Türkiye : Tabikide Galatasaray ... İngiltere : Liverpool. İspanya : Barcelona .
Türkiye = Galatasaray İngiltere = Liverpool İtalya = Juventus Almanya = Borissia Dortmund Hollanda = Feyenoord İspanya = Real Madrid Fransa = Olympique de Marseille
Çizgiden sonrasını üst düzey takip etmesemde maçlarını şunlarını bunlarını arada bir açıp bakıyorum neler olmuş diye.
quote:
Orijinalden alıntı: Mac2cryme
Türkiye : Tabikide Galatasaray ... İngiltere : Liverpool. İspanya : Barcelona .
+1905
Birde İtalya'da Livorno
Galatasaray birde ronaldinho hangi takımdaysa,birde nondaspor
vay bea konu uçmuş Liverpool'u tutan cok sanırsam:)
dünkü Mancherster ile Chealsea macını izledim maç cok güzeldi taa ki ballack girip çirkeflik yapana kadar
BJK Barça Milan
İspanya:Real Madrid İngiltere:Chelsea İskoçya:Celtic İtalya:Fiorentina Arjantin:Boca Juniors Almanya:Wolfsburg Fransa:Marsilya Portekiz:Benfica Hollanda:Ajax Yunanistan:Pana Brezilya:Internacional Romanya:Steaua Bükreş Avusturya:Rapid Wien Rusya:CSKA Moskova Belçika:RSC Anderlecht Ukrayna:Shakhtar Donetsk
TÜRKİYE:Galatasaray İSPANYA:Real Madrid İNGİLTERE:Liverpool İTALYA:İnter FRANSA:Lyon ALMANYA:Bayern Münich PORTEKİZ:Porto İSKOÇYA:Celtic
Sadece Galatsaray'ı tutuyorum ama
İspanya'da Barcelona'yı, İngiltere'de Arsenal'i, İspanya'da Barcelona'yı, Almanya'da Dortmund'u, İtalya'da İnter'i, Fransa'da Marseille'yı ve İskoçya'da Celtic'i destekliyorum...
Galatasaray.. Barcelona.. İnter..
Galatasaraylı arkadaşlar genelde Barcelona fanı sanırım.
Bilmiyorum bana Barcelona ve Galatasaray çok yakın geliyor. Bir takımın iki farklı dildeki isimleri gibi.
Ya da kardeş takım gibi..
Rijkaard la ilgisi yok tabiki ondan öncede benim için böyleydi.
Türkiye'de, Dünya'da, Güneş Sisteminde, Galakside, Evrende TEK TAKIM
Türkiye - Galatasaray İspanya - Barcelona İngiltere - Manchester United Fransa - Marsilya Hollanda - Az Alkmarr İtalya - Juventus Portekiz - Porto Almanya - Bayern Munich
İspanya - Real Madrid İtalya - Roma İngiltere - Manchester United
Galatasaray Lazio Everton R.Madrid Lyon Porto
Galatasaray...
Galatasaray' ın amacı gavurları yenmek olduğundan diğer takımları tutmam abes olur.
türkiye--tabiki galatasaray italya--juventus fransa--marsilya hollanda--ajax ispanya--atletico madrid ingiltere--manchester united almanya--wolsfburg portekiz--sporting lizbon arjantin--boca juniors brezilya--corintias(hatalıysam düzeltin) yunanistan--aek athens rusya--rubin kazan ukrayna--metalist kharkiv belçika--anderlecht estonya--levadia talin iskoçya--g rangers
her dönem değişiyor tuttuğum takımlar. ilk başta mesela italya'da inter2i tutardım ronaldo ordaydı çünkü. sonra hakan da oraya gitti en sevdiğim adamlar orda olduğundan inter'i tutardım. ispanya'da barca'yı biraz daha severdim diğerlerine göre. sonra ronaldo madid'e gitti bend e madrid'e geçtim ingiltere'de de c. ronaldo gelinceye kadar manchaster2ı tutardım ama c.ronaldo geldikten sonra onu da bıraktım. şimdi c.ronaldo madrid'e geldi madrid'i bıraktım böylece işte bu sene barcalı gibiyim ama çok da tutkulu değilim.