Bildirim
hangi macun almalıyım?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Pahalısınıda kullandım ucuzunuda.. hepsi aynı işlevi yapıyor. bütçene uygun olan ve markalardan birini alabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: suspect58
Pahalısınıda kullandım ucuzunuda.. hepsi aynı işlevi yapıyor. bütçene uygun olan ve markalardan birini alabilirsin.
50tl bütçe var hangi markayı önerirsiniz. bir de içinde metal olanı falan varmış. böyle gri renkte. sizce hangisini almalıyım. beyaz mı yoksa griy mi? -
-
Kesinlikle gelid extrem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5tlye akasının macunu var o işlemci için yeterli olur kalan 45tlye de güzel bi soğutucu alırsın ısı borulu -
Macunun sıcaklıkta etkili olmadığı safsatadır.Bizatihi tecrübe ettim, çarşıdan aldığım 8 liralık Cooler Master macun ile gittigidiyordan aldığım 18 liralık macun (Arctic Cooling MX2) arasında yükte 10 derece fark var, bakın bu yükteki değer boştaki değerlerde fark yok ki bunun bir önemi yok zaten.Özetle 32 liraya MX4, 18.5 liraya MX2 var, tabiki MX4 daha iyi ama MX2 de kaliteli bütçeye göre ikisi de alınabilir.Ve tavsiye de ederim, kullandığım için. -
quote:
Orijinalden alıntı: EKE58
Macunun sıcaklıkta etkili olmadığı safsatadır.Bizatihi tecrübe ettim, çarşıdan aldığım 8 liralık Cooler Master macun ile gittigidiyordan aldığım 18 liralık macun (Arctic Cooling MX2) arasında yükte 10 derece fark var, bakın bu yükteki değer boştaki değerlerde fark yok ki bunun bir önemi yok zaten.Özetle 32 liraya MX4, 18.5 liraya MX2 var, tabiki MX4 daha iyi ama MX2 de kaliteli bütçeye göre ikisi de alınabilir.Ve tavsiye de ederim, kullandığım için.
teşekkür ederim. peki kasa fanı olarak ne özerirsiniz. sağlam olsun.
bir de corsair marka kasa fanları oluyor ya sanki hap şeklinde şeker bir şey mavi kırmızı renkleri var onlar türküye de var mıdır? -
quote:
Orijinalden alıntı: han_gisi
quote:
Orijinalden alıntı: EKE58
Macunun sıcaklıkta etkili olmadığı safsatadır.Bizatihi tecrübe ettim, çarşıdan aldığım 8 liralık Cooler Master macun ile gittigidiyordan aldığım 18 liralık macun (Arctic Cooling MX2) arasında yükte 10 derece fark var, bakın bu yükteki değer boştaki değerlerde fark yok ki bunun bir önemi yok zaten.Özetle 32 liraya MX4, 18.5 liraya MX2 var, tabiki MX4 daha iyi ama MX2 de kaliteli bütçeye göre ikisi de alınabilir.Ve tavsiye de ederim, kullandığım için.
teşekkür ederim. peki kasa fanı olarak ne özerirsiniz. sağlam olsun.
bir de corsair marka kasa fanları oluyor ya sanki hap şeklinde şeker bir şey mavi kırmızı renkleri var onlar türküye de var mıdır?
Fan işi bütçe ve zevk işi.Ben olsam şundan alırdım biraz tuzlu ama.
http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/kasa-fani/akasa-viper-12cm-s-flow-yuksek-performansli-sessiz-fan.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkürler öneriler için. -
Gelid Extrem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara -- 18 Şubat 2013; 20:18:54 > -
gri olandan al içinde aluminyum tozu var beyaz alma arasıdna 1 2 derece oynar -
quote:
Orijinalden alıntı: senolcu
gri olandan al içinde aluminyum tozu var beyaz alma arasıdna 1 2 derece oynar
Şubattan beri alıp sürmüştür herhalde artık
Ayrıca grisi beyazı farketmiyor en performanslı denilen macun ile normal halli macun ile arasında taş çatlasın 1-3 derece oynar, bu sebeple artic silver seramik 2 öneririm herkese hem 25gr hemde ucuz. gelid gc-extreme mx-3 mx-4 de kullandım fark yok seramik en iyi seçim. -
gelid extreme almalısın -
Tüm macunlar birkaç günde mi yerine oturur? -
quote:
Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit
Tüm macunlar birkaç günde mi yerine oturur?
hepsi değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X