hangi laptop daha iyi?
|
kolum ve sırtım çok orantısız duruyor
arkadaşlar merhaba. 11 aydır vücut geliştirme ile ilgileniyorum ancak bir sorunum var. kol genetiğim çok garip arkadan bakıldığında sırtıma göre kolum çok küçük kalıyor. kolum başladığımda 27cmydi şu an 31cm. bu durumu nasıl düzeltebilirim? antrenmanlarımı aksatmıyorum beslenmem güzel. bana mı orantısız geliyor yoksa gerçekten öyle mi?
Kilo almak icin gerekli kalori miktarı
16 yasindayim 53 kiloyum gunum evde geciyor sadece agir idman yapiyorum 2000 2500 civari kalori aliyorum ama tavsiye edilen kalori miktari en az 3300 diyor yediklerimi bulka girmis 1 ayda 8 kilo almis arkadasima soruyorum benden cok yiyorsun diyor kafam karisti. hizli kilo almak icin aldıgım kalori yeterli mi? 1 ayda alabildigim kadar almak istiyorum ama 2000 2500 kalorinin ustune cikmiyorum
2020 Madalyası
bu sene 2020 madalyası aldım şu an levelim 38 ben bunu 40 yapıp madalyayı almazsam 2021de seviyem sıfırlanır mı?
CSGO SES AYARI
arkadaşlar şu videodaki 2:40daki gibi sesi yankılı yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bir türlü bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
discord herkesi susturmak
Discord'da among us oynarken için bir kodla bulunduğum odadaki herkesin sesini susturmak istiyorum ama uygun botu bulamadım bilen var mı?
GTA V fps sorunu
Bilgisyarıma GTA 5 oynuyordum win 7 idi format attırdım ve win 10a geçtim hard diskim vardı çıkarttırıp ssd taktırdım tekrar oyunu açtığımda garip bi şekilde 15 fpsnin üstüne çıkmıyor vsync falan kapattım olmadı yüksek fps vermesi gerekirken 15 fps veriyor önceden 90 civarıydı şimdi neden böyle oldu yardım edebilecek var mı?
Formattan sonra HDD alanı azaldı
Bilgisayarı formatçıya gönderdim ve hard diskin zarar gördüğünü, değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Bilgisayar bugün geldi ve yerel disk 225gb olarak gösteriyor. Yeni bir birim açmak için disk yöneticisine girdim ama açtığımda c diskinin alanını kesip başka bir birim oluşturuyor. eskiden 300gb(D)+225gb(C) olan laptobumun alanı azalmış. Formatlayan şahıs mı alanı düşük hdd takmış yoksa ben mi yanlış yapıyorum?
Samsung laptop soğutucu önerisi
|
Gta 5"Unknown network" hatası
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 41
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.394 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı