Arkadaşlar aşağıdaki notebooklardan hangisini tercih etmem gerektiği konusunda kararsız kaldım ve sizin değerli yorum ve görüşlerine başvurmaya karar verdim
1. notebook ta işlemci, ram ve HDD daha iyi fakat ekran kartı beni düşündürüyor. 2. notebook'ta ise Ekran kartı öne çıkıyor ama diğer bileşenler tatminkar değil gibi geldi bana
Notebook ağırlıklı olarak çizim programlarında (solidwords vb.) kullanılacak. Ayrıca ileriye dönükte düşünülebilir. Sonuçta öğrenci okuldan mezun olduğunda da kullanabilir.
Konu hakkında yardım ve yönlendirmelerinizi rica ederim. Saygılar...
İlk modelde ekran kartı "nvidia 512mb" olarak belirtilmiş.Büyük ihtimalle 310m vardır onda da.Ama sorup emin olun.Öyleyse alınabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: EPICA
İlk modelde ekran kartı "nvidia 512mb" olarak belirtilmiş.Büyük ihtimalle 310m vardır onda da.Ama sorup emin olun.Öyleyse alınabilir.
Cevap için teşekkürler, Belki diğer bölüme sormam gerekebilir ama 1. notebook ile aşağıdaki linkteki notebook ta 100 lira fark mevcut. sizce özelliklere kıyasla o kadar farkı hak ediyormu? Benim gözüme çarpan ekran kartı ve marka farkı sanırım.
Ekran kartları aynı sayılır.Farka değmeyecektir.Size önerim b560 olur.Ekran kartı da 310m büyük ihtimalle,birkaç siteye baktım öyle yazıyor.Ama siz arayıp sorun siteyi.
Alwer 1.linkteki ile 2.linkteki aynı kasaya sahipler ve tartışmasız 1.linkteki daha iyi. Samsungun ekran kartı daha iyi ama önemi varsa e-sata ve parmak izi okuyucu samsungda yok lenovoda var
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn20
Alwer 1.linkteki ile 2.linkteki aynı kasaya sahipler ve tartışmasız 1.linkteki daha iyi. Samsungun ekran kartı daha iyi ama önemi varsa e-sata ve parmak izi okuyucu samsungda yok lenovoda var
Yukarıda belirttiğim amaçlar için kullanılacak notebook. 310m kartlar için giriş seviyesi kartı deniyor yorumlarda. Kararsız kaldım açıkçası.
310m yeterli gelecektir kullanacağın programlara ama kampanya beklersen mutlaka daha iyi bir laptop denk gelebilir aynı fiyatlara
Peki çok teşekkürler tavsiyeler için. 1. lenovo için görüşmelere başlıyorum.. iyi geceler.
Görüşme derken firmayı mı arayacaksın ararsan optimus destekliyor mu diye sorar mısın
Dün akşam ekran kartı için mail atmıştım. bu sabah baktım özellikleri tekrar düzenlemişler. Şimdi telefon ile aradım ama sitede yazmıyorsa yoktur dedi bayan. bu arada ekranı 310 m imiş.
O bayan hayatında ilk defa duymuştur muhtemelen optimusu teknosada satılan modelde de yazmıyordu ama yerinde incelediğimde optimus olduğunu görmüştüm bu kasalarda harici ekran kartı kullanıldığında optimus kullanılmış bunda da muhtemelen vardır.
Bence durumun elveriyorsa lenovo y560a al. f/p çok üst düzeyed. Ben uzun araştırmalar sonucu aldım yeni.
Cihazda Optimus ve geforce cuda özellikleri varmış. cihazın top coverında yazıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: alwer Cihazda Optimus ve geforce cuda özellikleri varmış. cihazın top coverında yazıyor.
Alwer teşekkür ederim bilgi için bu arada aldın mı laptobu
Rica ederim, P.tesi geldi fakat yoğunluktan bakamamıştım. Bugün kurdum şimdide image alıyorum. Bi sıkıntı yok gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme