güzel core duo olmaları ve T2300 olmaları bnim gözüme çarptı fiyatta abartı değil!!! bunlardan birisini kullanan ya da toshiba laptopundn memnun olmaya var mı???

Birde HP Pavilion DV5158EA RC 409EA yı yorumlar mısınız?

işte buradan görebilirsiniz ;
    http://www.hepsibilgisayar.com/product_info.php/products_id/4391

• quote:

kafamdaki diğer laptop toshiba satellite m100-164 V a100-233 bu iki laptop da çok güzel core duo olmaları ve T2300 olmaları bnim gözüme çarptı fiyatta abartı değil!!! bunlardan birisini kullanan ya da toshiba laptopundn memnun olmaya var mı???

Birde HP Pavilion DV5158EA RC 409EA yı yorumlar mısınız?

işte buradan görebilirsiniz ;
    http://www.hepsibilgisayar.com/product_info.php/products_id/4391

Alıntıları Göster
    Acer in kasa kalitesi olarak iyi olduğunu zannetmiyorum.
    Görünüş olarak çok güzel makinalar ama bir toshibayla veya sony ile karşılaştırdığımızda kasadaki plastik kalitesi olarak baya geride kalıyor. Sağlamlık olarak bunu da göze almak gerekir..

• quote:

Orijinalden alıntı: aswod

Acer in kasa kalitesi olarak iyi olduğunu zannetmiyorum.
    Görünüş olarak çok güzel makinalar ama bir toshibayla veya sony ile karşılaştırdığımızda kasadaki plastik kalitesi olarak baya geride kalıyor. Sağlamlık olarak bunu da göze almak gerekir..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yaa kafama bişi takıldı lütfen yardımcı olun bnm bu laptop işine yarın akşama kadar karar vermem gerekiyo ama bn hala şu mu yoksa şumu daha iyi demekten birini seçemiyorum:(

Dual Core ile Core Duo arasında ne gibi fark war anlamadım???

Yeni çıkan toshibaların hepsi dual core .... Nedir bunun hakkında da biraz bilgi verir misiniz???

• ben bu cumartesi aldım laptop çok uğraştım çok araştırdım ve sonunda aldım :) HP NX7400 süper bi cihaz tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mineee

ben bu cumartesi aldım laptop çok uğraştım çok araştırdım ve sonunda aldım :) HP NX7400 süper bi cihaz tavsiye ederim
    HP nin NX6310 EY451ES core duo 1.83 daha iyi değil mi???? nie NX7400
  • quote:

HP nin NX6310 EY451ES core duo 1.83 daha iyi değil mi???? nie NX7400

Alıntıları Göster
    yanlşın var o dediğin 1.63 ve 512 ram ve 60 gb hdd veeeeeeeeeee 15" oke arkadasım aradaki farkı bi siteye girip kıyaslama yap dersen dha net görürsün oke kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mineee

yanlşın var o dediğin 1.63 ve 512 ram ve 60 gb hdd veeeeeeeeeee 15" oke arkadasım aradaki farkı bi siteye girip kıyaslama yap dersen dha net görürsün oke kolay gelsin

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/product_compare.aspx?pIds=bd700774,bd700971,&type_id=Taşınabilir%20Bilgisayar&CatalogName=Bilgisayar

Yanlışım yok nx6310 da core duo T2400 1.8 Ghz V nx7400 ise core duo 1.73 Ghz ve T2250 Ok ... Bnce laptopta ilk önce bakılması gereken fiyat ile işlemci hızı kıyaslamasıdır. Ama tabi Nx7400 de 80 gb ram ve 1024 mb ram var .... Sadece 20 gb için bn 173 ghz lik laptop almam Nx6310 alırım ve 533Mhz lik bir tane daha ram alırdım.... Sana sadece hayırlı olsun diyorum...

• quote:

http://www.hepsiburada.com/product_compare.aspx?pIds=bd700774,bd700971,&type_id=Taşınabilir%20Bilgisayar&CatalogName=Bilgisayar

Yanlışım yok nx6310 da core duo T2400 1.8 Ghz V nx7400 ise core duo 1.73 Ghz ve T2250 Ok ... Bnce laptopta ilk önce bakılması gereken fiyat ile işlemci hızı kıyaslamasıdır. Ama tabi Nx7400 de 80 gb ram ve 1024 mb ram var .... Sadece 20 gb için bn 173 ghz lik laptop almam Nx6310 alırım ve 533Mhz lik bir tane daha ram alırdım.... Sana sadece hayırlı olsun diyorum...

Alıntıları Göster
    ewet arkadaşlar sonunda aldım HP NX6310 EY451ES C DUO 1.83G 512MB 80GB 15 XPH arkadaşlar Lütfen yorumlar ve de en çok merak ettiğim bu laptopu kullanıp şikayeti olan var mı?

• quote:

-Pili iyi gidecek.
    -Oyun oynamayacagım.
    -HDD en az 80gb olmalı.

Alıntıları Göster
    kardeş sen çok şey istiyosuun gibime geldi yaa!!
    quote:

Orjinalden alıntı: LasTSuRvivoR

-Pili iyi gidecek.
    -Oyun oynamayacagım.
    -HDD en az 80gb olmalı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.