Mütavazi bir sistem topladım, imzamdaki sistemi. "frisby" marka, 280w'lık PSU ile 1 aydır canavar gibi kullanıyorum. OC bile yaptım, fazla değil ama yeterli bana.
Ya tabiki 300W kaliteli bir PSU ile hem oc yapılır, hem de SLI 6600GT kafanı takma sen. Sen bilgisayarda dvd yazarken ekran kartın ve işlemcin minimum güç çekecek, oyun oynarken ekran kartın ve işlemcin max. gü. çekerken diğer bileşenlerin uykuda olacak vs. Yani sistemindeki pci kartlar, optik sürücüler, HDD'ler vs... her zaman maximum güce ihtiyaç duymayacaktır. Bu yüzden 300W PSU kaliteli bir PSU ile, birçoğunuzun düşünemeyeceği kadar kallavi bir sistemi bile çok rahat kullanabilirsiniz. (Kalite PSU:Amper değerleri iyi ve stabil olan markalı PSU) Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: TheDino
Mütavazi bir sistem topladım, imzamdaki sistemi. "frisby" marka, 280w'lık PSU ile 1 aydır canavar gibi kullanıyorum. OC bile yaptım, fazla değil ama yeterli bana.
Dikkat et bence, yoksa sonra
arkadaslar 6600 gt lerde sağlam fiyat düşüşleri oluyo yurt dışı fiyatlara bakarak bunları söylüyorum mecidyeköydeki firmalar kısa sürede bu indirimlerin buraya yansıyacağını söylüyor yeni alacak olan lar iyi araştırsın deeriim
o sisteme yazik olur dikkat et...
quote:
Orjinalden alıntı: TheDino