Şimdi Ara

hangi laptop daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tasarım okuyorum oyun oynuyorum gerekli sistem gereksinimi karşılayan bu iki laptopu buldum benim gönlüm msiden yana ama bazı bilgilere ulaşamıyorum. Soğutma yeterliliği, batarya dayanma süresi, ekran parlaklığı kaç nit vs. bu konularda hangi laptop daha iyi?(ekran kartında 3060in laptop versiyonu 4060tan daha iyi olduğunu görmüştüm ondan msi düşünüyorum)
    .
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris_ers -- 31 Ekim 2023; 20:0:37 >

• 4060 olan.

• MSI

• Tabiki HP 4060 diyorsun.

• sedatistan kullanıcısına yanıt
    peki neden performans degeri daha iyi gozukuyor laptoplarda 3060in
  • baris_ers B kullanıcısına yanıt

4060'ı geçmesinin imkanı yok.

Bide Frame generation DLSS 3.5 gibi fps arttıran teknolojiler 4xxx serisinde var.

Ben olsam 3060'ı kesinlikle düşünmem.

Kaldı ki 3060 6gb vram, 4060 8 gb vram yani her açıdan 4060 ileriye dönük bir kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatistan -- 2 Kasım 2023; 9:52:10 >
  • sedatistan kullanıcısına yanıt
    tamam tesekkurler
  • Victus AMD işlemcili olanı 11nt modeli 35k. R7 ile i7 karşılaştırın, işinizi görüyorsa 35k hepsiburada'da. Aynı satıcı Teknosa'daki.

Bire bir aynı ürünler işlemcisi hariç. 32 gb olan da 47nt 38k pazarama'da. Eşim 47 bana 11 sipariş ettik bekliyoruz.

Baya harıl harıl araştırdık f/p olarak 30 civarı düşünürken 35'e fitleştik ama işte 16 GB fazla olunca ucu kaçtı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.