< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kaza yaptım hatalı kim sizce?
-
-
Sen suçlusun.
Orada tek yapman gereken şey yavaşlayıp yol vermekti.
Birde direksiyonu sola kırıp başkasınıda tehlikeye atmışsın.
Sanırım telefona veya başka birşeyr bakıyordun geç farkettin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz yavaslayip yol versen ölür müsün be adam! İyi olmuş en azından ders almış oldun .
Tali yoldan çıkan araç hatalı çıkmış. Ancak siz direksiyonu sola kırdığınızda o kızgınlıkla kornaya asılıp durmuşsunuz hocam. Eğer kurtardiktan sonra devam etseydiniz arkadaki arkadaş da vurmazdı sizin araca. Bence de suçlusunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 31 Temmuz 2024; 19:44:4 >
Dikkat ederseniz trafik yoğun ve akıyor, ışıklardan geçiyoruz ve yol hakkı benim. Video da önümdeki araç her ne kadar uzak gibi görünsede aramda 25mt var yok. Arkam ve yanımda araç dolu. Zaten kazada bu sebeple oldu. Eğer her böyle çıkana devamlı durup yol vereceksek ve kimse yol hakkını gözetmeyip istediği zaman keyfi olarak yola çıkacaksa; kimse trafikten ya da kazalardan şikayet etmesin.quote:
Orijinalden alıntı: sssemih24Sen suçlusun.
Orada tek yapman gereken şey yavaşlayıp yol vermekti.
Birde direksiyonu sola kırıp başkasınıda tehlikeye atmışsın.
Sanırım telefona veya başka birşeyr bakıyordun geç farkettin.
O trafikte gayette dikkatli bir şekilde araç kullanıyordum ve bu şekilde birinin 10sn bekleyerek bize kırmızı yanmasını ve rahat bir şekilde çıkmak yerine yola atlayabileceğine ihtimal vermedim. Ama anladığim kadarıyla bu kafa yapısında ki insan çok demekki. Bir gün sizinde önünüze bi şekilde birileri atlarsa ve sizin yol hakkınızı görmezden gelirse, yol vermeyi ve bana söylediklerinizi unutmayın.
Ayrıca bu kişinin geçmiş olsun bile demeden oradan kaçmasını hiç söylemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan26tr -- 31 Temmuz 2024; 19:50:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Öncelikle geçmiş olsun.Frenle kurtarılabilcek bir kazaymış.Punto kafayı yola soktuğu anda ani frenle çok rahat dururdun.Allah beterinden saklasın.
Teşekkür ederim. Zaten yoluma çıktığı anda frene basıyorum. ABS den dolayı videoda tam fren anlaşılmıyor. En son sola manevrasıyla da bende sola kıvırmak zorunda kalıyorum. Sanırım kamerada açıdan dolayı mesafeler biraz daha uzun gözüküyor.quote:
Orijinalden alıntı: tassa
Öncelikle geçmiş olsun.Frenle kurtarılabilcek bir kazaymış.Punto kafayı yola soktuğu anda ani frenle çok rahat dururdun.Allah beterinden saklasın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaki arkadaş ben önüne atlayınca frene bile basamadı malesef.quote:
Orijinalden alıntı: mustaac
Tali yoldan çıkan araç hatalı çıkmış. Ancak siz direksiyonu sola kırdığınızda o kızgınlıkla kornaya asılıp durmuşsunuz hocam. Eğer kurtardiktan sonra devam etseydiniz arkadaki arkadaş da vurmazdı sizin araca. Bence de suçlusunuz.
Trafik canavarlarına bak hele sen yol hakkı olan adamı suçlu çıkartmışlar. Aha işte bu canavarlar aramızda dolaşıyor.
Yalnız sende de suç var. Pat diye durulmaz yolun ortasında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 31 Temmuz 2024; 20:17:31 >
Suçlu tabi ki yola atlayan ama senin de tecrübesizliğin var, o adamın yola atlayacağı zaten gelişinden belli. Trafikte herkesin kurallara uygun davranacağını varsayarak hareket edersen daha çok kaza yaparsın, başkalarının da hatalarını tolare etmen gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 31 Temmuz 2024; 20:14:15 > -
Punto hatalı.
Punto hatalı ama siz Punto ile kaza yaşamamışsınız. Punto'ya vurmamak için arkanızdaki araç ile kaza yaşamışsınız. Dolayısıyla en masum arkadan size vuran oluyor neticede. Komisyon sizi bu yüzden kusurlu bulmuş. Punto'ya vursaydınız siz haklı olacaktınız. Yine plaka okunsa idi(ki bence bunu bulmak ilgili devlet organının görevidir, neyse.) tutanak sonucu başka türkü olurdu.
Geçmiş olsun idare mahkemesine dava edebilirsiniz.
-
Evet daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Fakat edindiğin tecrübe zaten o akışkan trafikte yola atlamaz diyor. Çünkü herkes 60-70km hızla, peşpeşe gidiyor, aralık yok. En azından ben bir 10sn beklememek için oraya girmem. Bu arada kaçan araç sürücüsü kadın.quote:
Orijinalden alıntı: cricetSuçlu tabi ki yola atlayan ama senin de tecrübesizliğin var, o adamın yola atlayacağı zaten gelişinden belli. Trafikte herkesin kurallara uygun davranacağını varsayarak hareket edersen daha çok kaza yaparsın, başkalarının da hatalarını tolare etmen gerekiyor.
Geçmiş olsun. Benim düşüncem yola atlayanın hatalı olduğu şeklinde. Ancak şu durumda Punto kazaya karışmamış kabul edilir sanırım. Eğer ki Punto'ya vursaydınız o suçlu olurdu ama arkadaki size yine vurabilirdi. Bu defa 2 kişiyle kazalık olurdunuz. Araç kamera kaydınızın olması en azından bir talepte bulunabilmek için işe yarayabilir. Yapacak bir şey yok canınızı sıkmayın. Burası Eskişehir mi bu arada, hangi yol?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
öndeki araca vursaydınız siz suçsuz sayılacaktınız. O an karar vermek zor ama keşke öndeki araca çarpsaydınız.
-
Burada size kesinlikle katılıyorum. Direksiyonu kırmayıp Punto ya vursaydım; hem kusur oranı %100 punto nun olacaktı hem de arkadaki arkadaşın başı yanmayacaktı. Tecrübe...quote:
Orijinalden alıntı: sahinkskPunto hatalı.
Punto hatalı ama siz Punto ile kaza yaşamamışsınız. Punto'ya vurmamak için arkanızdaki araç ile kaza yaşamışsınız. Dolayısıyla en masum arkadan size vuran oluyor neticede. Komisyon sizi bu yüzden kusurlu bulmuş. Punto'ya vursaydınız siz haklı olacaktınız. Yine plaka okunsa idi(ki bence bunu bulmak ilgili devlet organının görevidir, neyse.) tutanak sonucu başka türkü olurdu.
Geçmiş olsun idare mahkemesine dava edebilirsiniz.
Evet kadın olduğunu aslında tahmin etmiştim ama neyse yazmayayım dedim, kadınlar bunu çok yapıyor çevre kontrolü konusunda zayıflar, yola atlıyorlar direkt, benim de karşıma çıktı öyle bir kaç tanesi ama dediğim gibi bu iş biraz da öngörü meselesi belki benim yerimde başkaları olsaydı kaza yaparlardı.
-
Çevreden kazaya şahit olanlar, o anda kadının hiç soluna bile bakmadan direkt yola çıktığını beyan ettiler.quote:
Orijinalden alıntı: cricetEvet kadın olduğunu aslında tahmin etmiştim ama neyse yazmayayım dedim, kadınlar bunu çok yapıyor çevre kontrolü konusunda zayıflar, yola atlıyorlar direkt, benim de karşıma çıktı öyle bir kaç tanesi ama dediğim gibi bu iş biraz da öngörü meselesi belki benim yerimde başkaları olsaydı kaza yaparlardı.
Kaza tutanağının fotosunu atsana ne yazmışsınız bakalım
Şahide gerek yok videodan belli zaten
-
Tutanağı tali yoldan çıkan arabanın vurması sonucu sol tarafa savruldum ve arkadan gelende bana çarptı diye tutsaydı nolurdu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sen suçlusun. Orada tek yapman gereken şey yavaşlayıp yol vermekti. Birde direksiyonu sola kırıp başkasınıda tehlikeye atmışsın. Sanırım telefona veya başka birşeyr bakıyordun geç farkettin. |
Benzer içerikler
- dizel araba hava yaparsa nasıl çalışır
- sıfır araç cayma hakkı
- araç kamerası aküyü bitirir mi
- ehliyette 102 kodu kaldırma
- adalet bakanlığı sticker yasak mı
- skoda kodiaq 1.5 tsi (204 ps) phev fiyat
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
- kia 2024 fiyat listesi
- mg marvel r fiyat
- lexus lbx teknik özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X