Şimdi Ara

Kaza yaptım hatalı kim sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tutanağa şuan erişimi yok.
    Fakat kısaca arkadaki arkadaş: Tali yoldan çıkan aracın sıkıştırması sonucu önümdeki aracın ani refleks gösterip şerit değiştirmesi sonucu arkadan çarptım.
    Bende; tali yoldan kontrolsüz şekilde çıkan araca vurmamak için ani refleks gösterdim. Ani fren ve direksiyon hamlesi ile beraber arkamda seyir halindeki araç arkadan çarptı yazdım.
    Bu videoyuda tutanak ile beraber teslim ettik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında ben kaçan araca hiç kusur verilmemesine, dosyaya bile girmemesine şaşırıyorum. Demek ki ne kadar hak gasp edersek, o kadar haklı olacağız(!)

• sinan26tr S kullanıcısına yanıt

Oradaki memur o aracın plakasını bulmakla uğraşmaz.

• cricet C kullanıcısına yanıt
    Ben plakayı alıp tutanağa yazdım zaten.

• Punto kesinlikle hatalı ancak gelişinden yola atlayacağı belli. Biraz trafiği okumak gerekiyor, geçmiş olsun.

Yine de mobese kayılarından bulup çıkarması lazım senin beyanın ya da çektiğin video yeterli delil değil. Olay aslında uğraşmak istememeleri ile alakalı hatayı sana yazıp geçer, belki dava falan açarsan bir sonuç alırsın ama ona uğraşmaya değer mi sana kalmış, maddi olarak değil de manevi olarak içini rahatlatmak istiyorsan dava aç.

• cricet C kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum. O bölgede mobese yoktu zaten ancak ilerdeki kameralardan plakasını çıkartması gerekirdi. Sanırım bu yüzden kamerayı ve punto aracı tamamen yok saydılar. Bende kısmen diğer şeride atladığım için kadının yaptığını ben yapmış gibi oldum.

• işin ilginç yanı plaka yı okuyamıyan kamerayı niye taktırdınız araca? madem işini görmüyor niye taktırdın hocam. biraz iyi bişey taktırsaydın. o plakayı istesen muhakkak bulursun mobese kamerasıdan veya cevredeki esnaf kamerasından saatleri denk getirerek bulursun. plakayı buluncada kaza sonucuna itiraz edip en azından yüzde 50 50 paylaştıra bilirler.

• Puntoya işlem yapılsa bile,trafigi tehlikeye sokmak,tehlikeli arac kullanmak gibi bir maddeden belki ceza kesilir bence.kazaya karışmadığı icin cok bir sey çıkacağını sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puntocunun bi aptallık yapacağı taa nerden belli.trafikte daima tetikte olmak lazım aptallardan geçilmiyor malesef.çok geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 31 Temmuz 2024; 21:19:32 >
  • Hocam Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyorsun ve hala yol hakkı benim diyebiliyorsun.

Bizim ülkemizde şu hak benim, bu hak benim diye yaşamaya devam edersen yazık edersin kendine.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Kameram neredeyse 6-7 yıllık. Yurtdışında getirtmiştim. Biraz eskidi doğrudur. Fakat gece karanlığında, o ışık düzeyinde ve abs nin titreşiminde o plakayı okuyacak kamera pek az zaten. Yinede şimdiden yeni kamera bakmaya başladım.
    Çevredeki kameralara baktım. O plakayı okuyacak kamera zaten yoktu. Mutlaka mobese gibi yüksek çözünürlüklü ve sabit yola odaklı bir kamera lazım.

• keşke puntoyu kullanan salatalığa çarpsaymışsın.

• Birde benim anlamadığım arka taraftakine neden takip mesafesinden kusur bulunmamış. Arkadan çarpan kusurlu olur zaten.

• geçmiş olsun, suçlu sizsiziniz. şeridinizde yavaşlayıp arkadanızdaki araç size vursaydı suçlu o olurdu ve puntonun plaka görünürdü.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

kendi şeridinde gidiyor ne takip mesafesi olsun ki?

• kamyonlarkavuntaşır kullanıcısına yanıt
    Gözüm görmüyor yolu tek şerit sandım.

• Mahkeme kararı olmadan mobese kaydını vermezler. Punto suçlu

bak ben esnafım. tam ana cadde üstünde 4 yol ağzında mağazam var. neredeyse hergün kaza olur. mobese yok.(kücük sehir kırşehir deyim) millet kaza yapınca esnaf esnaf dolasıyorlar. kayıt larda saatlerden buluyorlar. dükkanımın dısındaki kıytırık kameradan gece 3 de işlenmiş cinayet zanlısın eşgalinimi tespit etmediler, dükkanlara giren hırsızlarımı tespit etmediler, araçlar kaza yapınca ilk önce tamam tamam öderim diyor tutunak bile tutulmuyor sonra ödemiyormuş. yola bakan kameralardan dolayı bircok kişinin ifadesi boşa cıktı.kazanız cok yakınsa söyle yola bakan esnafların kamerası varsa tatlı dille ricada bulunun. birde yanınızda boş flash disk olsun. belki bir esnaf yardımcı olur. ama kaza saatini iyi tespit edinki dükkanlardaki kameralarla eşitlettirin.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bunu yaptık zaten. Kameralarda plaka çıkmamış hiç.
    Artık yapacak birşey kalmadı sanırım. Kaskodan yaptırıp, yola devam edicez.
    Ama herkes kaza yapmamaya çalışsın. Servisler kazalı araç dolu ve parçaların gelmesi birkaç ayı bulabiliyormuş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.