Arkadaşlar aşağıdaki ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz bu iki bilgisayar arasındaki ekran kartı çok fark eder mi tavsiyelerinizi beklerim
Ürün Kodu NP300V5A-S0DTR Açıklama Menşei P.R.C. Garanti 24 Stokta Bulunduğu Mağazalar Topkapı, Bostancı, İzmir (Bornova), Ankara (Söğütözü), Adana, Antalya (Lara), Konya, Kayseri, İnternet Özellikler İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7 İşlemci Numarası 2670QM İşlemci Hızı 2.2 GHz Ön Bellek 6 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB Sabit Disk Kapasitesi 1000 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT520MX Ekran Boyu 15.6 inch Maksimum Çözünürlük 1376 x 768 Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi 7 Premium 64 Bit Tr Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
Ürün Kodu RF511-S09TR Açıklama Menşei P.R.C. Garanti 24 Stokta Bulunduğu Mağazalar Elmadağ, Bostancı, Ankara (Söğütözü), Bursa, Adana, Antalya (Lara), Kayseri, Avcılar, Mersin, Gaziosmanpaşa, İzmir (Balçova), Balıkesir, Dudullu, Antalya (Konyaaltı), Malatya, Bağcılar, Özellikler İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7 İşlemci Numarası 2670QM İşlemci Hızı 2.2 GHz Ön Bellek 6 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB Sabit Disk Kapasitesi 750 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 2048 MB Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT540M Ekran Boyu 15.6 inch Maksimum Çözünürlük 1376 x 768 Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi 7 Premium 64 Bit Tr Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
Bak sana bir site linkli veriyorum iki kartı ordaki test sonuçlarına göre karşılaştırabilirsin. ayrıca kısa bilgi için;