Arkadaşlar burası Mersin 1. Cadde mercedesin geldiği yol cd. Benim yolumda Cd. Sebeinide yazarsanız memnun olurum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 10 Ekim 2024; 17:9:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kazada kim hatalı resimli
-
-
Anayol hangisi ise o haklı.
-
oncelikle gecmis olsun. Tali yoldan gelen anayoldan gelene yol verir diye biliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 yol da ana yol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merso asli kusurlu…
Birisi dedi sağdan gelene yol vermek lazım öyleyse ben yani palio kusurlu oluyor
Yollar aynı değerde ise sağdaki geçiş hakkına sahip. Yolların aynı değerde olup olmadığını iyi araştırmak lazım.
-
2 yolda cad. Konumunda
Hocam sonuç çıktı mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mercedes'in çıktığı sokakta "Dur" ya da "Yol Ver" tabelası yoksa, ya da Palio'nun gittiği yolda "Ana Yol" levhası yoksa iki cadde de aynı seviyede demektir. Bu durumda Palio hatalı duruma düşüyor, çünkü sağdan gelen araca yol vermemiş oluyor.
-
ahahaha evimin dibi şaşırdım
-
Burası sıkıntılı bir yer . Arabalar pat diye atlıyor geçiyor buranın düzenlenmesi lazım . İş çıkışı kilit bir nokta
-
Sonuç çıktı karşı taraf yani Mercedes 100/100 kusurlu çıktı.
-
Peki benim yolum cadde, sağdan çıkıp bana vuran sokak ise nolur..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yolda geçiş üstünlüğü yolun büyüklüğü ile belirlenmez. Ya bir tabela olacak geçiş üstünlüğünü belirten veya yol refüj ile bölünüyorsa o yolda giden önceliklidir. Bu iki durumun dışında kalan durumlarda sağdan gelene yol verilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X