Şimdi Ara

Balık Yağı Kullanan Var Mı Etkisini Kaç Günde Gösterir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
37.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.85 Boyum 70 Kg kilom selefime göre yeterince zayıfım
    Balık yağı tavsiyesi yıllardır aklımda daha önce pek istikrarlı olmasamda denemişliğim var.
    Bu sefer daha istikrarıyım 1 haftadır aksatmadan kullanıyorum
    Kullanıp etkisini görmüş olan var mı ?
    Kaç günde etkisini görürüm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeroo -- 6 Mart 2009; 11:25:09 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Balık Yağı Kullanan Var Mı? Etkisini Kaç Günde Gösterir?

Balık yağı, omega-3 yağ asitleri açısından zengin bir takviyedir ve çeşitli sağlık yararları ile ilişkilendirilmektedir. Bu yararlar arasında kalp sağlığının iyileştirilmesi, iltihabın azaltılması ve beyin fonksiyonlarının desteklenmesi yer alır.

Çoğu insan, balık yağı takviyelerinin etkilerini birkaç hafta ila birkaç ay içinde görmeye başlar. Ancak, bazı kişiler daha kısa sürede, bazıları ise daha uzun sürede etki görebilir. Balık yağının etkisini gösterme süresi, bireysel faktörlere ve takviyenin dozajına bağlıdır.

Araştırmalar, balık yağı takviyelerinin aşağıdaki faydalarını göstermek için gereken süreyi göstermektedir:

• Kalp sağlığının iyileştirilmesi: 1-3 ay
    • İltihabın azaltılması: 2-4 hafta
    • Beyin fonksiyonlarının desteklenmesi: 6-12 ay

Bunların yalnızca genel rehber değerler olduğunu ve bireysel sonuçların değişebileceğini unutmamak önemlidir. Balık yağı takviyesi almayı düşünüyorsanız, en iyi doz ve kullanım süresi hakkında doktorunuza danışmalısınız.

Omega-3 yağ asitlerini doğal gıdalar yoluyla da alabilirsiniz. Yağlı balıklar, cevizler, chia tohumları ve keten tohumu gibi besinler omega-3 açısından zengindir. Ancak, çoğu insan balık yağı takviyeleriyle önerilen omega-3 miktarını doğal gıdalar yoluyla alamaz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • off offf gene kilo konusu

arkadaşlar kilo almak istiyorsanız diyetisyene gitmelisiniz ondan bundan duyduklarınızla olmaz bu iş

bende zayıftım ve doktora gittim sağlık problemim olmadığı için diyetisyene sevk etti ve 10 kilo kadar aldım

ayrıca balık yağı hapı çok kullandım zihin açar falan iyidir ama bu hapın KİLO ALDIRMA ETKİSİ YOK GİDİN DOKTORA SORUN gittim sordum bana öyle şey olurmu o hap kilo aldırmaz dedi bende çok içtim alamadım zaten ben kilo almak içinde içmemiştim çok iyidir faydalıdır ama kilo aldırmaz kilo aldım diyenler o aralar çok yemek yemiştir almışlardır ama bu hapla kilo alınmazmış normalde sende hiç umut bağlama

çok fazla kilo almak istiyorsanda en sağlıklı yol olan doktora gitmelisin

iyi günler
  • balık yağı kilo aldırmaz iştah açar...
  • Merhaba
    Arctic Sea(Super Omega-3) fiyat bilgisini ö.m atabilir misiniz?
  • 2 haftadır omega-3 yani balık yağı kullanıyorum iştahımda ne açılma var ne bir değişme sadece hdl ve ldl kolesterolun düzelmesinde kullanıyorum o kadar aslında işe yararmı bilmiyorum ama balık yağı bitince bir kan testi yaptırıp hdl ldl düzelcekmi bakıcam ona göre bir ömür devam edeceğim.
  • her sabah 1 adet içiyorum (balık yemiyorum hafıza için hapını kullanıyorum etkiside oluyor iştah konusuna gelince alakası yok denebilecek kadar az)
  • Balik yagi hafizayi guclendirir, kemikleri guclendirir, kas kutlesini korumaya yardimci olur,kalbi korumaya yardimci olur ve yaslanma belirtilerini azaltir ama kilo aldirmaz aksine yag yakimini hizlandirir. Nerenizden uyduruyorsunuz yok istah acar yok kilo aldirir saka gibisiniz.
  • evoevi E kullanıcısına yanıt
    Konuyu çok aradınız mı hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evoevi

Balik yagi hafizayi guclendirir, kemikleri guclendirir, kas kutlesini korumaya yardimci olur,kalbi korumaya yardimci olur ve yaslanma belirtilerini azaltir ama kilo aldirmaz aksine yag yakimini hizlandirir. Nerenizden uyduruyorsunuz yok istah acar yok kilo aldirir saka gibisiniz.
    Hocam ben Ocean Plus aldım. Mavi kutu ve TR'de en çok satanlardan. Bariz şekilde iştah açtığını ve kilo kontrolünü baltaladığını düşünüyorum bu kapsüllerin. Sizce placebo durumu mu yoksa gerçekliği var mı tespitimin, veya her bünyede farklı mı etki yaratıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Eylül 2019; 21:58:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.