Şimdi Ara

Hangi MacBook Pro'yu almalıyım karar veremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hangi MacBook Pro'yu almalıyım karar veremiyorum.

bu 2 MacBook Pro arasında kaldım, benim için fark yaratacak tek şey şu anda işlemcileri, bilgisayar mühendisliği okuyorum ve ileride kısmet olursa machine learning ile ilgilenmeyi planlıyorum, açıkcası ne kadar bir işlemci hızına ihtiyacım var hiçbir fikrim yok. İşlemciler arasındaki fark +1800 vermeye değer bir fark mı? Oldukça uzun ömürlü kullanmak istiyorum aslında, dolayısıyla pahalı olan daha mantıklı geliyor ama gene de danışayım dedim, bariz bir performans farkı var mıdır aralarında?

Birde Mart sonu yeni MBP vs tanıtılabilir şeklinde bir haber gördüm demin, doğruluk payı var mıdır? Muhtemelen olsa bile virüs sebebiyle ertelenir ama onu bekleyebilirim sanırım.

Teşekkürler.
    (başlığa ne yazacağım hakkında açıkcası pek de bir fikrim yoktu modlar uygun bir başlık bulup da düzenleyebilirse sevinirim)
    (++ sanırım ilk açtığım konuyu bir şekilde silmeyi başarmışım kural ihlali yapıyorsam affola)

• İki cihazın arasında bazıları kağıt üstünde belirtilmese de:

- Hoparlör farkı var. Üst versiyonun ses kalitesi daha iyi.
    - Dört thunderbolt girişi çok daha işlevsel oluyor.
    - 1.4 GHZ 4 çekirdekli işlemci neredeyse 2.4 GHZ ile aynı performansı sunuyor. En ufak yüklenmede cihaz turbo boost'a geçtiği için devamlı 3 GHZ+ üzeri hız alıyorsunuz.

Machine Learning konusunda çok bilgili değilim ama bildiğim kadarıyla ileriki aşamalarda GPU'ya ihtiyacınız olacak. Bunun içi iki cihaza da egpu takabilirisniz.

Aceleniz yoksa mutlaka ama mutlaka 2020 Macbook Pro 13' bekleyin. Yenisi çıkmadan Macbook Pro 13 almak için çok mantıksız bir dönemdeyiz.
  • Ali® kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuz için teşekkürler, 31 Mart'ta Apple'ın etkinliği olacak deniyor orada tanıtırlar mı sizce yoksa daha yolu var mıdır?
  • www.quora.com
    Should I buy a Mac for machine learning? - Quora
    https://www.quora.com/Should-I-buy-a-Mac-for-machine-learning

Macbook tavsıye etmıyor vatandasın biri
  • Oxeon06 O kullanıcısına yanıt
    Benim de beklentim 31 Mart.

Siz yine 4-6 ay beklemeye calisin 31 Mart’da sunum olmazsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuz için teşekkürler, bana sanki Windows'u tavsiye etmiyorlar gibi geldi.

"At the moment I cannot recommend Windows, mainly because so many major machine learning and computer vision software currently do not support Windows."
  • Oxeon06 O kullanıcısına yanıt
    dıger paylasımlarıda okuyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.