Şimdi Ara

Kaza yaptım hatalı kim sizce? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam yollar kasap ve cinayet işliycek potansiyel iceren insanlarla dolu. araç sürmek hele hele ist da filan büyük cesaret.

• sinan26tr S kullanıcısına yanıt

valla benim önüme her gün birileri atlıyor yayası,bisikletlisi,otomobili ama her zaman yavaşlayıp yol veren taraf ben olduğum için kaza yaşamıyorum.

zaten kurala uymaktan ziyade 2 saniye sonrasını hesap ederek hareket etmek daha hayat kurtarıcı oluyor çünkü burası türkiye çoğunluk nizami hareket etmiyor.

neyse geçmiş olsun her kaza bir tecrübedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana çarpan aracın suçu yok. Sen onun önüne atlamışsın.
    Senin önüne atlayana sen çarpsan hiç sorun olmaz o hatalı olurdu. Önüne atladığı için hata onda da var ama sen durabilirdin sanki. Sonuç alamayabilirsin ilerletirsen.
    Ben komisyonda olsam sana da önüne atlayanada kusur verirdim. Senin kusurun diğer şeride geçip frenlemen. Kendi şeridinde frenlesen sorun olmayacaktı sanki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir anda sola atlamak diye bişey mi var trafikte

ya motor gibi bişey olsaydı adam öldürseydin ?

ya 10-20 milyonluk araba olsaydı airbaglerini patlatsaydın . kaskon öderdi artık 1-2 milyonunu . geri kalanı seve seve ödetirlerdi

• Geçmiş olsun. Tali yoldan gelen punto sizi beklemeli ve yol vermeliydi. Yavaş yavaş gelmesinden belli ki o da tereddüt etmiş. Sadece frene basıp neden beklemediniz de sola kırdınız onu anlamadım. Orada elbette ani bir durum olduğu için biz düşünerek yorum yapıyoruz. Adı üzerinde kaza...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burada boş atıp tutanlara bakma çogu insan seninle aynı şeyi yapardı. Trafik kurallarını iyi bilmek lazım keşke şerit degiştirmeseymişsin. Kimseye kendini asacak kadar ip vermeyeceksin işte. Trafikteki aptallar insanı hataya sürüklüyor emin oldugun yerde hata yapmayacaksın carpacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.