Şimdi Ara

Hangi Lig - Hangi Takım Kararsızlığına Son (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
2
Favori
21.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lazio,Atl.Madrid,Orduspor,Fenerbahçe,QPR,Levante,Malaga,Tottenham,Fulham
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryet

almanya 2. ligden hertha bsc yada koln ü şiddetle öneririm..fakat benim anlamadığım burada çoğu kişi bi takımı seçip sıkılana kadar oynayıp sonra yeni kariyer açıyor.ben öyle yapmıyorum kölnü bundesligaya çıkardım sonra istifa ettim athletico bilbaodan teklif aldım oraya gittim ligi 2. bitirdim dortmund teklif yaptı oraya geçtim şampiyon yaptım 2 sezon oynadıktan sonra man city den teklif aldım oraya geçtim..şimdide buna benzer bir kariyer planlıyorum.fakat hiç bi takımda dikiş tutturamadım bütün taktikler yalan oldu oyuna heran müdahale etmem gerekiyor.hırs yaptım çözecem bu fm 13 ü..

Birçok kişinin belirli bir müddet oynayıp kariyerinin silmesinin nedeni regenler olabilir.Şahsen bende en fazla 9-10 sezon oynarım.

• türkiyede galatasaray diye bi takım varmış ben onu aldım adamlar uçuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

quote:

almanya 2. ligden hertha bsc yada koln ü şiddetle öneririm..fakat benim anlamadığım burada çoğu kişi bi takımı seçip sıkılana kadar oynayıp sonra yeni kariyer açıyor.ben öyle yapmıyorum kölnü bundesligaya çıkardım sonra istifa ettim athletico bilbaodan teklif aldım oraya gittim ligi 2. bitirdim dortmund teklif yaptı oraya geçtim şampiyon yaptım 2 sezon oynadıktan sonra man city den teklif aldım oraya geçtim..şimdide buna benzer bir kariyer planlıyorum.fakat hiç bi takımda dikiş tutturamadım bütün taktikler yalan oldu oyuna heran müdahale etmem gerekiyor.hırs yaptım çözecem bu fm 13 ü..

Birçok kişinin belirli bir müddet oynayıp kariyerinin silmesinin nedeni regenler olabilir.Şahsen bende en fazla 9-10 sezon oynarım.

işte bende bundan bahsediyorum 9-10 sezon aynı takımla oynamak sıkmıyormu ?

• Türkiye-Tabiki Beşiktaş...
    İtalya-Roma
    İspanya-Atletic bilbao
    Almanya-Hannover96
    İngiltere-Newcastle
    Championship-Millwall-Leeds.

FM 08 den beri Kariyerlerimin %80 hep bu takımlar ile oldu,en çok keyif verense Atletic Bilbao ve Millwall'di..Özellikle Bilbao ile oynamanızı tavsiye ederim.Çok farklı bir kulüp anlayışları ve yetenekli gençleri var...
  • fm 2012 nin son zamanlarında danimarka da fc kobenhavn da çalıştım.tam 10 sezon oynayıp ayrıldım çok güzel bi kariyerdi.mutlaka deneyin
  • BURSASPOR, Ankaragücü, Göztepe
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

quote:

işte bende bundan bahsediyorum 9-10 sezon aynı takımla oynamak sıkmıyormu ?

Takımına göre..

Sen süper takım alırsan sıkar tabi, zaten şampiyon olursun.

Benim gibi İngiltere Blue Square Premier ya da BSP N/S'den bir takım alırsan sindire sindire gidersin, öyle çatır çatır da üst lige hemen çıkamayacağın için hırs yaparsın.

Regen olayı bir süre sonra ayarsız olabiliyor ayrıca.

• Türkiye'de Beşiktaş ile oynamak zevkli . 1 Kez denedim 25. haftadan sonra dayanamadım. Fernandes veya Oğuzhan sakatlandılar . Çöktüm gittim. Farklı liglerden denemeye başlayacağım.
  • Arkadaslar karıyer yaparken takımdan kovulunca veya sız ıstıfa edınce baska takıma mı gıtmeyı tercıh edıyorsunuz yoksa yenı karıyer mı acıyorsunuz? Hangısı sıze daha sıcak gelıyor?
  • Neden kimse Gençlerbirliği dememiş bence gençlerbirliğini Türkiyede şampiyon yapıp avrupada söz sahibi yapmak çok zevkli olacaktır.
  • Oyuna alışmak açısından her zaman ilk napoli ya da udinese ile başlarım. Harika zevkli geçer. Ancak ikinci kariyerim bursaspor olur. Öneririm
  • Southampton güzel takım, iyi genç oyuncuları var bütçesi de fena değil. Gaston Ramirez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Southampton,Swansea,Newcastle,EsEs,Hoffenheim,Saint-Etienne,Fiorentina,Real Sociedad.
  • Ben lig 2 den Monaco yu alıp lig ve şampiyonlar ligi şampiyonu yapmıştım en zevk aldığım kariyerdi şimdi tekrar başladım hadi hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Random.org'dan liglerinize ve takımlarınıza göre random yapın hocam, ne gelirse
  • sampdoria bu sene favorim
  • Ayrıca Blue Square Premier'e bakabilirsiniz.
  • LAZİO,NAPOLİ,MALAGA,BİLBAO,NEWCASTLE
  • Hoşuma gitmişti paylaşayım dedim, alıntıdır.

kolay

* real madrid şampiyonlar ligi'ni 9 defa kazandı ve 10 yıldır 10.kupasını almaya çalışıyor. başarabilir misiniz?
    * liverpool ligde 22 yıldır şampiyon olamıyor. onlara 19.şampiyonluklarını kazandırabilir misiniz?
    * juventus en son avrupa kupası'nı 1996 yılında kazandı. o zamandır bu zamana avrupa'da kupa kaldıramadılar. denemek ister misiniz?
    * dünya kupası'nda en çok finale yükselen takım hollanda'nın hiç kupası yok. onlara dünya kupası'nı kazandırabilir misiniz?
    * arjantin milli takımı, 19 yıldır uluslararası bir turnuva kazanamıyor. sizinle başarabilirler mi?
    * ingiltere milli takımı, 46 yıldır uluslararası bir turnuva kazanamıyor. sizinle başarabilirler mi?
    * schalke 04, 1958 yılından beri bundesliga'yı ilk sırada bitiremedi. sizinle başarabilir mi dersiniz?

orta

* marsilya, fransa'da şampiyonlar ligi kazanan tek takım(1993). siz herhangi bir fransız takımıyla şampiyonlar ligi'ni kazanabilir misiniz?
    * atletico madrid, ispanya'nın en çok kupa kazanan 3.takımı... son lig şampiyonluğunu 1996'da kazanmış ve 9 şampiyonluğu var. siz 10.lig şampiyonluğunu kazandırabilir misiniz?
    * benfica 50 yıldır uefa avrupa ligi'ni ya da şampiyonlar ligi'ni kazanamıyor. siz bu takıma iki kupadan herhangi birini kazandırabilir misiniz?
    * ajax 17 yıldır uefa avrupa ligi'ni ya da şampiyonlar ligi'ni kazanamıyor. siz bu takıma iki kupadan herhangi birini kazandırabilir misiniz?
    * fransa'nın mazisi en iyi takımlarından saint etienne 1981 yılından beri ligde zafere ulaşamıyor. başarabilir misiniz?
    * 70'lerin bomba takımı borussia monchengladbach 1977 yılından beri ligde zafere ulaşamıyor. denemek ister misiniz?
    * atletic bilbao, ispanya'nın en çok kupa kazanan 4.takımı... son lig şampiyonluğunu 1984'da kazanmış. hasreti dindirebilir misiniz?
    * everton, 1987 yılından beri ingiltere ligi'ni zirvede bitiremiyor. bu özlemi dindirebilir misiniz?
    * macaristan milli takımı, 1972'den beri herhangi bir uluslararası turnuvada son 4 takım arasına kalamıyor. başarabilir misiniz?
    * türk milli futbol takımı, hiçbir uluslararası turnuvada şampiyon olamadı. denemek ve başarmak ister misiniz?
    * beşiktaş, 1991-92 sezonunda ligde 34 maçta yenilmeyerek namağlup şampiyon olmuştur. bu rekoru takımınızda gerçekleştirmek ister misiniz?
    * 2004'te şampiyonlar ligi'nde final oynadıktan sonra tamamen çöküşe geçen monaco, tarihinde şl'yi hiç kazanamadı. ayrıca 1991'den beri fransa kupası'nı, 2000'den beri lig şampiyonluğunu kazanamadılar. denemeye değer.
    * sırpların efsane takımı kızılyıldız(red star) şampiyonlar ligi'ni kazanalı 20 yıl oldu. sizinle birlikte bu özlem diner mi?
    * avrupa'da başkentten şampiyon çıkaramayan tek ülke türkiye. bir ankara takımıyla şampiyon olabilir misiniz?

zor

* italya ligi'nin efsanelerinden torino, serie a'da 36 yıldır zafere ulaşamıyor. bu gidişatı bozabilir misiniz?
    * ingiltere'de 6 lig şampiyonluğu bulunan sunderland, 7.şampiyonluğu için 86 yıldır bekliyor. hasreti dindirebilecek misiniz?
    * iskoçya ligi'nin en başarılı 3.takımı olan hearts, son şampiyonluğunu 1960 yılında kazanmış durumda. celtic-rangers efsanelerine son verip zafere ulaşabilir misiniz?
    * bir zamanın efsanelerinden leeds united, şu anda championship liginde ve haliyle 1992 yılından beri ingiltere lig şampiyonu olamıyor. bu gidişata son verebilir misiniz?
    * italya'nın en başarılı 4.takımı olan addedilen genoa, 88 yıldır italya ligi'ni kazanamıyor. siz bunu başarabilir misiniz?
    * fransa'nın bir zamanki efsanelerinden stade de reims, şu anda fransa 2.liginde mücadele ediyor. 2 kez avrupa ligi finali oynamış, 6 kez fransa şampiyonu olmuş bu takımı yeniden şaha kaldırabilir misiniz?
    * bir zamanların efsane takımı nottingham forest, eski forsunu kaybetmiş durumda. şampiyonlar ligi şampiyonlukları, ingiltere şampiyonlukları olan bu takımı yeniden şaha kaldırabilir misiniz?
    * türkiye ligi'nde başarıya hiç yabancı oyuncunuz olmadan ulaşabilir misiniz? deneyin.
    * san marino milli takımıyla resmi bir maçta galibiyet alabilir misiniz? inanın çok zor ama başarabilirsiniz!
    * deportivo la coruna, 12 yıldır ispanya ligi'nde şampiyon olamıyor. ispanya ligi'ndeki barcelona & real madrid kupa istikrarını kırmaya hazır mısınız?
    * avrupa'da çok büyük başarılara imza atan ancak sonra büyük bir çöküşe geçen göztepe ile şampiyonlar ligi'nde çeyrek final oynayabilir misiniz? (1970'de başarmışlardı)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.