Şimdi Ara

Hangi Lig - Hangi Takım Kararsızlığına Son (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
68
Cevap
2
Favori
21.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glasgow kariyeri kesın yaparım

• Bursaspor, Ajax, Napoli, Benfica, Everton.
  • Genelde son iki FM'dir Fiorentina ile başlıyorum ama bu sene önce Galatasarayla bi kaç sezon oynamak istiyorum.
  • "Hangi takımla başlayacaksınız ?" konusuna yazdığım gibi yapacağım sanırım. Glasgow iyi bir tercih gibi.
  • Dün gece şöyle bir baktım da Arsenal a şuan kariyerime onunla başlayacam. İngiltere de oynamak istiyorsan şöyle bir analiz yaptım ; ya ManU - Chalse - ManS yi seçeceksin (bana göre mantıksız çünkü zevkli olmaz ) ya da Tottenham - Everton - Liverpol - Arsenal
  • evet cidden süper bir başlık. içerik başlık uyumu 0. bende takımları ligleri inceleyip en zevkli ligleri ve takımları analiz ettin sandım. herkes karman çorman bişi yazmış bari bi standartı olsaydı şu takım çünkü şu şu sebepten gibi.
  • atletico madrid.

onunuzde iki dev takim var. onlari gecmeye calisiyorsunuz. ustelik kadronuzda falcao gibi bir makina var. avrupada soz sahibisiniz.

• Bu sene ilk işim deneme olarak R.Madrid'i alıp 1-2 oyun ayı boyunca oyunu kavramak. Ondan sonra kesinlikle Ajax, G.Rangers ve BATE kariyeri yapacağım. Önceliğim Ajax. Özellikle son 4 yıldır Ajax kariyerlerim çok zevkli geçiyor. Altyapıdan direk oynattığım oyuncuların zamanla harika profillere ulaştığını görmek gözlerimi dolduruyor. En muazzam gelişmeyi geçen seneki kariyerimde Victor Fischer yaptı.
  • Takım önerisi istiyorum büyük takımlarla oynamaktan bıktım varmı önerisi olan istemedigim ülkeler Arjantin-Brezilya-Almanya-İngiltere-Hollanda-İtalya-İspanya-Portekiz-Türkiye.
  • Orduspor bence ya da Antalyaspor. Genoa'da olabilir
  • Arsenal - Watford - Barnet - Soton
  • Sikinti olmadan yabanci oyuncu getirebilecegimiz ligler hangileri acaba?(bundesliga ve eredivisie disinda)

• Ingiltere 2. Yada daha alt liginde, menejerden cok buyuk beklentileri olmayan bir kulup oneriniz olur mu ? Genc falan yetistirip wonderkid cikartip ordan premier lige kadar cikmak hayalim.

• AFC Wimbledon
  • Oyunu oynamamak için kendimi zor tutuyorum! Ders çalışmam lazım. Arada nete giriyorum sadece. FM oynamaya bir başlayınca saati görmüyorum.
    Takım tavsiyeleri çok geniştir ama bence İngiltere alt liglerinden takım alın.

Lincoln City ile neler yapmıştım zamanında. İnanın çok daha zevkli oluyor. Oyunun tadı o zaman çıkıyor
  • Alt Liglerde olup kadrosundan 1-2 milyon € luk oyuncusu agırlıkda olan.
    Managerden cok buyuk beklentılerı olmayan ozellıkle Avrupa lıglerınden onerecegınız takımlar olursa daha keyıflı olur.
    Oyunu ogrenmek ıcın 1 ezeon R.MADRİD ile yeterli ve verimli derecede test ettik...

Brezilya ve Arjantin ligi tavsiye etmem FİFAM'da ne olursa olsun sözleşme bittiginde yenilemeyip takım degıstırdıgım bır karıyerımde 2 ligede gittim açıkcası 17.yılındaki kariyerimden sogudum :D
  • almanya 2. ligden hertha bsc yada koln ü şiddetle öneririm..fakat benim anlamadığım burada çoğu kişi bi takımı seçip sıkılana kadar oynayıp sonra yeni kariyer açıyor.ben öyle yapmıyorum kölnü bundesligaya çıkardım sonra istifa ettim athletico bilbaodan teklif aldım oraya gittim ligi 2. bitirdim dortmund teklif yaptı oraya geçtim şampiyon yaptım 2 sezon oynadıktan sonra man city den teklif aldım oraya geçtim..şimdide buna benzer bir kariyer planlıyorum.fakat hiç bi takımda dikiş tutturamadım bütün taktikler yalan oldu oyuna heran müdahale etmem gerekiyor.hırs yaptım çözecem bu fm 13 ü..
  • Brezilya ligi aksine çok güzel ve eğlenceli
  • Karşıyaka
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.