Şimdi Ara

Bu kazada kim hatalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. dün başıma garip bir kaza geldi. ışıklarda bekliyordum üç şeritli bir yol. orta şeritten sağ şeride geçiş yapacaktım. sinyalimi yaktım ve camı açıp önüne geçeceğim araçtan el ile yol istedim. kendisi yol verdi ama ışık kırmızı yandığı için önüm kapandı ve diğer şeride geçemedim. bu arada ışıklardaki şerit değiştirme yasağını biliyorum ona da dikkat ederek henüz şerit yasağının başlamadığı yerde bu anlattıklarımı yapıyordum. ışık yandı ve trafik ilerlemeye başladı. yol veren sürücünün şeridine geçtim ve arabanın %80i şeride çoktan girdi. 2 saniye sonra bana yol veren sürücü aşağıda fotoğraflardaki yerden çarptı. aynaya baktığımda sürücünün başka şeride baktığını ve önüne bakmadığını gördüm bana çarparken. tabii gel kanıtla bunu.

ben araçtan indim ve sakince resimleri çekelim ve araçları çekelim dedim çünkü trafik çok yoğun. ablamız arabadan indiği gibi küfürler savurmaya başladı. önüne atladığımı iddia etti ve bana yol vermediğini söyledi. polisi arıyorum diye panik panil bağırmaya başladı. ablaya 15 dakika polisin böyle küçük kazalara bakmadığını anlatmaya çalıştım ama daha çok bağırmaya başladı. tabii kazadan sonra olanlar pek önemli değil polis geldi derdimizi anlattık ve tutanak tuttuk. sizce burada kim suçlu?

Bu kazada kim hatalı?

Bu kazada kim hatalı?

Bu kazada kim hatalı?

• Kadına verirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kadin yol verdim demese 100% suclusunuz. Du durumda %25 kadin suclu %75 siz. Magra devrinde yasaamiyoruz elle kolla vucut diliyle anlasilan bir ortam degil trafik. Sinyalinizi yakarsiniz gecersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

sinyal de verdim kardesim. sadece elimle yol istemedim yol verecegine emin olmak icin elle de istedim tutanakta da belirttim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt

suçu değil mi?

• baris_ers B kullanıcısına yanıt
    Evet suçu kadına verirler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baris_ers B kullanıcısına yanıt

kime verdiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    6 ay önce açıldı
    SİZCE BU KAZADA KİM HAKLI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.