Şimdi Ara

Hangi Lumia ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 650 Tlye Kadar Bütcem Var Telefon Almak istlyorum , elimde Lumia 525 var Ve Gayet Memnunum Ama Annemin Telefonu Bozulduğu için L525 i Anneme Verip Kendime Yeni Alacağım Microsofta Güveniyorum , Android Al Felen Demesseniz Sevinirim , Önerilerinizi Bekliyorum , Aklımda L735 Var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum direk gizli alda 735 alabilirsin 525 bile yetiyorsa bu hayli hayli seni memnun edecektir

• aklında olan 735 yolunda ilerle. kesinlikle mutlu olursun.
  • 735 işini görür biraz daha para bulursan 830 al

• Beyler adı geçmişken soruyum 735 sizce ne kadar daha bu fiyatta seyreder 5 eylülde elime para geçicek almayı düşünüyorum da.

• Her An Artabilir Diye Düşünüyorum O Yüzden Pazartesl Günü Sipariş Edeceğim , Bu Arada Kredi Kartına Taksit Yapıyormu Hızlıal ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşek Sokan Arı

Her An Artabilir Diye Düşünüyorum O Yüzden Pazartesl Günü Sipariş Edeceğim , Bu Arada Kredi Kartına Taksit Yapıyormu Hızlıal ?

Yok hocam ticari kredi kartı diye bir şey istiyor. Normline taksit yok yani.

735'i hepinize tavsiye ediyorum. Bu fiyata daha iyi bir telefon alamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 18 Temmuz 2015; 1:57:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi telefonu tercih edeyim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Her An Artabilir Diye Düşünüyorum O Yüzden Pazartesl Günü Sipariş Edeceğim , Bu Arada Kredi Kartına Taksit Yapıyormu Hızlıal ?

Peki Ben Kredi Kartı ile Peşin Alsam , Sonra Bankaya Taksit Yapsam . Oluyormu öyle ?
    Edit : Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YellowMoonLight -- 18 Temmuz 2015; 12:47:23 >
  • Lumia 640 bulunuyor mu ? Xl olmayanı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Peki Ben Kredi Kartı ile Peşin Alsam , Sonra Bankaya Taksit Yapsam . Oluyormu öyle ?
    Edit : Düzeltme.

Onu bankana sor oluyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: PapyonluLejyon

Beyler adı geçmişken soruyum 735 sizce ne kadar daha bu fiyatta seyreder 5 eylülde elime para geçicek almayı düşünüyorum da.

Ekstra vergiler gelecek diyorlar, gelirse 700 800 arası olur sanırım fiyatı.
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Tek 700 olsun 800 u bulmasında

• Hocam vergiler gelmeden al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.