Türkiye: Galatasaray Portekiz: Porto İngiltere: Tottenham İspanya: Barcelona İtalya: İnter Hollanda: Ajax Fransa: Marsilya Belçika: Club Brugge Brezilya: Fluminense Arjantin: Boca
quote:
Orijinalden alıntı: oguzozan
FORZA GS FORZA MILAN gerisi ilgilendirmez
Bitti
Ayrıca Premier Lig'den Chelsea... Forza Lions! Forza 1905!
Türkiye => Galatasaray
Almanya => Bayern Münich (hiçbir maçını kaçırmam)
İngiltere => Tottenham
Bank Asya => Bucaspor
GALATASARAY
ingiltere : liverpool arjantin - boca italya - livorno almanya - st. pauli
he bide karşıyakayı severim :o)
Türkiye: Galatasaray İspanya: Atletico Madrid İngiltere: Everton İtalya: Juventus Fransa: Lyon Brezilya: Flamengo Portekiz: Sporting Lizbon Abd : L.A. Galaxy TFF 3. lig : Bayrampaşa
CİMBOM- Liverpool-River Plate
quote:
Orijinalden alıntı: The Berber
Ben stadında maçını izlemediğim takımı tutmuş saymam kendime
Sadece TÜRKİYE Ligi ve % 100 BURSASPOR...
Türkiye: Galatasaray İspanya: Barcelona İngiltere: M.United İtalya: Juventus
BEŞİKTAŞ ilk olarak
ispanya:atletico madrid ingiltere:arsenal italya:inter
real madrid juventus arsenal az alkmaar wolfsburg lyon boca corinthians
ben sadece Fenerbahçeyi fanatiğiyim. onun dışında ; şu bir kaç yıldır barcelonayı izlemekten keyif alıyorum.
Türkiye:Galatasaray İngiltere:Chelsea İtalya:Juventus İspanya Deportivo La Coruna
Türkiye:Galatasaray İngiltere:Chelsea İspanya:Ruel Madrid
bunlar sadec takip ettiklerim ve ilk iki takımı gecek anlamda fanitik olarak tutuyorum galatsaray ve Chelsea cok seviyorum
Kalıcı olarak sadece Galatasaray'ı tutarım, Aydınspor'u desteklerim.Diğerleri zamana göre değişkenlik gösterir.
Tr: Beşiktaş İspanya: Barcelona İngiltere: Liverpool İtalya: Juventus Arjantin: River Plate
İspanya Valencia,Ath.Madrid Almanya Fc Bayern İtalya Ac milan,Roma Fransa Lyon İngiltere Man Utd.
Manajerlikte de bu şekildedir takımlarım . Türkiye için bknz. avatarım
Türkiye: Galatasaray İspanya: Barcelona İngiltere: Man. Utd
Sadece Fiorentina
Türkiye: Fenerbahçe İngiltere: Chelsea İspanya: R.Madrid Fransa: Lyon İtalya:Milan Almanya:Bayern Münih