Şimdi Ara

hangi Laptopu alacağıma karar veremiyorum lutfen yardım edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar günleridr araştırıyorum ama bir türlu karar veremedim tam birşey beğeniyorum ya onla ilgi olumsuz şeyler duyuyorum yada başka bir marka/model kafama takılıyor. ben laptopumu oyun, office, internet ve film izlemek için kullanıcam birde birkaç basit istatistik programı war. bunları rahatca gercekleştiricek, kasmadan yavaşlatmadan bunları yapabilcek hangi laptopu önerirsiniz? öncelikle marka ile ilgili bir karar veremedim sony,toshiba,asus arasında gidip geliyorum ama başkabirşey önerirseniz onlarada bakmaya hazırım. 2000-2500TL civarı bir bütçem var.

şuana kadar şu laptoplara baktım

asus m51vc 253dv-2300TL
    asus m50vc 240dv-2200TL
    sony vgn ns 21z/s-2240TL
    Toshiba a300 1mp-2000TL
    toshiba a300 1lt - 2300TL
    toshiba u400-158 - 2460TL
    toshiba a300 1nc - 2300TL
    sony fw31j- 2500TL

önerileriniz bekliyorum.

şimdiden teşkkürler

• bütçeni biraz zorlarsan Samsung r560 ASo3tr öneririm
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1271.0014
  • bu samsung için butceyi zorlayıp 500-800TL daha vermeme neden olacak fark ne? birde samsunglar laptopta nasıllar gerçekten bilmiorum.. gezeken direk atılıyordum onları sadece kasalarının gozmue hoş görunduğunu biliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokerrr6 -- 6 Mart 2009; 3:10:04 >
  • görünüme önem veriyosan
    toshiba a300 serisi al derim.
    ama orda yazdıklarından sadece 1lt ile daha iyi oyun oynarsın. 1nc de de oynarsın ama pahalı biraz.

http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1463&u=Toshiba%20A300-1LT

bi de şu samsung'u tavsiye ederim.
    http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1206&u=Samsung%20R560%20-%20AS01TR

• Samsung R560 as03tr tavsiye ederim. Samsung piyasaya yeni girdi kendini kanıtlamak adına fiyatları diğer laptoplara göre ucuzdur.
  • Samsungun R560 aso3tr modelinin özelliklerini başka makinelerle karşılaştır öncelikle, kullanılan işlemci, ram ve ekran kartı üst düzey performansa sahiptir. performans olarak uzun süre pişman etmeyeceğini düşünüyorum.. ama kullanmayacağın özellikteki makineyede boşa para vermeye gerek yok tabi, P8600 işlemcili ve 9600gt ekran kartlı makinelerde işini görecektir şuan için. toshibalarda kullanılan 3650m ekran kartları gta4 tarzı oyunlar için yeterli başarımı gösteremiyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecrasniann

Samsungun R560 aso3tr modelinin özelliklerini başka makinelerle karşılaştır öncelikle, kullanılan işlemci, ram ve ekran kartı üst düzey performansa sahiptir. performans olarak uzun süre pişman etmeyeceğini düşünüyorum.. ama kullanmayacağın özellikteki makineyede boşa para vermeye gerek yok tabi, P8600 işlemcili ve 9600gt ekran kartlı makinelerde işini görecektir şuan için. toshibalarda kullanılan 3650m ekran kartları gta4 tarzı oyunlar için yeterli başarımı gösteremiyorlar.

Farkı bunlar işte..
    Yalnız küçük bir yanlışı düzeltelim as03 modeli t9400 işlemcili, as02 modeli p8600 işlemcili
  • evet arkadaşım ASO3 modeli t9400 işlemcili. arkadaş çok fazla işlemci ihtiyacı duyan programlar kullanmayacağı için p8600 işlemcili modellerede bakabilir demek istemiştim.
  • arkadaş ben bilgisayarın donanımından falan pek anlamam..sana sadece şunu söylim..2005 yılı sonunda bir ASUS aldım. Daha teknik servis yüzü görmedim..şirket bilgisayarım IBM..ben böyle kazma bilgisayar görmedim..Eve gidince Asus umu açınca ohh be diyorum işte bilgisayar bu..
    O kadar memnunum ki anlatamam..maşşallah diyim....bilgisayarımda AUTOcad, freehand,limewire,msn,yahoo,herşey yüklü banamısın demiyor..bide dandik korsan tarihi geçmiş bir virüs programı kullanıyom..sen düşün artık..
    hiç kafanı karıştırma..git ASUS unu al yıllarca kullan..
  • samsunglara bir yakından bakiyim tabii şu dolar bir düşsün öyle bir sorum var bu samsunglarla ilgli olarak as02 alsamda bana yetermi hatta as01? gta4, crysis gibi oyunları onlarda rahat açırmı, photpshop programlarıda olunca cok kasılırmı? yoksa butceyi birazdaha zorlayıp as03 mu almak daha iyi olur?
    verceğiniz bilgiler benim için cok önemli teşkkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokerrr6 -- 11 Mart 2009; 22:44:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecrasniann

bütçeni biraz zorlarsan Samsung r560 ASo3tr öneririm
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1271.0014

kardes verdigin fiyatlar galiba teknosa gibi biryerden alıntı bence netten bi bak daha ucuza cok rahat bulursun örengin bende asus m50yi takip ediyorum ve suankii fiyatı 1895tl yane 300tl fark var boşa gitmesin paran
    http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-m50vc-240dv-fiyati,015637.html istersen burdan taki edebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.