|
Kaza yaptım ne yapacağım bilmiyorum
-
-
Gecmis olsun işin çok zor -
Taksit taksit ödeyeceksin başka bir yolu yok zaten. Üzerime mal mülk olmadığına göre.
-
Bir sekilde odenir yapacak bir sey yok, ama bundan sonrasi icin artik bir ders olsun. Ehliyetsiz araba surmek cok problemli bir olay, Allah korumus da coluga cocuga zarar vermemissin. -
Geçmiş olsun
Bir kısmını sigortan ödeyecek zaten, arabayı da satarsan bir kısım da öyle ödenir. Gerisi de artık taksitle mi olur bilmiyorum taraflarla anlaşmanıza bağlı.
Not: Ehliyetin yoksa sigorta bir şey ödemez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 8 Kasım 2024; 12:37:11 >
-
Ehliyetsiz araç almak ve trafiğe çıkmak bence kasten adam öldürmeye teşebbüsten sana hapis cezası bile verilmeli -
ehlıyetsiz araba sürmenın cezası 12 b,n içinde bulundugunuz durum goz onune alınırsa en kafanıza takmamanız gereken şey ehliyet mevzusu.
2. konuya gelirsek araç sizin üzerineyse sahip oldugunuz tek mal varlıgı araç ise sizden alacaklılar icra işlemi yapar arabaya haciz konus satılır ve paranın bir kısmı tahsil edilir. kalan tutar da maaşınıza haciz koyularak biraz biraz tahsil edilir.
-
eleman yapılmaması gereken ne varsa yapmış. sıfır km şahin'in fren mesafesi 65m miydi neydi yanlış hatırlamıyorsam. çok dikkatli sürülmesi gereken bir araç. arkalar da kampana olur ve çok sık bakım istediği için şahin'in sert frende her tarafı oynar. daha dün biraz sert bir frende arkamdaki clio/accent ya da başka bir şeydi o tarz bir araba sağ sol sağ sol yapa yapa zor durdu. köklesem kesin yapışacaktı arkama. bu tür araçlar bile sıkıntılıyken şahinle çok çok dikkatli olmak lazım.
neyse, verdiğin bilgiler doğru. maaşının %25'ine haciz koyabiliyorlar. üstüne faiz falan da binecek bu eleman susurluk şoförü gibi ömür boyu icra öder artık bu maaşla. eskiden insanların donuna kadar haczedebiliyorlardı, insanlar yaşayamaz hale geliyordu. şimdi evine dokunamıyorlar. araba falan alamaz ama rahatça ev tutar, eşyasını alır. ama ev satın alamaz mesela. ya da bankada 50 kuruş biriktiremez.
yalnız bu eleman bizimle makara geçiyor olabilir. şahin'le iki mercedes'i birden haşat etmeyi başarmış ama arabası hala 150bin ediyormuş nasıl oluyor bu? CSB bu konu bence (csb ne demek bilmiyorum ama makara için açılan sahte konulara böyle diyorlar).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 8 Kasım 2024; 15:8:10 >
-
Bende aynı fikirdeyim konu buram buram trollük kokuyor bu arada csb demek cool story bro Bir zamanlar konu dışı bölümünde çok yaygındı csb kullanımı şu an devam ediyor mu bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 8 Kasım 2024; 15:24:22 > -
arda kardeş daha ilk mesajında aklınca bizi trollüyor. konu fake. boşuna akıl verip kendinizi yormayın.
-
Ehliyetim yok diyorsun araba aldım diyorsun bu nasıl oluyor kardeş?
-
-
Fake diyen arkadaşlar resim attım -
Geçmiş olsun ne diyelim. Daha bir de bunun değer kaybı var. Ben değer kaybını karşının sigortasından tahsil etmiştim. Şimdi bu insanlar değer kaybını biliyorlarsa ordan da yürürler. Uyuz avukatlık büroları var, onlar ararsa bunu daha da kötü. Aracın serviste yattığı süre için araç kiralama parası da alıyorlar (başıma geldi, bunu sigorta da ödemiyor, çatır çatır aldılar benden). -
Çarpmaman gereken 2 araca birden çarpmışsın -
Ehliyetin yok nasil araba aldin -
Hocam ehliyet olması gerekmiyor araç alım satımında -
Sorma reis ya 2 tane son model mercedes nası denk geliyo anlamıyorum -
Senin sorununu baban zamanında kullanması gerekeni kullanmadığı için çözememiş zaten, daha hala nasıl çözerim diyor.
-
Ehliyetin yok trafiğe çıkıyorsun ne yiyip içiyorsunuz arkadaş.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ehliyetsiz araç almak ve trafiğe çıkmak bence kasten adam öldürmeye teşebbüsten sana hapis cezası bile verilmeli
|
Benzer içerikler
- silecek kaldırmak küfür
- trafikte plaka şikayet etme
- hgs yanlış geçiş düzeltme
- bursa ulu cami otopark
- u dönüşü yasak tabelası yoksa
- trafik cezası itiraz
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- elektrikli paten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X